- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Yanlis dusunuyorsunuz. Olay sadece maddiyatta degil. Cocugun ustune bisi devrilse. Bi yere carpsa kafasini gozunu iyi mi olur?Cocuktan rahatsiz oluyosan cocuklu misafir cagirma. Ev esyalarina da bu kadar deger verilmesini anlamiyorum hic onemsemem hic de bi sey olmadi.
Valla birsürü yiğenlerim var arkadaşlarımın çocukları var.. her çağlarında da evimde misafir ettim ama hiç ortalığı dağıtma, çekmece karıştırma olayına falan rastlamadım.. Bence annelerinin hatası böyle olmaları o yüzden kimsenin alınmaya hakkı yok hatta utanmalılar bence çocuklarına terbiye veremedikleri içinÇocuklu misafir ağırlarken geriliyorum ister istemez. Ordan oraya kosturuyolar çekmeceleri açıyolar ortadaki çaylara saldırıyolar. Anneleriyle beraber ben de kosuyorum peşlerinden. Kibarca da uyarıyorum cocugu yalancıktan kızdıgım oluyo hatta.Annesi alınıyo mudur sizce buna? Biraz çekiniyorum da çocuk sonucta anlamıyo pek laftan. Ama bir şey demesende yıkıp geçecek her yeri. Siz nasıl davranıyosunuz böyle durumlarda....
O konuda da rahatim millet cocugun pesinden kosar ben rahatim kizim kendisi duser kendisi kalkar tabi tehlike sezdigimde engel olmaya calisiyorum.Yanlis dusunuyorsunuz. Olay sadece maddiyatta degil. Cocugun ustune bisi devrilse. Bi yere carpsa kafasini gozunu iyi mi olur?
+1 aynen katılıyorumEğer eve gelen çocuklu anne çocuğunu kolluyor buna rağmen bazı yaramazlıklarına engel olamıyorsa yani gerçekten çaba sarfediyor, çocuğunun yaramazlığından rahatsız oluyorsa bence çok anneyi üzecek şeyler söylemeyin.
Ama anne ilgisizse söyle bence alınırlarsa alınsınlar.
Bir de bazı şeyleri ortadan kaldır
ben çok rahatım oturdukları yerden asla kalkmıyorlar nedeennn ?
Kedilerimden korkuyolar . Ne yazıkkı butun arkadaşlarımın çocukları hayvan sevgisi olmadan buyutmusler .
KEdıden neden korkulur ki
Ve küçük çocuk varsa çay falan içiceksek masa oturtuyorum halıdan ziyade yanmayalım dıye
Bize gelenlerde kediden korkuyorlar ama hem korkup hem hayvani rahatsiz etmeye calisiyorlardi. Artik evimde agirlamiyorum. En son eltimin kucuk cocugu oyuncak firlatti kedime. Neyseki kediye denk gelmedi ama gelseydi gercekten fena yapardim o cocuguda anasini da hatta daha cok anasini. Kediye zarar verilmeyecegini anlayacak yaşta sonucta. Almiyorum eve cocuk. Durduk yere olay cikcak başıma.
Kiyamam pisicige ne istiyorlar hayvaninkuyrugundanhaklısın kuyrugunu falan çekıyolar kuzumun oda bır pati sallıyoo allaaa çığırıyolar sonra. Hiç üzülmüyorum keşke çekmeseydın ben senın saçını çeksem bana kızmaz mısın dıye anlatıyorum . 1 2 arkadaşımı böyle kaybettım .
Umrumdamı ?
- yoo
Onların bizim için ne kdr değerli oldugunu anlamıyolar .
Anlamıcaklarda sanırım
İşte o çocuk ilerde sokakta kediye tekme atan pisliklerden olacak eğer ders verilmezse bu konuda! Annemin evinde başımıza geldi komşusunun çocuğu evdeki kedilerle uğraşıp duruyodu en son kuyruğunu tutmuş kafasına oyuncakla vurmaya çalışırken yakaladım kendimden geçtim nasıl bağırdıysam çocuğa " o da benim çocuğum vuramazsın çocuğuma" diye (4-5 yaşındaydı) çocuk şoka girdi ama iyi oldu.. annesi de utancından yerin dibine geçti.. Çocuğa benden ve kediden özür diletti bikaç da nasihat verdi işte bu da ablanın çocuğu bak çok güzel yazık vurulmaz hayvanlara hayvanları sevmeliyiz falan gibisine.. Bi daha da öyle bişey yaşamadık çocuk ciddi bi kedisever falan oldu kediyi görmeye sevmeye geldi her gün :)Bize gelenlerde kediden korkuyorlar ama hem korkup hem hayvani rahatsiz etmeye calisiyorlardi. Artik evimde agirlamiyorum. En son eltimin kucuk cocugu oyuncak firlatti kedime. Neyseki kediye denk gelmedi ama gelseydi gercekten fena yapardim o cocuguda anasini da hatta daha cok anasini. Kediye zarar verilmeyecegini anlayacak yaşta sonucta. Almiyorum eve cocuk. Durduk yere olay cikcak başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?