- 9 Mayıs 2015
- 1.781
- 5.586
- 358
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Yok olmaz dertsiz başınıza dert almayın, eşi vefat ettiğinde kendine çocuğuna ayrı bir ev açıp düzen kuramayan adamdan bir halt olmaz .40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
Tanımaktan zarar gelmezMerhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum
hayır diyorum40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
cok ilginc bir erkegin vefat eden esinin ailesiyle yasamasi. peki aile cocuga "kizimizin hatirasi" diye bakmak ister mi? mesela haftaici bizde kalsin haftasonu babasi alsin falan der mi?40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
Kendi evi düzeni var.Benim evin üst katı ona ait.Yok olmaz dertsiz başınıza dert almayın, eşi vefat ettiğinde kendine çocuğuna ayrı bir ev açıp düzen kuramayan adamdan bir halt olmaz .
Anlaşıldı neden evlenmek istediği onları bırakıp size yıkılacak.
Başta olabilir diye düşünmüştüm.
Bu mesajı gördüm sonra, asla diyorum.
Esi vefat etmis cocuk da buyumusMerhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Kendi dairesi var çocukla perişan olmasınlar diye onlarla yaşıyor.Aynı şekilde ben de olabilir diyordum. KV ve KP ile yaşamayı görünce kesinlikle olmaz diyorum. Garabet bir durum.
Yok ablacım bence hiç keyfini kaçırma. Adam eski eşinin ailesiyle aile olmuş oradan kopamaz artık her ne kadar evi ayrılsa da. ayrıca adam kendine baktırracak evi çekip çevirecek hizmet görecek kadın arıyor belli ki, çocuk neden sefil olsun babasının yanında babasıyla aynı evde kalırken? Evde işe yemeğe elini sürmüyor belli ki, tabii ki sorun çıkar kim ister vefat etmiş kızının kocasını evlatlık gibi almayı. Nöbetli çalışıyorum diyorsun.40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
Yok artık, çocuklu biri olmasından daha önemli bir sorun var burada.40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
Aynı şekilde ben de olabilir diyordum. KV ve KP ile yaşamayı görünce kesinlikle olmaz diyorum. Garabet bir durum.
Kendi dairesi var çocukla perişan olmasınlar diye onlarla yaşıyor.
Bence 42 yaşından sonra rahat etmen önemli. Çocuk varsa bir dur düşün derimÇocuklu birini bende direk elerim normalde ama yaşımdan dolayı diğer ihtimaller çok azalıyor size katılıyorum.Geriye hiç evlenmeme ihtimali kalıyor.Mutsuz bir evlilik yapmaktansa yalnızlığı tercih ederim elbette.
Genel yorumlarınıza bakınca çocuklu adam size göre değil.Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Çocuksuz olanlarında başka sorunları oluyor.Şu bir gerçek benim yaşıma denk olan adamlar evli çocuklu.Boşanmış biri var mesela işyerimde evlilik ve çocuk istemiyor.Ne istediğini hepimiz anladık muhtemelen.Ama ben günübirlik heyecan istemiyorum onları zaten gençlikte yaşadım.42 yaşındasınız bu saatten sonra çocuksuz birini bulmanız çok zor çocuksuz yaşı büyük olanlar ise bazı istisnalar dışında çoğu maalesef sorunlu oluyor. Eğer kafa yapınız uyuşuyorsa bence olur.
Şu yaşı büyük çocuksuz olanlar istisnalar hariç sorunlu oluyor kısmına erkeklerde katılıyorum hakkaten bir kısım hariç öyle oluyor değişik değişik huyları oluyor evliliğe alisamiyor ve hizmetim görülsün kafasında olabiliyorlar büyük bir kısmı42 yaşındasınız bu saatten sonra çocuksuz birini bulmanız çok zor çocuksuz yaşı büyük olanlar ise bazı istisnalar dışında çoğu maalesef sorunlu oluyor. Eğer kafa yapınız uyuşuyorsa bence olur.
Görüşün bizede yazın inşallah güzel birşey olsun hayırlı AminÇocuksuz olanlarında başka sorunları oluyor.Şu bir gerçek benim yaşıma denk olan adamlar evli çocuklu.Boşanmış biri var mesela işyerimde evlilik ve çocuk istemiyor.Ne istediğini hepimiz anladık muhtemelen.Ama ben günübirlik heyecan istemiyorum onları zaten gençlikte yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?