- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.293
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
BEnde senin gibi cimri paragöz bir eş istemezdimSenin gibi düşünceleri olan bir eşim olsun istemezdim gerçekten. Buralara yazdıklarını okuyan biri üzülür. Bütün erkekler senin olsun o zaman. Sevgiler
Açıklama yapmana gerek yok ne yazdığımı ne demek istediğini anladım kaçırdığın şey bekar olan 42 yaşında biri için bunları dedim ben o yaşta bekar olsam diye yani bak bilale anlatıe gibi anlattım gece gece hadi iyisinBir önceki yazdığınız mesaj ithafen böyle söyledim hani keşke bekar olsam da hepsi benim olsa gibi bir anlam çıkıyor
Görünürde tek eşlisin ama sözlerinden içinde kopan fırtınalar var gibi, ben cimri değilim ayrıca kendin uydurup duruyorsun burada istediğin herkese istediğin lafı hayasızca söylüyorsun. Ayrıca paragöz olmak bile , evli olup da keşke bekar olsaydım bütün erkekler benim olurdu demekten daha onurlu bence.BEnde senin gibi cimri paragöz bir eş istemezdim20 yıldır tek eşliyim aşko sana başarılar
Kaç yaşında olduğu ne farkeder ? 42 genç bir yaş kendin söyledin bunu.Açıklama yapmana gerek yok ne yazdığımı ne demek istediğini anladım kaçırdığın şey bekar olan 42 yaşında biri için bunları dedim ben o yaşta bekar olsam diye yani bak bilale anlatıe gibi anlattım gece gece hadi iyisin
İçimde kopan fırtınalar mıGörünürde tek eşlisin ama sözlerinden içinde kopan fırtınalar var gibi, ben cimri değilim ayrıca kendin uydurup duruyorsun burada istediğin herkese istediğin lafı hayasızca söylüyorsun. Ayrıca paragöz olmak bile , evli olup da keşke bekar olsaydım bütün erkekler benim olurdu demekten daha onurlu bence.
Anlamada sorun olduğunu ilk mesajında da anlamıştımKaç yaşında olduğu ne farkeder ? 42 genç bir yaş kendin söyledin bunu.
İstediğin kadar şakaya vurabilirsin, ben de seni çok iyi anladım merak etme. Kendini çok iyi ifade ettin zatenİçimde kopan fırtınalar mıtamam tamam hadi git yat sen bu gecede benim için üzül
Senin beni anlaman hiç umrumda değil biliyor musun kuyruk acın olduğundan hep bunlar senden çok var sıraya girİstediğin kadar şakaya vurabilirsin, ben de seni çok iyi anladım merak etme. Kendini çok iyi ifade ettin zaten
Tek adamla 20 yıldır evliymişsin ya tebrikler Kadınlar kulübünün en iyi kadın eş adayıAnlamada sorun olduğunu ilk mesajında da anlamıştım
Iyyy üslubun çok çirkin sokak ağzıyla konuşmayalım ama.Senin beni anlaman hiç umrumda değil biliyor musun kuyruk acın olduğundan hep bunlar senden çok var sıraya gir
Sende başarırsın inşallah burdan biraz zor gibi duruyor ya hadi inşallah diyelimTek adamla 20 yıldır evliymişsin ya tebrikler Kadınlar kulübünün en iyi kadın eş adayı
Valla sen o tipinle iyi adam bulmuşsan herkesin bir şansı vardırSende başarırsın inşallah burdan biraz zor gibi duruyor ya hadi inşallah diyelim
Bu size bağlı ama iyi düşünün.Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum
Bu tipimle miValla sen o tipinle iyi adam bulmuşsan herkesin bir şansı vardır
Yok sana hiç bişey olmaz korkma senin 20 yıllık tek eşin var yiğidimBu tipimle miincindim bak şimdi ama
Seninde paran varYok sana hiç bişey olmaz korkma senin 20 yıllık tek eşin var yiğidim
Seni aldılarsa beni de alırlar diyorum ya , insanlara umut kaynağı oldunSeninde paran varsende korkma her kör satıcının kör alıcısı olur senide alırlar
Ümidiniz kaybetmeyin ünlü düşünür aykadar güzel puhahah öyle diyor arkadaşlarSeni aldılarsa beni de alırlar diyorum ya , insanlara umut kaynağı oldun
Olabilir yada her meselede eski eşini de ortaya atabilirAdamın dul olması daha mı iyi sanıyorsunuz? "Kör Ölür Badem Gözlü Olur, Kel Ölür Sırma Saçlı Olur." atasözü niye söylenmiş sizce ? Ya adam aklen ve kalben hâlâ rahmetli eşine bağlıysa ?
Bence çok iyi düşünülmesi gerekiyor. Çocuk 10;yaşında kuzum annesi vefat etmiş. Annesi olmadığı için iyi bir pskilojide olduğunu pek sanmıyorum. Rabbim yardimcisi olsun.Tam da Ergen desen değil çocuk desen değil yaşta. Sıkıntılı yaslar. Sorun yaşarsınız gbi geliyor. Bekarlığa alismisken hem esin hem çocuğun hemde evin sorumluluklarını almak zor gelir. Ben olsam kabul etmezdim sanırımMerhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?