- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
ayy yerım ben onu yaaa .Kiyamam pisicige ne istiyorlar hayvaninkuyrugundan
Cocuklarina hayvan sevgisini ogretememisler herhalde
Biz her gun oglumla kedi beslemeye cikiyoruz kapinin onune. Dokunmaya bile cekiniyor. Sarilacam diyor saril diyorum,uzaktan sariliyor yazik diyor bir dezarar vermekten korktugu icin sarilmiyor.
Amin canimayy yerım ben onu yaaa .
Allahımm evlatlarımın kedılerımle buyumesı nasıp etsin.
Ben küçüklüğümdn beri hayvanlarla iç içe büyüdüm annem hiç mikrop kapıcaksın uzak dur demedi bana . Ağızlarım yara olurdu onları severken (kendımı ısırdıgım içim :) ).
Çoğu insan köpek görünce aklı çıkıyo . Bense aksıne ne kdr sert olursa olsun ılla bı başını okşarım .
Lütfen çocuklarıınıza hayvan sevgsini aşılayın . Hayvan seven insandan aslaa zarar gelmez..
İşte o çocuk ilerde sokakta kediye tekme atan pisliklerden olacak eğer ders verilmezse bu konuda! Annemin evinde başımıza geldi komşusunun çocuğu evdeki kedilerle uğraşıp duruyodu en son kuyruğunu tutmuş kafasına oyuncakla vurmaya çalışırken yakaladım kendimden geçtim nasıl bağırdıysam çocuğa " o da benim çocuğum vuramazsın çocuğuma" diye (4-5 yaşındaydı) çocuk şoka girdi ama iyi oldu.. annesi de utancından yerin dibine geçti.. Çocuğa benden ve kediden özür diletti bikaç da nasihat verdi işte bu da ablanın çocuğu bak çok güzel yazık vurulmaz hayvanlara hayvanları sevmeliyiz falan gibisine.. Bi daha da öyle bişey yaşamadık çocuk ciddi bi kedisever falan oldu kediyi görmeye sevmeye geldi her gün :)
Annesi bence olması gerektiği gibiydi öyle diycek insanı zaten evime almayı bırak görüşmeyi keserim bu kadar da net konuşuyorum.. annem babam olsa farketmez bu zihniyetteki insan benim hayatımda olamaz. Ne cahil insanlar var bazen cidden şaşırıyorum yaAnnesi anlayisliymis neyseki, cocukta duzelmeye meyilliymiş. Bazilari yaptiginiza bozulurdu, hatta küserdi. "Aman kedi alti ustu cocugumdan onemli mi vursun etsin" diye dusunenler az değil. Bazi cocuklara ise ne kadar iyiyide gostersen o cocukta tam tersini yapiyor.
Cocuk degil canavar mubarek.
Annesi bence olması gerektiği gibiydi öyle diycek insanı zaten evime almayı bırak görüşmeyi keserim bu kadar da net konuşuyorum.. annem babam olsa farketmez bu zihniyetteki insan benim hayatımda olamaz. Ne cahil insanlar var bazen cidden şaşırıyorum ya
Evet en guzeli onlara ortam hazirlamak.. o zmn herkes kendi kendine takiliyor :)Valla atıyorum cocuklari çocuk odasina naparlarsa yapsınlar oda alt üst oluyor ama icerde biz rahat rahat çayımızı içiyoruz sonra misafirler gidince topluyorum odayı kimse kimseye alınmamış oluyor :)
En azından dur yapma elleme açma dökme sus demiyorum herkes rahat oluyorEvet en guzeli onlara ortam hazirlamak.. o zmn herkes kendi kendine takiliyor :)
Bide cocuk yani buyuk insan gibi oturup cay mi icecek beraber:) cani sklinca kendine oyalanacak sey bulur..En azından dur yapma elleme açma dökme sus demiyorum herkes rahat oluyor
Aynen, biz annemizin gözünün içine bakardık ama şimdikiler öyle değilBide cocuk yani buyuk insan gibi oturup cay mi icecek beraber:) cani sklinca kendine oyalanacak sey bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?