- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi brunettella
-
Buna kesinlikle katılıyorum . Bu aralar biz eşimle bunu uyguluyoruz. O kadar,iyi geliyor kiihem bu şekilde bebeğime de daha iyi oluyor
Mutlu anne mutlu çocuk.
Bir yolunu bulup kendinizi muhakkak dinlendirin. Maddi imkanlarınız elveriyorsa haftada 1 defa yarım gün oyun ablası ayarlayın. Çıkın gezin,hava alın,kahve için. Kendiniz için bir şeyler yapın.
Bizim insanımız ruh hastası çocuk konusunda . Gebersen de senden mükemmel annelik bekler.
Kimi habire çocuğunun poposunu yeme sevdasında kimi p.kunu yeme...
Bazen küçük kızımı anneme bırakıp kuaföre giderdim. Annem sıra olmasın hemen geleyim diye bin tane dua ederdi. Markete giderdim "çabuk gel bir yere takılma" diye sıkı sıkı tembihlerdi.
Kayınvalidemde ayrı manyak.
Çocukların karnını doyurup parka giderdik,yanımıza bir valiz yiyecek alırdık. Millet çocuğuyla parkta keyif yaparken biz elimizde kaşıkla dolaşırdık.
Bir kimse de demedi ki "anneyi de dinlendirmemiz lazım"
Ne bahtsızım ki etrafımda o kafada insan olmadı.
Geçti gitti de izi kaldı.
Su yüzeysel yorumları bir bırakın ya dogurmasaydin ne demek 24 saat çok mutlu olamaz heralde belli ki bunalmış evde ailesi de uzakta park yok diyor duymuyormus unuzO zaman doğurmasaydın bakmak zor madem.. o senden ilgi sevgi bekliyor tabi peşinden gelecek robot mu çocuk adı üstünde..
Canı istemiyormuş bakmak.. hasbinallah yaa..
Yazıya duyarsız kalamadim. Benim de tüp bebek 18 aylik bi kızım var 2. Yi de tüp bebek yaptırdık. Gözümü kararttim valla. Ben çok keyif alıyorum kızımla vakit geçirmekten. En kötü ev işleri için bi yardımcı alırım ben cocuklarimla ilgilenirim diye düşünüyorum. Hayırlısı olsunArada banada geliyor kizim 2.5 yaşında ağlama krizleri başladı isimi bırakıp dışarı çıkıyoruz
Yemek yaparken tezgahın üzerine oturmak istiyor
Bende hayranım iki uc dört çocuklu annelere bazen kizima yetemedigimi düşünüyorum kizim tüp Bebek tedavisi ile oldu kışın tekrar tedaviye basliycam ikinciyi istiyoruz bazen deli cesareti var bende herhalde diyorum
Cocugunuz var öncelikle Allah bağışlasın. Şükür edin çünkü ne insanlar çocuk sahibi olmak için bekliyorlar. Çocuğunuzla beraber gidin çarşıya. Parka getirin. Tek olunca tabi size bağlı oluyor.cennet annelerin ayakları altında buyuruyor Peygamberimiz. Sabır ve sevgiyle kalinEv kadinlara bir sorum olacak.
Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
İlla parka mı götürmek gerekli. Farkındaysanız peşimden bile gelmesin diyor küçücük bebek ne anlar annesi nereye giderse oda oraya gitmek ister tabiki.. ben yüzeysel yorum yapmıyorum siz yüzeysel okuyorsunuz malesef.. zor geliyorsa bunları aşmak için mücadele etmesi gerekli.. çünkü o bebek artık onun hayatında ve yapacağı aktiviteleri birlikte yapsalar ikiside çok mutlu olacak aslında. Benim de iki yaşında oğlum var herşeyimi ona göre ayarlıyorum.. çok şükür Allah evlat vermiş daha ne isteyebilirim ki..Su yüzeysel yorumları bir bırakın ya dogurmasaydin ne demek 24 saat çok mutlu olamaz heralde belli ki bunalmış evde ailesi de uzakta park yok diyor duymuyormus unuz
İlla parka mı götürmek gerekli. Farkındaysanız peşimden bile gelmesin diyor küçücük bebek ne anlar annesi nereye giderse oda oraya gitmek ister tabiki.. ben yüzeysel yorum yapmıyorum siz yüzeysel okuyorsunuz malesef.. zor geliyorsa bunları aşmak için mücadele etmesi gerekli.. çünkü o bebek artık onun hayatında ve yapacağı aktiviteleri birlikte yapsalar ikiside çok mutlu olacak aslında. Benim de iki yaşında oğlum var herşeyimi ona göre ayarlıyorum.. çok şükür Allah evlat vermiş daha ne isteyebilirim ki..
Sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşYazıya duyarsız kalamadim. Benim de tüp bebek 18 aylik bi kızım var 2. Yi de tüp bebek yaptırdık. Gözümü kararttim valla. Ben çok keyif alıyorum kızımla vakit geçirmekten. En kötü ev işleri için bi yardımcı alırım ben cocuklarimla ilgilenirim diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun
Selamm
1 oglum var 7 aylik.
Bu aralar acaba 2 ci bebiste mi gelse ikisi bir arada buyuyup ilerde sil bastan yasamamak icin dusunuyorum oyle deli gibi..
Suan zaten calismiyorum bi sure calismam ama ilerde calismayi dusunuyorum tekrar bebegimi biraz buyutup oyle ..
2 cocuk arka arka olan varmi acaba aranizda zor mu ?
Veya olmayip yas farkiyla aralarinda olan pisman mi
Elbette zor olacak ama ikiz ucuz bakanları düşününce biraz daha iyi hissediyorum. Allah gönlünüze göre versinSağlıcakla kucağıniza alırsınız inş
Bende keyif alıyorum vakit geçirmekten yeni geldik dışardan benim düşüncem ikinci olduğunda kızıma vakit ayiramazsam üzülür diye düşünüyorum
İnş benim tüp Bebek tedavimde gebelik ile sonuçlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?