- 25 Şubat 2016
- 1.004
- 1.413
- 133
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Adam boşanmış olsa hiç düşünmez direk elerdim.Şu yaşı büyük çocuksuz olanlar istisnalar hariç sorunlu oluyor kısmına erkeklerde katılıyorum hakkaten bir kısım hariç öyle oluyor değişik değişik huyları oluyor evliliğe alisamiyor ve hizmetim görülsün kafasında olabiliyorlar büyük bir kısmı
Merhaba size özelden yumurta dondurma ile ilgili bir kaç soru sorman mümkün müEvet çok istiyorum yumurta dondurma işlemi yaptırdım.
Çocuksuz olanlarında başka sorunları oluyor.Şu bir gerçek benim yaşıma denk olan adamlar evli çocuklu.Boşanmış biri var mesela işyerimde evlilik ve çocuk istemiyor.Ne istediğini hepimiz anladık muhtemelen.Ama ben günübirlik heyecan istemiyorum onları zaten gençlikte yaşadım.
Bilemem evliliği kötü gitti ayrıldı diye elemek çok doğru gelmiyor ben herzaman bazı insanların tek başına iyi beraber kötü oldukları fikrinede açığım hep derim bir etkek sırf boşandı diye kötü diyeceksem o zaman boşanan kadında kötüdür demem gerekir .Bilemem insanlar olmuyorsa ayrılabilir her boşanan da hep berbat şeylerden ayrılmaz sevgi saygı çaba kadindada bittiği yada Kadıninda o evlilik çizgisine çıktığı durumlar olabilir sadakatsizlik ozensizlik tek cinste görülen şeyler değilAdam boşanmış olsa hiç düşünmez direk elerdim.
Adam boşanmış olsa hiç düşünmez direk elerdim.
Onların kendi düzeni var yok artık birde onlar gelsin tam cennet mahallesiBuluş bak o zaman konu sahibesi. Evlenince kv ve kp ne olacak net sor derim.
Elbette yardımcı olmaya çalışırım.Merhaba size özelden yumurta dondurma ile ilgili bir kaç soru sorman mümkün mü
Adam boşanmış olsa hiç düşünmez direk elerdim.
Eş insana yaşlılıkta yoldaş oluyor bence.İnsan hele de 42 yaşında neden evleniyor ben anlamıyorum şahsen aşktan gözün kör olsa neyse
Yaşlanınca değerlendirirsin o zamanEş insana yaşlılıkta yoldaş oluyor bence.
Gençsin diyorsun yani şuanYaşlanınca değerlendirirsin o zaman
Evet yaşlı mısın 44 üm yaşlı olduğumu düşunmuyorumGençsin diyorsun yani şuan
Evi var düzeni yok , çocuk neden perişan olacak hiç anlamadım.Kendi evi düzeni var.Benim evin üst katı ona ait.
Şok oldum. Kaç anam kaç! Topukla kaç! Hem iş ortak hem ev hayatı ortak, bir de çocuk var. Çocuğa sadece kaşını çatsan adam, kv, kp üçü üç yerden saldırır.40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
Yaşlanınca değerlendirirsin o zaman
İşyerindeki yaramaz adamda gözüm kalmadı değilEvet yaşlı mısın 44 üm yaşlı olduğumu düşunmuyorum
Bende çocuk istiyorum ama şartlarda beni mutlu etmeli elbette.Genel görüşüm olumsuzdu zaten iyice netleşiyor gibiAdamın kendine düzen kuracak bir kadın aradığı o kadar belli ki. Çocuğa analık yapsın, evi de çekip çevirsin.
Yalnızlık bir adamın hizmetçisi olmaktan bin kat iyidir bence. İyi düşünün derim. Adam kendi kendine yaşamayı becerememiş kv ve kp ile yaşıyor asalak gibi.
İnsanları kurutmuş sıra size gelmiş.
Sizin çıkarınız ne olacak? Böyle bir ilişkide mutlu olacak mısınız? İyi düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?