• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu nişanlım

Çok bakamadım ama beni çok sevdiğini söylüyor belkşde onu sevmediğinden bunlar yaşanmıştır
Siz ya çok kötü kalplisiniz ya da bizimle dalga geçiyorsunuz.Kendi gözlerinizle boşanma nedeni şiddet ve aile düşkünlüğü olduğunu okuduğunuz hâlde kadına bok atma derdindesiniz hâlâ adama inanıyorsunuz çünkü kadına bunca eziyeti sırf size kavuşmak için yaptığına inanıp ,öyle bencilce ve büyük kötülükle bundan keyif alıyorsunuz ki sevinçten ağzınız kulaklarınızda değil mi?? Eee bekleyin bakalım kısa çöpü çektiğinizi ve çok büyük kaybettiğinizi yakında anlarsınız adam iki tokatla sizi kendinize getirir ..

Çok bakamadım ama beni çok sevdiğini söylüyor belkşde onu sevmediğinden bunlar yaşanmıştır
Sen farklısındır adam seninleylen bulutların üzerinde gibi hissedeceği için aynı sorunları yaşamazsın. Hem o kadın kim ki senin kadar sevilebilecek? Sen en özelsin ve aklına koyduğun her şeyi başarırsın canım bunu sakın unutma 😘🥰

Ailesi evlendirmiş
Bu saçmalıklara inanıyo musunuz cidden? Davayı okumuşsunuz kadın kazanmış hala neyi güzelliyosunuz? Sizde bi kadınsınız bir kadın lohusayken kolay kolay boşanır çeker gider mi? Deli olsa mahkeme çocuğu anneye nasıl versin kadın tazminat bile almış. Davayı kazanmasını geç. Seni elden kaçırmamak için aile boyu palavra sıkıyolar. Her şeyi bırak insan evladını nasıl bırakır adam babalıktan bile boşanan biri, sadece eşinden değil çocuğundanda boşanmış. Buna rağmen koşa koşa evleneceksiniz ne olacak sanıyosunuz?
Sizden olan çocuğu sevecek sahip mi çıkıcak? Anlaşamasan çocukla paket yapıp deliydi der geçer.
Bir kadın olarak göz göre göre bu kadar saf olmayın. Allah size işaret göndermiş içinizde bi acabaya düşmüşsünüz, durup doğru kararı vermezseniz çok ağlayacaksınız

Konu eger gerçekse yapacağım yorum asla ayrılma. Sakın bırakma. Hemen nikah masasına otur. Yorumlarından anlaşıldığı kadarıyla senin ederin, sevgilin kadar çünkü. Simdi sen bırakırsın olmadık birinin başını yakar falan hic gerek yok. Eski karısı delidir, yalanla dolanla nafaka almıştır. Ee zaten çocuğunu falan da önemsemiyor. Sana dert olmaz. Kaçırma sakın. Tam kalemin bu. Daha iyisini bulamazsın.

Öyle bişey olmadı kesinlikle hatta nişanli olduğunu bilmeden ona msj atmıştım oda direk tel nosunu değiştirmişti

Hı hı evet o zaman neden ah alırmıyım kadından çocuktan diyorsun ?

Neden koştur koştur evleniyorsun?

Boşatan kadınlar direkt evlenirler, yoksa boşanan adamlar biraz zaman verirler kendilerine.

Ayrıldığın adama mesaj atmışsın ne kadar sorun olduysa numarasını değiştirmek zorunda kalmış. İnsan az çok ex e mesaj atarken sosyal medyasına vs bakar nişanlıysa zaten kabak gibi belli oluyor.

Tek yalancı nişanlın değil ellam yuva yapmış yalan sizlere ama biz yemeyiz 😏

Erkeklere inanmayın hele ki karım deliydi falan demesine hiç...

Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı
Diğer konulara girmeye hiç gerek yok.

Tazminatı kusurlu olan taraf öder. Kusur nedir derseniz aldatma, şiddet, ekonomik şiddet..vs gibi sayabiliriz.

Siz şiddet konusu dilekcelerde var dediniz.

2+2 = 4 mantığını kullanın.

Şiddet nedeniyle ayrılan, tazminat ödeyen kusurlu olduğu ayan beyan resmiyette tescillenmiş bir erkekle mutlu olabilir misiniz?

Başka da sorum yok.

Herkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum
Yanlış yoldasın.

Aynen kesin kadın haksızdır.

Biz burada ne kadar dil döksek de sen yine kıymetli nişanlından ayrılmazsın öyle bir vibe veriyorsun.

Şimdi sana burada iki yüklenilecek, sonra sen konum kapatılsın, üyeliğim iptal edilsin vs diyeceksen falan filan

Sözde Deli olan birine nasıl evladını emanet etmiş baba ya deli bir annede evladini bırakmış birde yılda bir iletişim oluyormuş saçmalık boşanmak gayet normal tabikide tekrar evlenmek ilişki bunlarda normal ama eski eşe bu tarz hitaplarda bulunmak sizin içinde en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun ama araştırın

Ailesi evlendirmiş
Bak sen bu laflara inanabilirsin ama normal düşünen akl-ı selim biri bu laflara bi tarafıyla bile gülmez. 10 yaşındaki çocuğa anlatsak o bile inanmaz. Belli ki sen kendini kandırmayı seçiyorsun. Ama bu kafayla gidersen emin ol pişmanlığın dibini sıyıracaksın.

Hadi kadına deli dedi tüm mahkeme sonucunu bosverip bu herife inandın sormadın mı bi deliye nası evladını bıraktın die (insan çocuğunun anasına deli damgası vurur mu ) ?
Yada çocuğuyla ilgilenmeyen biri sana iyi bi eş mi olacak ? Herşeyi geç seni unutamayan biri nie gidip başkasıyla evlensin üstüne çocuk yapsın eee bunu da yaptığına inanıyorsan şunu da düşünmelisin çok merhametsiz olmalı ki hem bi kadının hem kendı çocuğunun hayatını yarım bırakacak kadar vicdan yoksunu .

İki gün sonra seni de delirtir elaleme deli die anlatırlar misss .

Back
X