Çocuklu talip

Adam boşanmış olsa hiç düşünmez direk elerdim.

Bence görüşün baktınız kriterlerinize uyan birisi değerlendirirsiniz değilse de yol verirsiniz.

Adam boşanmış olsa hiç düşünmez direk elerdim.
Bilemem evliliği kötü gitti ayrıldı diye elemek çok doğru gelmiyor ben herzaman bazı insanların tek başına iyi beraber kötü oldukları fikrinede açığım hep derim bir etkek sırf boşandı diye kötü diyeceksem o zaman boşanan kadında kötüdür demem gerekir .Bilemem insanlar olmuyorsa ayrılabilir her boşanan da hep berbat şeylerden ayrılmaz sevgi saygı çaba kadindada bittiği yada Kadıninda o evlilik çizgisine çıktığı durumlar olabilir sadakatsizlik ozensizlik tek cinste görülen şeyler değil

10 yaşında çocuk ergenliğe girecek. Asileşecek, kurala kaideye karşı gelecek, ak dediğinize kara diyecek... iki çocuk annesiyim, bunlar çok zor süreçler. Yok, olmaz, hayır dersiniz üvey anne olursunuz. Annesi vefat etmiş, anneanne dedesi ebeveynliğinizi sorgular eleştirir. Her kafadan ayrı ses. Çocuk istediği kadar sakin uysal olsun, 11-12 yaşından sonra huyu değişiyor. Adamla yapsanız çocukla yapamayabilirsiniz. Annesi olsa başka, orada kalır sizde kalır ama annesiz 10 yaşında çocuk risk. Zaten çocuğa bakacak biri olsun diye evlensin istiyorlar. Yani biz evlenelim ama çocuğum var olayı değil sizinki.

Kendi evi düzeni var.Benim evin üst katı ona ait.
Evi var düzeni yok , çocuk neden perişan olacak hiç anlamadım.

Normal şartlarda kırk yaşında insan eşi vefat edince alır çocuğunu geçer evine , demek ki bir kadın olmadan bunları yapamıyor, sorun bu sorumluluk alamaması.

Yine eski kv bakar , bakıcı tutulur çözüm mü yok ,normal mi çocuğu bahane ederek onlara yaşamak , ne zaman vefat etmiş eşi?

İstiyorsanız görüşün elbette ama ben beğenmedim bu adamı.

Şok oldum. Kaç anam kaç! Topukla kaç! Hem iş ortak hem ev hayatı ortak, bir de çocuk var. Çocuğa sadece kaşını çatsan adam, kv, kp üçü üç yerden saldırır.

Adamın kendine düzen kuracak bir kadın aradığı o kadar belli ki. Çocuğa analık yapsın, evi de çekip çevirsin.
Yalnızlık bir adamın hizmetçisi olmaktan bin kat iyidir bence. İyi düşünün derim. Adam kendi kendine yaşamayı becerememiş kv ve kp ile yaşıyor asalak gibi.
İnsanları kurutmuş sıra size gelmiş.
Sizin çıkarınız ne olacak? Böyle bir ilişkide mutlu olacak mısınız? İyi düşünün.

Bende çocuk istiyorum ama şartlarda beni mutlu etmeli elbette.Genel görüşüm olumsuzdu zaten iyice netleşiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…