• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu nişanlım

Hep kadın deli, ruh hastası, psikolojik sorunlu olur zaten. Şu erkek milleti ne fena ya benimde şurda hatam oldu anlaşamadık diyen bir elin parmağını geçmez. Bir gün siz de anlaşamayıp ayrılırsanız bir başkasına da sizin hakkınızda deli diyecek bilginiz olsun.

Mahkemeyi kazanmış olması kafamı karıştırıyor ve çocuğun çok nişanlımın umrunda olmaması tamm nafakasını ödüyor ama sadece bunu yapıyor illa çocuğun ahı çıkacaktır
Senden olacak çocukları çok umursayıp Manisa’ya şehzade olarak atayacak sanki.

Adam haklı olsaydı mahkemede haklı çıkmak için kesinlikle uğraşırdı. Durduk yere kadın haklı bulunmaz. Bunun haricinde bugün seni unutamadım da ayrıldım diyen yarın sen varken başkasını unutamadım der gider. Artı olarak adamın çocuğu var. Çocuklu bir kadın durduk yere yuvasını yıkmaz bazı şeylere katlanır genelde. Boşandıysa katlanamayacağı şeyler olmuş demek ki. Kadın ne konudan haklı bulunmuş bunu yazmamışsınız bu arada.

Herkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum
eski karisina deli diyen senle evlenir seni de delirtir arkandan herkese apir sapir konuşur

Mahkemeyi kazanmış olması kafamı karıştırıyor ve çocuğun çok nişanlımın umrunda olmaması tamm nafakasını ödüyor ama sadece bunu yapıyor illa çocuğun ahı çıkacaktır

Çocuğunu umursamayan adam eminim sizi çok önemsiyordur. Çocuğun nişanlımın umrunda olmaması tamam yazmışsınız. Akıl, fikir diliyorum size. Mahkemeyi kazanır tabi kadın lohusayken ne yasadiysa artik arkasına bakmadan kaçmış.

Adam haklı olsaydı mahkemede haklı çıkmak için kesinlikle uğraşırdı. Durduk yere kadın haklı bulunmaz. Bunun haricinde bugün seni unutamadım da ayrıldım diyen yarın sen varken başkasını unutamadım der gider. Artı olarak adamın çocuğu var. Çocuklu bir kadın durduk yere yuvasını yıkmaz bazı şeylere katlanır genelde. Boşandıysa katlanamayacağı şeyler olmuş demek ki. Kadın ne konudan haklı bulunmuş bunu yazmamışsınız bu arada.
Onlar tam tersini deselerde dosyanın bir yerinde şiddet ve aile düşkünlüğü yazıyordu ama asla böyle bişey yok diyorlar

Onlar tam tersini deselerde dosyanın bir yerinde şiddet ve aile düşkünlüğü yazıyordu ama asla böyle bişey yok diyorlar
Tazminat durduk yere verilmez. Mahkemeler nişanlınızın dediği gibi napsak etsek kadını haklı bulsak diye çırpınmıyor. Kadın evi terkettiği için baştan kusurlu, delille gerekçe gösterdi ki sıyrıldı bundan. Nasılsa bilmiyosunuz diye adam sıkıyo da sıkıyo.

Kadın kötü ve deliyse size huzur vermez çocuğu kullanır, para ister, kendini sürekli hatırlatır.
Kadın iyiyse demek ki seninki sorunlu el kadar bebesiyle karısını kaçırtan sana neler yapmaz.
İyi düşün bence.

Herkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum

Mutlu musunuz? Yoksa aman koca buldum, kaçırmayayım diye mi mutlusunuz?

Aklı başında bir insan tazminatı kaybeden tarafın ödediğini bilir.

Her şeyi geçtim. Evladına babalık yapmayan bir karaktersiz ile yuva kurulmaz. Sadece kağıt üzerinde evlilik olur o. İlk eşinden olan çocuğa babalık yapmak yerine koştur koştur kendisini kusurlu haliyle kabul etmiş eski sevgilisiyle zaman geçiren birisi bu. Sizden olan çocuğa da babalık yapmayacaktır. İnşallah aman anne olayım yaşım geçmesin diye düşünüp,

Senden olacak çocukları çok umursayıp Manisa’ya şehzade olarak atayacak sanki.
Hahahha vallahi ya bir de şeye inanmış seni unutamadığımdan boşandım hahsh yoo kanka sen boşanmadın karın seni terk etmiş sende hadi burdan bana ekmek çıkar tazminatsız kurtulurum fırsattan istifade diye dava açmışsın onu bile kazanamamışsın hdhdhhd

Kız ne dicek sen deli misin evet hamile karımı yeni doğum yapmış karımı dövdüm mü dicek

Ya kadını çok kötülüyorlar ama kadın kötü ve deli olsa hem mahkemeyi kazanıp hemde nasıl çocuğun velayetini alsın mantığım almıyor

Yalan dolan onlar kızım inanma

Adam cocugunu görmüyor, böyle baba mı olur??? Kadın gercekten deli olsaydı çocugunu alır bakardı o adam. Belli işte boşandı, o kadını rezil etti, babalık da yapmıyor cocugunu da attı simdi de seni kandirip bekar oglan gibi takılıyor

Çok bakamadım ama beni çok sevdiğini söylüyor belkşde onu sevmediğinden bunlar yaşanmıştır

Bacım sen onu bunu bırak da nisanlanana kadar sen bu kadının ahindan hiç korkmamissin ve nisanlanmissin. Şimdi ne oldu kadının ahindan korktun oraları bir anlat. Senin anlatmadigin şeyler var sanki.

Sizi unutamadıysa neden diğer kişiyle evlenip çocuk yapmış.Hepsi palavra bence.

Senede 1 ay diyorsun. Evladı resmen babasız büyüyor, çocuğu kendinden, baba sevgisinden mahrum bırakmış. Evlat bu, bu dünyada daha ötesi yok ne ana ne baba. Evlat bambaşka, kendi kanına gereken sevgiyi, ilgiyi göstermeyen adamdan uzak dururdum ben. Asla bana olan sevgisine inanmazdım.

Eski eşine olan ithamlarina deginmiyorum bile. Çok ucuz. Bence evlenirsen hata yaparsin.

Back
X