Çocuklu olduktan sonra değişen hayatmı yoksa sizmisiniz

Çalışmıyorsunuz ve haftada üç yarım gün gelen bir yardımcınız var. Bu doğru mu? Ona göre yardımcı olucam.
Hayır çalışmıyorum yardımcı geliyor çünkü iki sezeryan doğum 1 yılda geçirdim ve son sezeryanımdan 40 gün sonra bi ameliyat daha geçirdim safram alındı akabinde böbrek taşı sorunum var bu hastalıklarımın yanında 6 aylık bir bebegğim ve 2 yaşında anne ilgisine muhtaç oğlumvar hee bide hergün yemek bekleyen eşim var haftada yarım 3 gün elbet iyi birşey ama cocuklu olan herkesin bilecegi gibi 1 saat sonra bile ev eski haldedir

Bunların olacağını bilmen gerekirdi kabullenmeye bak sen kendini kasdıkça hastalıkyanda kurtulmazsın

şimdi öncelikle ev dağınık olsun

çocukları bakma değil onlarla aktivite yapmaya odaklan

altı değişir karnı doyar zaten

hava düzeliyor gezmeye çık

bebeği uyut öbürünü de uykusunu aldığı bir saatte gezin dışarıda

ya da bebeği bırak büyüğü al yanına vs vs

haftada 3 yarım gün yardımcı varsa evde iş yapma

yemek haricinde yani

dağınık olsun, yaşanmışlık olsun

çocukları erken yatırmaya alıştır

örneğin onlar 9 da uysun eşin ile sana iki saat kalsın

int varsa film izleseniz bile değişiklik olur vizyon filmine gidemezsek burada izleriz vs deyin

Eşin çok da kötü değil bence, ben olsam bütün gün çalışıp 2 çocuğun ve eş dırdırın olduğu bi eve dönmek istemezdim. 2. Çocuğu keşke yapmasaydınız ben 32 yaşımdayım bitane bile yapmiyorum yapmayinca birşey olmuyor yani . Yardımcınız zaten varmış kv deniz de destek geriye sadece sabır kalıyor.

Okurken kendimden çok parça buldum ki ekstra yazicak bişey yok Allah yardimcimiz olsun cocuklarimiz sağlıklı mutlu huzurlu olsun inşallah bu zamanlar ruh sağlığımızı kaybetmeden geçsin

Ya ben anlamadım Kusura bakma. Adam eve para getiriyor. Çocukla 2-3 saat ilgileniyor.haftada 3 gün temizlik için kadın tutuyor. Haftada 1-2 kardeşim geliyor. Haftasonları kocan sizi gezdiriyor. Eeeeee bu kadar karalar bağlayacak ne var ki

Hahhh ışte bende bunu anlayamadimmm ne istiyor

1. Çalışmiyorsunuz
2. Haftada 3 gün gelen temizlikciniz var
3. Çocukları bırakacak anneniz kayinvalideniz, kardeşlerini akrabalarıniz yaninizda
4. Sanırım eşiniz anlayışlı ve en azından çocuklarla vakit geçiriyor ki günde 2-3 saat neredeyse bir aksam eder .

İnanın şu imkânlarınızin hiç biri yoktu bende kızım küçükken. Çok karamsar olmayın böyle. Hayatınıza iyi yönlerinden bakın. Facebook'ta oyuncu anne yi takip edin.kadin 3 çocukla neler yapıyor. Bir gülüşü var.sanki 3 çocuğa ben bakıyorum. ....

Siz mutlu olun ki çocuklarınızi da mutlu olsun.turkiyedeki çoğu kadına göre imkanlarinuz iyi bence.oyle şikayet edecek durumda değilsiniz. Sadece bunalmissiniz. Önce kendinizi toparlayın bir

Ben de anlamadım canım inan.bence konu sahibi rahatlığa alışmış zamanında şimdi zor geliyor.biz ne yapalım elin memleketlerinde çalışıyoruz. Ana yok baba yok.acil işin olsa bırakacak kimse yok.yardimci yok.ama çok şükür hiç bu kadar buhranlara kapilmadim.

Şu çok şikayet ettiğiniz 2 çocuklu hayat için milyarlar harcıyan insanlar var. Bende o hayata kavuşmak için gun sayanlardanım, doğmamış bebeğimi hergun ruyamda gorenlerdenim. Ustelik birde eşiniz elinden geleni yapıyormuş.. Sorununuz nedir gerçkten? .. Herşeye sahip olmak mı ?

Çocuk düşünmememde ki bir diğer sebep budur. Ben yapamam sizinkinin 10 katı bunalıma girerim, biliyorum huyum bu :)

ben de sana kendimden bahsedeyim canım dersleriyle ve ergenliğiyle ilgilenmem gereken bir kızım, 1 saat yan yana kalanların aman çok yaramaz Allah yardım etsin diyen 2 buçuk yaşında bir afacan oğlum var...
eşim asker memleketimizden uzaktayız. yani etrafımızda hasta olduğumda bir işim olduğunda çocuklarımı bırakacak kimsem yok..çevre olarakta çıkayım dolaşayım cocugumla kafam dağılır diyebileceğim bir yerde değil.. pazara,markete bile eşimle gidebiliyorum..
üstelik komşum da yok oturup birisiyle iki laf etmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki
üstüne üstlük ev işlerinde yardımcım da yok.inan bitmiyor hergün baştan başlıyorum herseye.
bazen tuvaletteyken bile kapıya dayanıyorlar düşün :)
çıldırcak gibi oluyorum bazen...

ama onları çook seviyorum...

2 çocukluyum yardımcın yok ,gezme nedir bilmem ,etrafımda çocukları bırakabileceğim kimsem yok,kocam titiz gece 1 saat anca görürüz işinden dolayı ama yine de elhamdulillah halimize .kony sahibi beterin beteri de var bilin ve biraz da şükredin diye söylüyorum bunları

Bak ne diycem sana sen bildiğin depresyondasin. Benim 4 çocuğum var yanımda annem kv görümce veya herhangi bir akraba yok, Eşim dersen eve para tıpkı senin esin gibi eve para getirir evime temizliğe sadece 3 defa değil yarım defa bile gelen biri yok. Eşim çocuklarıma günlük 2 3 saat değil çok çalışmaktan belki 3 haftada 1. Ve 2 saat toplam vakit gecirir. Sofrası saatinde hazır olur zira bir işten gelip hemen diğerine gider , sosyallik namına yaptığım aktiviteler çocuğu okula götür diğerini yuvaya götür diğerini bilmem nereye götür sonra tekrar topla eve getir sonra tekrar sporlariydi müzikleriydi sosyal yaşamlarydi götür getir bu arada eşim evde nadirende olsa erken saatte bulunsa ben kucağımda çocuk is yaparken o elinde kumanda uzanmış koltukta yorgunluğunu atar. İşte bütün bunlar depresyon sebebi , bende girecemde depresyona vakit bulamıyorum .
Rahatla biraz hatun gayet KOLAy geçiyor kendin zorlastiriyosun zevk almaya çalış. Çocuklarınla kahve içmeye git bi başkasına ihtiyacin yok sana çocukların eşlik eder. Bol bol su iç at içindeki kasveti

Niye 2.çocuk bacım madem şikayet ediyosun? Yapmasaydın. Gerçi kaza olmuştur pardon.

Çocuğun otunu b.kunu kafana takıp her saniye peşlerinde koşarsan tabii ki erkek tıraşı yaparsın, ben 1 aylık bebeğim uyuduğunda saçımı başımı yapıyorum lohusa halimle.

Resmen lüks içinde yasiyor, ve rahatlik batıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…