Rahatlatıp rahatlatmayacağınu bilmiyorum,o yüzden yüzleşemiyorum.Öncelikle geçmiş olsun
Yaşadıklarınız ağır bu ülkede tacize en basitinden sözlü tacize uğramamış kadın var mıdır ? Varsa bile çok şanslıdır.
Psikoloğa devam edin ancak iyi bir psikolog olsun sizi yargılamayacak mümkünse kadın olsun daha rahat anlatırsınız
Yaşadıklarınız elbette ki sizin suçunuz değil. Aileniz hem cahil hem de çocuk nasıl büyütülür bilmeyen insanlarmış
Hayatınıza birini almaya korkmayın ama öncelikli olarak yaşadıklarınızın etkisinden kurtulmak için mutlaka yardım alın. Hayata daha doğru bakıp daha doğru ilişkiler kurabilmek için bu şart
Eğer sizi rahatlatacaksa o dayı ile siz yüzleşin ve o taciz eden çocuklarla
Böyle pislikler nefes bile almasa keşke
Denemeden bilemezsinRahatlatıp rahatlatmayacağınu bilmiyorum,o yüzden yüzleşemiyorum.
Bir dizi vardı netflex te,"Bir başkadır' ordaki yenge de tecavüze uğramış çocukken.Koye gidip o adamla yuzlesince iyilesmisti .Öğüne kadar bayağı bir depresyondaydi.Ama.oncesinde iyiymiş.Evlenmis evlendiği adama söylemiş evlenmeden önce.Adam sorun etmemiş Birgün köyden bu adamın olduğunu duymuş yoğun bir depresyona girmiş,is yapmiyor ,durgun olu gibi yasiyor.Tum işi gorumcesi yapiyordu.Gorumcesi de psikolga gidiyordu orda bazen bahsediyordu yengesinden.Birgun köye gidiyor kadın ölmediğini öğreniyor meğer kocası o sevinsin diye oldu demiş.Oysa o yüzleşme umudunu yitirmiş.Bu yüzden yoğun bir depresyona girmiş.Koye gidiyor işte. Orda adamla yüzleşiyor.Adam da köyde mimlenmis o olaydan sonra çocukları hor gorulmus.Ondan sonra iyilesiyordu kadın.. Zor bir olay çocukluk için..Neden korunamiyor bazı çocuklarDenemeden bilemezsin
İletişimi kesmen gerektiği kesin de
Görüşmüyorum zaten,farklı şehirlerdeyiz,nasıl yüzleşirz bilmiyorum.Denemeden bilemezsin
İletişimi kesmen gerektiği kesin de
17 yaşındaydım,şu an 31 yaşındayım.Çok geç değil mi yüzeşmek için.Bir dizi vardı netflex te,"Bir başkadır' ordaki yenge de tecavüze uğramış çocukken.Koye gidip o adamla yuzlesince iyilesmisti .Öğüne kadar bayağı bir depresyondaydi.Ama.oncesinde iyiymiş.Evlenmis evlendiği adama söylemiş evlenmeden önce.Adam sorun etmemiş Birgün köyden bu adamın olduğunu duymuş yoğun bir depresyona girmiş,isnyapmiyor durgun olungini.Tum işi gorumcesi yapiyordu.Gorumcesi de psikolga gidiyordu orda bazen bahsediyordu yengesinden.Birgun köye gidiyor kadın ölmediğini öğreniyor meğer kocası o sevinsin diye oldu demiş Orda adamla yüzleşiyor.Adam da köyde mimlenmis o olaydan sonra çocukları hor gorulmus.Ondan sonra iyilesiyordu kadın.. Zor bir olay çocukluk için..Neden korunamiyor bazı çocuklar
Şey mesela bir yerde düşen hasta o yere karşı önyargı oluşturur ve kafasında korku Yaşar ya kaygı oraya yeniden gidip bir daha düşmeyince kafasında önyargı yok olur ya da senelerce birine küs olan ama söyleyemeyen biri sonra bu içinde başka başka şeyler olarak ona geri dönerBir dizi vardı netflex te,"Bir başkadır' ordaki yenge de tecavüze uğramış çocukken.Koye gidip o adamla yuzlesince iyilesmisti .Öğüne kadar bayağı bir depresyondaydi.Ama.oncesinde iyiymiş.Evlenmis evlendiği adama söylemiş evlenmeden önce.Adam sorun etmemiş Birgün köyden bu adamın olduğunu duymuş yoğun bir depresyona girmiş,is yapmiyor ,durgun olu gibi yasiyor.Tum işi gorumcesi yapiyordu.Gorumcesi de psikolga gidiyordu orda bazen bahsediyordu yengesinden.Birgun köye gidiyor kadın ölmediğini öğreniyor meğer kocası o sevinsin diye oldu demiş.Oysa o yüzleşme umudunu yitirmiş.Bu yüzden yoğun bir depresyona girmiş.Koye gidiyor işte. Orda adamla yüzleşiyor.Adam da köyde mimlenmis o olaydan sonra çocukları hor gorulmus.Ondan sonra iyilesiyordu kadın.. Zor bir olay çocukluk için..Neden korunamiyor bazı çocuklar
Evli ve ailesi var mı ?Görüşmüyorum zaten,farklı şehirlerdeyiz,nasıl yüzleşirz bilmiyorum.
Çocukluğumdaki olayın sorumluları nerdeler bilmiyorum.İzleri kayıp.
Değil17 yaşındaydım,şu an 31 yaşındayım.Çok geç değil mi yüzeşmek için.
Evli,iki tane erkek çocuğu var.Evli ve ailesi var mı ?
Belki kendi
Çocuklarına da yaptı aynısını yani sonuçta tek sana yapmamıştır.
Belki sen konuşursan diğerleri de konuşmaya cesaret bulur.
Nasıl yüzleşebilirim,telefonla mı..Şey mesela bir yerde düşen hasta o yere karşı önyargı oluşturur ve kafasında korku Yaşar ya kaygı oraya yeniden gidip bir daha düşmeyince kafasında önyargı yok olur ya da senelerce birine küs olan ama söyleyemeyen biri sonra bu içinde başka başka şeyler olarak ona geri döner
Hayatta her zaman açık olmak gerek içte biriken en ufak bir kin ya da olumlu olumsu duygular insana depresyon ya da bir hastalık olarak geri dönüyor.
Ben konu sahibinin yerinde olsam o adamla yüzleşirdim.
İyileşir iyileşmez ona bir şey diyemem ama en azından içinde kalmamış olur o ahlaksız pislikte bir daha yüz bulmaz belki
Başka çocuklara yapmıştır bence konuş korkma o pislik utansınEvli,iki tane erkek çocuğu var.
Çok mu uzak ?Nasıl yüzleşebilirim,telefonla mı..
ne söylicem ki.Sen bana bunları yaptın mi diyeceğim.Başka çocuklara yapmıştır bence konuş korkma o pislik utansın
17 saatÇok mu uzak ?
Benimde başımda bir olay geçmişti küçükken birine çok kırılmıştım taciz değil ama rencide etmişti beni kadın bu kişi
Seneler sonra büyüdüm ve buldum kadını bir şekilde döktüm içimi
Ve gerçekten rahatladım kadında hatasını anladı bir şekilde bulursun artık herkes yakın
O kadın da yıllar sonra yuzlesmisti zaten.O da çocukken tacize uğramış .Bence bir gorusme ayarlayıp yuzlesmek iyi olur gibi.Ondan sonra da bir daha asla görüşmeyin.Herkese de anlatın aile içinde,rezil olsun.Neden görüşmediğini bilsinler.Sizi bir araya da getirmesinler.Sen uzulecegine o rezil olsun şerefsiz.17 yaş kocaman herif.17 yaşındaydım,şu an 31 yaşındayım.Çok geç değil mi yüzeşmek için.
Bul mesajla yaz17 saat
Dayı mı x mi artık adı neysene söylicem ki.Sen bana bunları yaptın mi diyeceğim.
Telefonla da olur.Senle birşey konuşmak istiyorum de.Uygun bir zaman ayarlayın de ikinizin de uygun olduğu bir an.Musait biryerde olması gerektiğini soyle.Sen de müsait bir yerde ol, yeşil sakin bir yer olabilir.Yaninizda biri olsun ama uzakta dursun.Kotu olabilirsin sana destek.olsun.Nasıl yüzleşebilirim,telefonla mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?