- Konu Sahibi brunettella
-
Birde nasil bi yerde oturuyorsunuz ki park lar cok cogaldi .yani mah. Birsuru park ouyor .biraz degisiklik sizede onada iyi gelir.hepimiz bunaliyoruz ama zaman cok hizli geciyor allah saglikla sinamasin mizmmizlik yaptiginda allaha sukur hasta degil diye dusunun.o oyun kurarken sjzi ornek alir siz oyun oynuyor gibi basladiginizda merak edip yaniniza gelecek ve bir sure sonra oyun kurmayi ogrenecekNe gibi oyunlar? Hic oynamiyor oyuncaklariyla, hersey veriyorum eline tahta kasik oyuncak terencere ne varsa ama yok 2 dakika sonra skiliyor
İyiler canım ilk önce kilo berme aşamasını geçtiler şimdi besinleri her öğünde artatak devam ediyor kilo vermeleri durdu yavaş yavaş alacaklarwintersun oglanlar nasıl oldu, sen nasilsin. Doktorlar süreç icin ne diyorlar var mi bir gelişme. Kilo alimlari ne durumda?
Ev kadinlara bir sorum olacak.
Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
Uyku sersemi bdvde konu icinde hal hatirda sordum ya :) konu sahibinden ozur dilerim :)İyiler canım ilk önce kilo berme aşamasını geçtiler şimdi besinleri her öğünde artatak devam ediyor kilo vermeleri durdu yavaş yavaş alacaklar
Birinde sıfır oksijen desteği dğerinin de burnundan çıktı maskesi içeri oksijen veriliyor
Süreç içersinde bir bebeğin zamanında ilerlediği birinin önden gittiğini söledi dr . Çok endişeli değiliz bizden daha iyi bakıyorşar şuan
Bende bugün dikiş için dr a gideceğim bakalım
Ben normal hayata adapte olamadım henüz bacaklarım beni taşımıyor
Sen nasılsın ??
Cok tsk ederim dusuncenize, evet persembe gunu kizlarla yemege cikcayiz eminim bu bana cok iyi gelecek.. herzaman olmuyor bu herkesin isi gucu var sonucta. Bende aslinda cok sabirli biriyim.. bazen bir noktaya geliyorum patlamak uzereyim. Yapamiyorum diyorum. Hic birseyden anlamiyor cunku, oturuyorum oyunuyalim diyorum kalkip baska yere gidiyor mesala.. biraz yerine otursa okadar sevinecem ki..
kk da linç edilmeyecek gibi değilsin.Ev kadinlara bir sorum olacak.
Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?