Herkesin bakış açısı işte. Ben sizin tam karsinizdan bakıyorum.
Evet çocuklarımı büyütmek benim görevim ama bunu maaşlı bir memur edasıyla değil severek yapıyorum. Haftada 3 gün yardımcı alma durumum yok maddi olarak var ama zaman müsait değil. Etrafımda hiiiic akrabam, annem, kardesim, kaynanam, gorumcem vs. yok. 2 saatlik bırakıp birine iş yapabilme durumum yok. Arada eşime bırakır AVM ye filan gider kendime birşeyler alır deşarj olurum. Birakabilecegim bir yakınım olsa halk eğitim kurslarına felan katilirdim. Yine de aof okuyorum, haftada bir kursum var ona katılmaya çalışıyorum. Yani çocukları bana engel olarak gormuyorum onlarla birlikte yaşıyorum hayatı. Ki çok yaramaz ikincisi, olsun büyüyecek elbet. Onları uyutunca yaramazliklarina guluyoruz esimle. Uyuduklarinda haftada birkaç kere çay ve film süper geliyor illaki sinema şart değil.
Sosyallik olarak arkadaşım da cok. Giderim, gelirler. Arada eşim gider arkadaşlarıyla takılır, adam hep evden işe işten eve gidip gelecek değil ya. Elbette ki benim de onun da hataları var. Onun da benim de bir gözümüz kör, bir kulağımız sağır evlendigimizden beri. :)
Aslında şurada olumsuz birseyler saysam o kadar çok madde çıkar ki. Kendinizi oyalayacak hobiler, kurslar bulun derim ben. En önemlisi elimizdekilere şukredip kiymetini bilerek anı yaşamak lazım.