- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi milyontiplikiz
-
Kendini bu kadar harap etme çocuklarının sana ihtiyacı var daha okulu var bununOrası muhakkak ama hergün ağlamaktan göz pınarlarım kurudu
Hayır çalışmıyorum yardımcı geliyor çünkü iki sezeryan doğum 1 yılda geçirdim ve son sezeryanımdan 40 gün sonra bi ameliyat daha geçirdim safram alındı akabinde böbrek taşı sorunum var bu hastalıklarımın yanında 6 aylık bir bebegğim ve 2 yaşında anne ilgisine muhtaç oğlumvar hee bide hergün yemek bekleyen eşim var haftada yarım 3 gün elbet iyi birşey ama cocuklu olan herkesin bilecegi gibi 1 saat sonra bile ev eski haldedirÇalışmıyorsunuz ve haftada üç yarım gün gelen bir yardımcınız var. Bu doğru mu? Ona göre yardımcı olucam.
Hayır çalışmıyorum yardımcı geliyor çünkü iki sezeryan doğum 1 yılda geçirdim ve son sezeryanımdan 40 gün sonra bi ameliyat daha geçirdim safram alındı akabinde böbrek taşı sorunum var bu hastalıklarımın yanında 6 aylık bir bebegğim ve 2 yaşında anne ilgisine muhtaç oğlumvar hee bide hergün yemek bekleyen eşim var haftada yarım 3 gün elbet iyi birşey ama cocuklu olan herkesin bilecegi gibi 1 saat sonra bile ev eski haldedir
Hayır çalışmıyorum yardımcı geliyor çünkü iki sezeryan doğum 1 yılda geçirdim ve son sezeryanımdan 40 gün sonra bi ameliyat daha geçirdim safram alındı akabinde böbrek taşı sorunum var bu hastalıklarımın yanında 6 aylık bir bebegğim ve 2 yaşında anne ilgisine muhtaç oğlumvar hee bide hergün yemek bekleyen eşim var haftada yarım 3 gün elbet iyi birşey ama cocuklu olan herkesin bilecegi gibi 1 saat sonra bile ev eski haldedir
Ya ben anlamadım Kusura bakma. Adam eve para getiriyor. Çocukla 2-3 saat ilgileniyor.haftada 3 gün temizlik için kadın tutuyor. Haftada 1-2 kardeşim geliyor. Haftasonları kocan sizi gezdiriyor. Eeeeee bu kadar karalar bağlayacak ne var kiBi sayfa yazdım sildim neresinden bakarsan bak yorgunum bu kalabalığın içindeki yanlızlığıma sitemliyim iki çocukla kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorım kocamın beni bi türlü anlamamasından yada anlıyorsada işşne gelmediği için olayların üzerinş kapamasından çevremin daha doğrusu kocanm çevresinin kocan genç bu yaşta iki cocuk sprumlulu alması bunaltır dikkat et demesi sanki ben yaşlımıyım ben tekmi yaptım bu cocukları 2 gündür uykusuz gezip ruh gibi gezmem saçlarımı bakamadığım için erkek traşı yaptırmam eski bakımlı zayıf halimden bu hale gelmemden onun hiçmi sorımluluğu yok ben memnunum anne olmaktan çok şükür ikitsne pırlanta gibi evladım var ama sanırım artık görev haline dönüşmüş olan bi evliliğim var o eski el ele tutuşmlar aşk sözcükleri uzun muhabbetlerin yerine çocuk emzir alt değiltir uyut büyüğünü doyur değiş uyut koca elinde telefon tv karsısında kafadını kaldırıp naptın uyuttunmu desin ama onu memnun edemeyen ben olayım erkek ya kafın oldugum için kocamı elde tutmam kazım seksi olmam lazım ki gözüne hitap edeyim sevgimden ziyade hanımlık görevim için çabalıyım bu durumumdan bunalıp odalara kapanıp ağlıyayım o gördügünde neyin var desin anlatınca anlamasın ama anlıyorum seni desin bana yardımcı olmak için sadece haftada 3 yarım gün ev işleri içşn kadın tutsun ve üzerine düşeni yapsın yaşıtım görüştügümüz kimse yok eşim yüzünden çok sevmeme ragmen artık onlarla takılmaktan görüşmekten sıkıldıgım eşimin ailesi var ailecek görüştügümüz kimse zaten yok sosyallık namına kayınvalidem görümcem annem kızkardeşim ve arada eşimin akrabaları dıgında takıldıgım kimse yok benli bekarken cok sosyal insan ilişkileri cok iyi hayata hep pozitif bakan biriydim şimdi hastalık hastasınoldum cocuklarım çok yaramaz cünkü cok şımartıldılar kayınvalidem le yanyana oturuyoruz iki ev de büyüorlar beni dinlemiyorlar zaten yetemiyorımda ikinci cocuk olunca iyice koptu ipler aslında onlara mecburu. Bi markete falan giderken bırakıyorum dısarıd 2 saat işlerimi hallediyorım kocam sadece eve para getiriyor haftasınları bizi gezdiriyor arada büyük oğlanla oyalanıyor 2-3 saati geçmez ama sorsan ben iki cocuğa bakamıyorum ailesindednde aynı baskı benim annem de destek değil kız kardeşim haftada 1-2 gelşyor cok bunaldım sanki dünyaya geliş nedenim cocuk doğurup onları yetiştirmk ve bu aileye anne kadın gelin görevlerimi yerine getirip ölmek gibi uzun ve saçma bir anlatm uslubu oldu kafam hiç yerinde değil 2gündür sadece 3saat belki uyudum anlayacak kimsem yok o yüzden buraya yazdım eşim arkadaşları ile çıkar gezer hafta sonu okey günü var spora başladı ben sadece anneme agidebiliyorım bu ne kadar adil cıkıp bir saat sadece görümcem kardeşim yada eşimin ailesinden biri ile takılabilirim cok adil değilmi hak değilmi bu hakkıma giren varsa Allah sorsun hesabını kim giriyorsa
Hahhh ışte bende bunu anlayamadimmm ne istiyorYa ben anlamadım Kusura bakma. Adam eve para getiriyor. Çocukla 2-3 saat ilgileniyor.haftada 3 gün temizlik için kadın tutuyor. Haftada 1-2 kardeşim geliyor. Haftasonları kocan sizi gezdiriyor. Eeeeee bu kadar karalar bağlayacak ne var ki
Ya ben anlamadım Kusura bakma. Adam eve para getiriyor. Çocukla 2-3 saat ilgileniyor.haftada 3 gün temizlik için kadın tutuyor. Haftada 1-2 kardeşim geliyor. Haftasonları kocan sizi gezdiriyor. Eeeeee bu kadar karalar bağlayacak ne var ki
Bak ne diycem sana sen bildiğin depresyondasin. Benim 4 çocuğum var yanımda annem kv görümce veya herhangi bir akraba yok, Eşim dersen eve para tıpkı senin esin gibi eve para getirir evime temizliğe sadece 3 defa değil yarım defa bile gelen biri yok. Eşim çocuklarıma günlük 2 3 saat değil çok çalışmaktan belki 3 haftada 1. Ve 2 saat toplam vakit gecirir. Sofrası saatinde hazır olur zira bir işten gelip hemen diğerine gider , sosyallik namına yaptığım aktiviteler çocuğu okula götür diğerini yuvaya götür diğerini bilmem nereye götür sonra tekrar topla eve getir sonra tekrar sporlariydi müzikleriydi sosyal yaşamlarydi götür getir bu arada eşim evde nadirende olsa erken saatte bulunsa ben kucağımda çocuk is yaparken o elinde kumanda uzanmış koltukta yorgunluğunu atar. İşte bütün bunlar depresyon sebebi , bende girecemde depresyona vakit bulamıyorum .Bi sayfa yazdım sildim neresinden bakarsan bak yorgunum bu kalabalığın içindeki yanlızlığıma sitemliyim iki çocukla kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorım kocamın beni bi türlü anlamamasından yada anlıyorsada işşne gelmediği için olayların üzerinş kapamasından çevremin daha doğrusu kocanm çevresinin kocan genç bu yaşta iki cocuk sprumlulu alması bunaltır dikkat et demesi sanki ben yaşlımıyım ben tekmi yaptım bu cocukları 2 gündür uykusuz gezip ruh gibi gezmem saçlarımı bakamadığım için erkek traşı yaptırmam eski bakımlı zayıf halimden bu hale gelmemden onun hiçmi sorımluluğu yok ben memnunum anne olmaktan çok şükür ikitsne pırlanta gibi evladım var ama sanırım artık görev haline dönüşmüş olan bi evliliğim var o eski el ele tutuşmlar aşk sözcükleri uzun muhabbetlerin yerine çocuk emzir alt değiltir uyut büyüğünü doyur değiş uyut koca elinde telefon tv karsısında kafadını kaldırıp naptın uyuttunmu desin ama onu memnun edemeyen ben olayım erkek ya kafın oldugum için kocamı elde tutmam kazım seksi olmam lazım ki gözüne hitap edeyim sevgimden ziyade hanımlık görevim için çabalıyım bu durumumdan bunalıp odalara kapanıp ağlıyayım o gördügünde neyin var desin anlatınca anlamasın ama anlıyorum seni desin bana yardımcı olmak için sadece haftada 3 yarım gün ev işleri içşn kadın tutsun ve üzerine düşeni yapsın yaşıtım görüştügümüz kimse yok eşim yüzünden çok sevmeme ragmen artık onlarla takılmaktan görüşmekten sıkıldıgım eşimin ailesi var ailecek görüştügümüz kimse zaten yok sosyallık namına kayınvalidem görümcem annem kızkardeşim ve arada eşimin akrabaları dıgında takıldıgım kimse yok benli bekarken cok sosyal insan ilişkileri cok iyi hayata hep pozitif bakan biriydim şimdi hastalık hastasınoldum cocuklarım çok yaramaz cünkü cok şımartıldılar kayınvalidem le yanyana oturuyoruz iki ev de büyüorlar beni dinlemiyorlar zaten yetemiyorımda ikinci cocuk olunca iyice koptu ipler aslında onlara mecburu. Bi markete falan giderken bırakıyorum dısarıd 2 saat işlerimi hallediyorım kocam sadece eve para getiriyor haftasınları bizi gezdiriyor arada büyük oğlanla oyalanıyor 2-3 saati geçmez ama sorsan ben iki cocuğa bakamıyorum ailesindednde aynı baskı benim annem de destek değil kız kardeşim haftada 1-2 gelşyor cok bunaldım sanki dünyaya geliş nedenim cocuk doğurup onları yetiştirmk ve bu aileye anne kadın gelin görevlerimi yerine getirip ölmek gibi uzun ve saçma bir anlatm uslubu oldu kafam hiç yerinde değil 2gündür sadece 3saat belki uyudum anlayacak kimsem yok o yüzden buraya yazdım eşim arkadaşları ile çıkar gezer hafta sonu okey günü var spora başladı ben sadece anneme agidebiliyorım bu ne kadar adil cıkıp bir saat sadece görümcem kardeşim yada eşimin ailesinden biri ile takılabilirim cok adil değilmi hak değilmi bu hakkıma giren varsa Allah sorsun hesabını kim giriyorsa
Resmen lüks içinde yasiyor, ve rahatlik batıyor benceYa ben anlamadım Kusura bakma. Adam eve para getiriyor. Çocukla 2-3 saat ilgileniyor.haftada 3 gün temizlik için kadın tutuyor. Haftada 1-2 kardeşim geliyor. Haftasonları kocan sizi gezdiriyor. Eeeeee bu kadar karalar bağlayacak ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?