Çocuklu misafir

Ay ben de çocukluyum çok geriliyorum gittiğim yerde hiç bir yere gidesim gelmiyor artik...

Benim de kafam kaldirmiyor. Karıştırmaları, kosusturmalari beni hic rahatsiz etmiyor ama surekli gürültü. Hele bir de yatıya geldilerse, of bir an önce gitseler artik oluyorum. Ama tabii uyaracak bir sey yok bence. Cocuk dedigin kosturur tabii diyorum.
Karistirmalarindan rahatsiz olsam, annesi kıçını devirip oturuyorsa uyarirdim ama. Alinirsa da alınsın derdim. Ama anne de pesinde koşuşturmasına ragmen engel olamıyorsa bir sey demezdim. Anne icin üzülürdüm aksine.

En kötüsü de o zaten.. sanki kedi oyuncak.. bende istemiyorum o yüzden çocuklu misafir... Uyarıyorum anlamıyorlar, en sonunda annelerine dönüp vallahi kedi atlarsa ustune hiiccc karışmam,diyorumm

Maşallah gayet yerinde ve temkinli davranıyorsunuz.kapi kapamalarina izin vermeme hassasiyetinizi çok doğru buldum.

Çok çocuklu nşsafir ağırladım. Aynı anda 3 ten fazla 3 5 yas aralığında çocuk da geldi. Hiç birşey demedim hatta ailelerine de rahat olmlarını söyledim hep. Eşya sonuçta yani. Gelenler de benim arkadaşlarım. Kırılacak birşey ya da halıdaki leke onlardan önemli değil

Eğer çocuğuyla bilerek ilgilenmiyorsa bende geriliyorum. Kendi kızımı hiç başıboş bırakmadığım için insanların rahatlığı deli ediyor beni.

Yatak odama sokmam sadece. Diğer odalarda da onların yetişebileceği ve benim yetiştiklerinde sinirleneceğim şeyleri kaldırıyorum. Kahve bile olsa masaya davet ediyorum.

Çocuğum olduğu için tedbirlerimi sağlam alıyorum. Kızmamada gerek kalmıyor.

Benim yatak odasina bile giriyolar:) yatagimin uzerinde zipliyolar benim cocuklarla :) hahaha elin cocuguna ne diyeyim yani :) benim oglanlar zipliyolar once:) bi baktim yatagin uzerinde amuda kalkmis kiz:) olsun yaa ne guzel egleniyolar yeterki dusmesinler

Sizin yoksa siz de bebek.dusunun derim. Ben herhalde ancak kendi cocugum oldugunda rahatlayacagim bu konuda

Cok sukur kizim uc yasinda biyere gittik mi hic kosmaz ve esya karistirmaz.evde heryeri dagitir ama misafirlikte cit yok.oyle yaramaz cocugu olan rahat anneleri idare edicen ve ortada ki herseyi kaldirican kapilarida kilitlicen bir guzel.yoksa ev evlikten cikiyor...

Anasinifi.ogretmeniyim... 9. Yilimdayim ama eve gelen cocuklara.ben de dayaniyorum.niyeyse.. Belkide tum gun 3 4 yas cocuklarla ilgilenmekten evde iş olsun istemiyorumdur annelet dikkat etmeli tabiki put gibi oturamaz cocuk ama hic bakmayanlara sabrim kalmiyor...

Gittiğim yerde dikkat ederim. Özellikle dolap, çekmece acmamalari izinsiz mutfaktan birşey almamaları hususunda. Gelen çocuklar için zarar görebilecekleri şeyleri kaldırıyorum. Ancak bazı anneler hiç ellemeyip sadece oturuyor bu hoşuma gitmez. Onun dışında çocuktur bAzı şeyler çok da onemsenmemeli. Dökülebilir, kırıntı olabilir. Mümkün olduğu kadar arkadaşlarım da dikkat eder. Genelde çocukları yediririz önce sonrasında onlar oyuna dalınca biz çay faslına geçeriz. Ama bazı anneler cocuklarinin evin hanımının yatak odasına girip gardırobu karıştırmasına bile ses etmiyor. Böyle durumlarda da çocuğu yaşına göre anlayabileceği şekilde anlatarak uyarıyorum. Bozulan oluyor mu oluyor elbet ama bir zahmet çocuğunu takip etsin herkes. Uyararak, anlatarak öğrenecek çocuk kuralları. Benim çocuğun özgüven tavan, ne yapacağını bilir o diyip bir kenarda oturan annelere sınır olmuyor da değilim.

senin gibi davranıyorum
hatta annelerinden cok ben ilgileniyorum ve kafam kaldırmıyor çekemiyorum

Evet, alınırım hatta kızarım.
Benim çocuğumu ebeveynleri hariç kimse uyaramaz hele de kızamaz.
Biri çıkıp da sana ne oluyor derse şaşırmayın, siz eşyanızı koruyacak kadar bencilsiniz de o anne baba evladını sizden korumayacak mı zannediyorsunuz?
Çağırmayın bu kadar basit, kimse bayılmıyordur sizin evinize.
Not:misafirlikte 1 saniye bile oturmayan, çocuğunu anlık dahi olda yalnız bırakmayan bir anneyim.

Benim tavsiyem çocuksuz aileler hiç çocuklu misafir davet etmesinler.
Çocuklu aileler de çocuklarının yaşına yakın çocuklu olan kişileri davet etsinler.
Kafeler restoranlar çocuk oyun alanı olan avm leri buluşma noktası olarak belirleyebilirsiniz mesela. Herkes mutlu olur ne güzel.

Not; çok çok rahat bir anneyim :)) kimsenin evine gitmiyorum bu sebeple. 2 çay içicem de çocuklarımı azarlatamam kimseye. Yanlış anlaşılmasın, özellikle evde çocuk olmayan ev sahiplerinin rahatsız olmalarını kesinlikle anlıyorum kınamıyorum asla.

Cocuktan rahatsiz oluyosan cocuklu misafir cagirma. Ev esyalarina da bu kadar deger verilmesini anlamiyorum hic onemsemem hic de bi sey olmadi.

Niye değer verilmesin? Para verip alınıyor onların hepsi, belki hatırası var? Çocuklar öğrense, ailesi eğitse daha iyi olmaz mı?

Cocugum uyarilcak birsey yaparsa ben uyaririm eger ben yapmiyorsam ev sahibi tabiki hakli olarak uyarir anne baba cocuguna hakim.olamiyorsa evinde dursun misafirlige gitmesin cocuktur diye diye simarik bi nesil yetistiriyorlar herseye tamam deyip gormezden gelinmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…