• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu nişanlım

Bu arada konu başlığı olmamış zira nişanlınız çocuksuz bi hayat yaşıyor deli dediği kadına çocuğunu atmış babalıktan boşanmış cükünün peşine düşmüş akılsız birini bulayım donumu yıkasın yemeğimi pişirsin derdinde .
Konu başlığı : delirmek için ilk adımı attım😒

Konu eger gerçekse yapacağım yorum asla ayrılma. Sakın bırakma. Hemen nikah masasına otur. Yorumlarından anlaşıldığı kadarıyla senin ederin, sevgilin kadar çünkü. Simdi sen bırakırsın olmadık birinin başını yakar falan hic gerek yok. Eski karısı delidir, yalanla dolanla nafaka almıştır. Ee zaten çocuğunu falan da önemsemiyor. Sana dert olmaz. Kaçırma sakın. Tam kalemin bu. Daha iyisini bulamazsın.
👏👏👏 En güzel yanıtlardan biri. Ama
100 sayfa cevap yazılsa sonuç değişmeyecek. Evlenip, koştur koştur çocuk yapıp, sonra ilgisiz bir baba, ilgisiz bir kocayı karşısında bulunca anlayacak bu uyarıları. Tabi hatırlarsa. O kadının ahı var deyip çıkacak işin içinden.

Merhaba. Tavsiyem, cesaretiniz varsa Uyap Vatandaş sistemine girsin, dava dosyasını bir inceleyin. Darp raporu veya şahitler olmasa nasıl şiddetten boşanma meydana gelsin ki? Ayrıca nişanlınızın ve ailesinin kadını kötülemesine aldanmayın, bu gözler suçlu olduğu kanıtlı delilli adamların ve ailelerin kendilerine toz kondurmadığını kaç kez gördü. Ayrıca kadını deli diye suçlamak çok klasik ve genelde yalan yanlış bir yöntemdir.

Siz terketmeyi düşünür müsünüz?

Yaşadığım yerde de bi çift boşandılar .Adam heryerde karım beni aldattı diye geziyodu .Bu şahsiyet birde burda bayağı tanınan biriydi.Hesabi herkese açık kızıyla hergun videolar vs.cok ilgili bi baba herkesin gözünde.Kadin da mutlu evliliğinde rahat batan aldatan eş.Karisi ben cinsel eğitimlerinden şüpheleniyorum çocuğumla yanliz kalsın istemiyorum diye endişelerini dile getiriyodu.o yuzden aldatan kadın yaftasını yedi kocadan .

Bi süre sonra olay patlak verdi .Adam 13-14 yaşlarında bi erkek çocuğuna istismardan patladı.Kendi rızası vardı ya döndü olay ama çıktı ortaya.o zaman herkes anladı gerçeği ama o dönemde kadin çok yıprandı kendini ispat edemediği için.

Yani demem o ki sizin balik bastan kokuyo.Kokusu taaa bizlere kadar geldi.

niye boşandığının pek önemi yok bu durumda zira adam çocuğunu senede bir kere görüyor. babalık yapmak gibi bir derdi yok. kendi çocuğunu harcayan size neler yapmaz.

Tabii ki de sizi unutamadım diyecek. 2 ayda başka kimi bulacak nispet yapıp evlenmek için. Boşandım ama bakın ben evlenebiliyorum kusurlu olan ben değilim demek için evlenmiyorsa bir şey bilmiyorum.

Kadın lohusa haliyle çekip gitmişse bile lohusadır diyip kadının peşinden gitmek, evliliğini kurtarmak yerine şak diye boşanma davası açmış beyimiz. Kadının en fazla delirip adamın boğazına bıçak dayaması lazım. E böyle olsaydı da kadın davada haklı çıkmazdı.
Ortada olan gerçeklere gözünüzü kapatmayın.

Çocuk +10 veya +12-13 olsa belki derdim ama şu aşamada hayır. Evlenmeyin başınız ağrır.

Onlar tam tersini deselerde dosyanın bir yerinde şiddet ve aile düşkünlüğü yazıyordu ama asla böyle bişey yok diyorlar
Kadın tazminat da almış. Haklı görür vs ama tazminat için bişi olmalı. Muhtemelen şiddeti kanıtladı. Yada ağır başka birşeyi.

Siz böyle bir adamla evlenip şiddetmi görmek istiyorsunuz. Sonunda sizi de delirtebilir😬

Mahkemeler kadın taraftarıymış yalanla dolanla kazanmışlar
Hahaha siz de buna inandınız mı? Vay be mahkemeler bile yanlı çalışıyor demek ki.. O kadar kanun boşa var.
Ya çok safsınız ya da inanmak istediğinize inanmak istiyorsunuz..
Mahkemeyi kazanmış olması kafamı karıştırıyor ve çocuğun çok nişanlımın umrunda olmaması tamm nafakasını ödüyor ama sadece bunu yapıyor illa çocuğun ahı çıkacaktır
Ee bu adam ilk eşinden olan çocuğuna bunu yapıyorsa sizden olan çocuğunuza da yapmayacak mı sanıyorsunuz? Sırf bu bile yeter ayrılmak için. İyi baba olamayacak adamla ne diye evleneceksiniz ki? Bırakın eski eşi falan, bu daha büyük sorun.
Kaldı ki eski eş deli falan da değil, delirdiyse de nişanlınız delirtmiştir kadını.

Anlaşamayıp ayrıldığın biriyle artık anlaşabileceğini düşündüren şey nedir 🧠
Herif kendinde olma çocuğunu umursamıyor koşa koşa karı peşine düşmüş.

Çocuğuna ayda yılda bir görüşen adam yarın öbür gün senin çocuğun olsa ne yapacak sanıyorsun? Hep kadınlar deli oluyor zaten maşallah. Kendin görmüşsün kadının haklı olduğunu. Bekar anne olarak hayatına devam etmek istemiyorsan ayrıl.

Su adamlarin her yanal dolanina inaniyorsinuz ya pes. Hemen her ayrilan adam karisi icin deli, psiklojisi bozuk, pis, utanmayan aldatti bile diyor. Yemeyin sunlari artik

Ben şu görüşteyim tamamen benim fikrim.Bosanmayi kadın istediyse geç.Erkek istediyse olabilir .İyi baba ise iyidir kötü baba ise geç .Ama çok değişken var birebir birşey tutar diyemem koştur koştur ne çocuk yapmış orası iyi analiz edilmeli şimdi evlilik berbat sonu yok belli ayrilamasim diye çocuk yapanda var birdaha evlenmem sırf çocuğum olsun diye yapanda var .Onun orasını buradan bilemem var böyle yok diyemez kimse burdada okuyorum bı sürü öyle konu.Cocuk olursa düzelir deyip ayağına mi sıktı kadın bilemem.Siz ne bileyim çocuk yok sizde yani cokmu aşıksınız imkanını çok onuda hiç bilemem.Bence takıntı yapacaksınız ayrilabilirsiniz çünkü bu zaten ilişkiyi yer biridir.O sizi bırakıp nasıl evlenip çocuk yaptıysa gene birisiyle evlenebilir sizde başkasıyla evlenebilirsiniz.Ayrica ah size niye tutsun milletin dandik evliliğinin .Sizmi evlendirdimiz çocuk yapın dediniz sizmi boşattınız.Genelde hep farkında olunuyor koştur koştur çocuk yapılıyor.Gerisi size kalmış varlığınızın eski nisanliniz için yani ayrildiginizın ölümcül bir sonucu olacagini sanmam.

Back
X