- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.916
- 798
- 35
- Konu Sahibi mavilendik
Neden kendine uzuluyosunÇok doğru..ben de sizin gibi düşünsem de bazen için daralıyor , bir kere beddua etmedim edemem, ama kendime aşırı üzülüyorum ,bunu asamiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kendine uzuluyosunÇok doğru..ben de sizin gibi düşünsem de bazen için daralıyor , bir kere beddua etmedim edemem, ama kendime aşırı üzülüyorum ,bunu asamiyorum![]()
Taa en başından kendimi ona anlatmama rağmen ( lise üniversite hayatı boyunca hep ders çalıştım sonra iş hayatında özel sektörde deli gibi çalıştım ve dedim ki atandığımda eşimle yapacağım daha önce yapamadıklarımi birlikte gezeriz herşeyi birlikte yapariz vs onu tanıdım kendimi herseyjmle anlattım o da tamam dedi ) evlendikten sonra bırakın gezmeyi cafeye gitsek sorun yaptı tamam o da yoğun calisiyodi istiyorum evde oturalım dinlenelim ben de evde oturmayı severim ama ikimizde çalışıyoduk ve bi ödememiz yoktu gayet rahat yaşayabilirdik arada gezebilirdik... ve bir de sürekli eleştirirdi herşeyi ama...başta dedimki eşim sonuçta beni güzel görmek istiyor o sebepten böyle çünkü bana da öyle söylüyordu senin için diyorum ben vs diyordu eleştirdiği şeyleri duysanız normal değil yani...ve sonra bisuru şey daha yaşadık çok uzun olur yazsam şimdi ...ve maddiyat konusunda en son tartışmamız da evi terk etti gitti ...sorunuza gelecek olursak kendime üzülüyorum çünkü o kadar bekledim kimseyi hayatıma sokmadim , işimi elime aldım ve tam da güzel bir evlilik yapayım derken sectigim adama bakNeden kendine uzuluyosun
Oncelikle sunu soyleyim, kimsenin baskasinin kizina veya ogluna hakaret etmeye hakki yoktur!Taa en başından kendimi ona anlatmama rağmen ( lise üniversite hayatı boyunca hep ders çalıştım sonra iş hayatında özel sektörde deli gibi çalıştım ve dedim ki atandığımda eşimle yapacağım daha önce yapamadıklarımi birlikte gezeriz herşeyi birlikte yapariz vs onu tanıdım kendimi herseyjmle anlattım o da tamam dedi ) evlendikten sonra bırakın gezmeyi cafeye gitsek sorun yaptı tamam o da yoğun calisiyodi istiyorum evde oturalım dinlenelim ben de evde oturmayı severim ama ikimizde çalışıyoduk ve bi ödememiz yoktu gayet rahat yaşayabilirdik arada gezebilirdik... ve bir de sürekli eleştirirdi herşeyi ama...başta dedimki eşim sonuçta beni güzel görmek istiyor o sebepten böyle çünkü bana da öyle söylüyordu senin için diyorum ben vs diyordu eleştirdiği şeyleri duysanız normal değil yani...ve sonra bisuru şey daha yaşadık çok uzun olur yazsam şimdi ...ve maddiyat konusunda en son tartışmamız da evi terk etti gitti ...sorunuza gelecek olursak kendime üzülüyorum çünkü o kadar bekledim kimseyi hayatıma sokmadim , işimi elime aldım ve tam da güzel bir evlilik yapayım derken sectigim adama bakbeni yariyolda bıraktı çocuğumla çekti gitti ve ben yalvardım ona yine defalarca...ama yok zaten şimdi dönse ben kabul etmem çünkü o zaman kendime ihanet etmiş olurum...ama işte kendime üzülüyorum
yoksa bosanacagima değil , şuan daha mutluyum hatta geleceği düşününce evladimla kendime bir yol çizdim bile ..ama bana yapılanlar aklıma geliyor ailesi de bisuru hakaret etti baan çünkü
![]()
Ailesinin bana hakaret etme cesareti malesef eşimden geliyor...elbette kimse kimseye hakaret edemez ama ben çok ezik bir tip oldum hiç sesim çıkmadı o sebepten gittikçe artırdılar hatırladıkça bile üzülüyorum , birleşme ihtimali olamaz çünkü gerçekten çok ağır şeyler söylediler ve zaten şimdi ben istemiyorum az da olsa akillandim..davayı da açmaya hazırlanıyorum geç bile kaldım :/Oncelikle sunu soyleyim, kimsenin baskasinin kizina veya ogluna hakaret etmeye hakki yoktur!
Benim ailem kalkip benim kocamz hakaret edemez ben izin vermem, esimin aileside bana hakaret edemez o izin vermemeli, oyle bise olursa cok net bisekilde sinirimi cizerim.
Burada esiniz suclu, ailesi size hakaret edemez.
Hakkinizda hayirlisi olsun ama kendinize yerler altina almayin karsisinda saglam durun. Birlesme ihtimaliniz olursa kurallarini koy
Bosver gecmis gecmisde kalmis, sana psikolojik baski yapmislar demekki. Onemli olan bundan sonraAilesinin bana hakaret etme cesareti malesef eşimden geliyor...elbette kimse kimseye hakaret edemez ama ben çok ezik bir tip oldum hiç sesim çıkmadı o sebepten gittikçe artırdılar hatırladıkça bile üzülüyorum , birleşme ihtimali olamaz çünkü gerçekten çok ağır şeyler söylediler ve zaten şimdi ben istemiyorum az da olsa akillandim..davayı da açmaya hazırlanıyorum geç bile kaldım :/
Çok teşekkür ederim, evet destek alacağım bir arkadaşımın psikoloğu var onu önerdi ...inşallah güzel olacak herşey tekrardan teşekkürlerBosver gecmis gecmisde kalmis, sana psikolojik baski yapmislar demekki. Onemli olan bundan sonra
Onune bak, iyi dusun gerekirse psikolojik destek al. Umarim hersey senin icin hayirlisi olur guzel olur![]()
Bu tarz bir adamla nasıl 13 yıl evli kaldinizBende terkedildim dün gece.. bir buçuk yaşında oğlum var. Son yıllarda her kavgamızda beni aşağılamaya hakaret etmeye başladı. Bunu kaldıramıyorum. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum asla geri dönmez zaten pamuk ipliğine bağlıydı ben tutuyordum. Kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum etrafımda arkadaşım kalmadı işim var çalışıyorum ailemle aynı apartmanda oturuyorum. Ailem de dün geceden sonra bu eve asla giremez dedi. Benim içimde fırtınalar kopuyor onca şeye rağmen nasıl unutacağım nasıl vazgeçeceğim. Ayrılık aklıma geldikçe nefesim kesiliyor 13 yıllık evliyim. Çok sevdim ne yapacağım bilmiyorum.
İyi günlerimizde çok fazla.Bu tarz bir adamla nasıl 13 yıl evli kaldiniz
Allah yardımcınız olsun.İyi günlerimizde çok fazla.
Büyük bir işe girip kaybettiğinden bu yana psikolojisi iyice bozulmuştu.
Bilmiyorum böyle zayıf bir karakterim var hiç bişeyden kolay vazgeçemiyorum. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum öyle çaresiz hissediyorum ki. Bana yaptığı hakaretleri ve kötülükleri düşünmek istiyorum ama olmuyor zihnimde hep güzel mutlu günlerimiz canlanıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, doğru yolu göstersin.. yolumu kaybettim..
İlk zamanlar öldüm artık nefes alamam diyorsun sonra evladın icin dört bir yandan sarılıyorsun hayata ben de yaşadım boşanma sürecini yeni boşandım.Hala canım yanıyor mutlu olmayı sevip sevilmeyi çok istemiştim artık evladımla da yeni bir yuva düşünemiyorum zaten Allah’a havale ediyorum bu içine düştüğüm haliBende terkedildim dün gece.. bir buçuk yaşında oğlum var. Son yıllarda her kavgamızda beni aşağılamaya hakaret etmeye başladı. Bunu kaldıramıyorum. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum asla geri dönmez zaten pamuk ipliğine bağlıydı ben tutuyordum. Kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum etrafımda arkadaşım kalmadı işim var çalışıyorum ailemle aynı apartmanda oturuyorum. Ailem de dün geceden sonra bu eve asla giremez dedi. Benim içimde fırtınalar kopuyor onca şeye rağmen nasıl unutacağım nasıl vazgeçeceğim. Ayrılık aklıma geldikçe nefesim kesiliyor 13 yıllık evliyim. Çok sevdim ne yapacağım bilmiyorum.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İçimde bir volkan var sürekli kaynıyor sanki.. evladıma baktıkça daha kötü oluyorum. Onun babası ile oynadığı oyunlar aklıma geldikçe boğazıma bir yumru oturuyor. İnşaAllah rabbim doğru olan yolu göstersin , kalbimide razı etsin. Güzel rabbim merhametiyle şefkatiyle yaralarımızı sarsın..İlk zamanlar öldüm artık nefes alamam diyorsun sonra evladın icin dört bir yandan sarılıyorsun hayata ben de yaşadım boşanma sürecini yeni boşandım.Hala canım yanıyor mutlu olmayı sevip sevilmeyi çok istemiştim artık evladımla da yeni bir yuva düşünemiyorum zaten Allah’a havale ediyorum bu içine düştüğüm hali
Size kesin biter geçer diyemiyorum ben de çok basında olduğum icin belki de ama o acının ilk zamanlara göre azaldığı kesin
Ayrıca ailenizle aynı apartmanda olmanız ve işinizin olması çok büyük avantaj sizin için bu hayatta parasız pulsuz kalıp ailesinin kabul etmediği insanlar var ne yazık ki