- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
- Konu Sahibi missessential
-
Yani? Sadetle aramızdaki mesafeyi kısaltarsak...?
Ben henüz evli değilim söyledim. Olayı evli ve aldatılmış bir kadın gözünden ancak annemi, anneannemi gördüğüm kadar görebilirim. Benim söylemek istediğim vereceğiniz karar, şeçtiğiniz yol sadece sizin değil, çocuklarınızı unutmayın. Bir anne aldatıldığına üzülürken-ki eminim tarifsiz bir acı- küçücük bir çocuk her şeye üzülüyor. Neden benim ailem böyle, annem neden hep ağlıyor, babam neden hep bağırıyor, benim sınavlarım ne olacak, her gece ağlayarak edilen minicik dualar vs. vs.Yani? Sadetle aramızdaki mesafeyi kısaltarsak...?
E cocuğun icin affettiğini ona niye söylüyorsun : )Çocuğum için affediyorum deme diyor elmy. Aşığım de affet ama çocukları kullanma diyor. O çocuklara iyilik yapmıyorsun çünkü diyor. Psikolojilerinin içine ediyorsun diyor. Bir çocuk aldatma üzerine master yaparak büyümemeli diyor.
Buyrun cocuklarim icin napayim babasiz büyümesin bi aile ortaminda büyüsün deyipte, kocasinin her altini affeden kadinlar... Demek ki cocuklara böyle bi Aile ortami pek iyi gelmiyormus he ne dersiniz? Bence de kandirmayin kimseyi siz birakamayiorsunuz cocuklar bahane...
E cocuğun icin affettiğini ona niye söylüyorsun : )
Bugün biraz geyik modundayim fıstığım : )
E cocuğun icin affettiğini ona niye söylüyorsun : )
Bugün biraz geyik modundayim fıstığım : )
İşte çocuk anne boşanın dediğinde sizin için yavrum deme eğilimi var o bakımdan.
Şöyle bir önerim var size, konu başlığımı tekrar okuyun :) şiddet görüyorum, aldatıldım değil. Açıklayıcı olmuştur umarım ben teşekkür ederim :)konu başlığını farklı göstererek neden ınsanları şaşırtma yoluna gırdın anlamadım ?.tavsıyelerın ıçın tşk.ler de kımse kımsenın ne yaşadığını bılemez ordan atıp tutmak kolay akıl vermekte kolay.yınede emeğin ıçn tşk
24 yaşında evli olmadığınızı söyluyorsunuz o halde neden çocuklarım dıyorsunuz konu başlığındaŞöyle bir önerim var size, konu başlığımı tekrar okuyun :) şiddet görüyorum, aldatıldım değil. Açıklayıcı olmuştur umarım ben teşekkür ederim :)
Çocuğunuz için çoook mutlu oldum :) Elbette herkes de yarattığı etki farklıdır. Umarım oğlunuz muhteşem bir eş ve baba olur :) Erkek arkadaşıma böyle bir şeyi asla hissettirmedim zaten, lafı bile geçmez. Böyle konularda yüz göz olmaya gerek yok. Umarım dediğiniz gibi olur mutlu bi evliliğim ve çocuklarım olur, bu konuda umarım yanılmışım oh be derim :)Her şerde bir hayır vardır denir ya.. Sanırım bu tip olaylardaki tek hayır aldatılan annelerin çocukları kırgın, kızgın, yorgun ama yaşıtlarının çok çok ötesinde olgun atılıyorlar hayata. Ama yine de bu kadar karamsar olma. 40., 50. evlilik yıl dönümlerinde bile aynı aşkı, temizliği yaşayan çiftler de var.
Yaşananların benim oğlum üzerindeki etkisi çok farklı. Henüz 17 yaşında. Etrafında bir sürü kız dolanıyor. Ama o karşısına çıkan her kıza acaba bu kızla evlenilir mi diye bakıyor. Hedefi babasının başaramadığını başarmak. Sadık iyi bir eş, iyi bir baba olmak. Gerçi bu kadarı ben korkutmuyor desem yalan olur.
Aldatılmak genetik bir hal değildir. Lütfen bu ruh halinden kurtul ve sevgiline hissettirme. Ve çocuk konusu.. Biraz olumlu bakarak başla lütfen. Çocuk sahibi olmak.. Yaşanabilecek en güzel duygu. Korkuların yüzünden endini ve eşini bundan mahrum etmeye hakkın yok ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?