• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklugunuzdan bu zamana kadar kac kere asIk oldunuz, kimlere asIk oldunuz?

17 yşndaym 4 sndr deli gbi sewioyorum ama bu onu bilmio:(:( eskıden oda benı sewıodu ama şmdi selam bile zor werio görunce öle üzgün mutsuzum ki kızlarrr:çok üzgünüm:senağlama

2 kere aşık oldum birincisi lise 1deydi 16 yaşındaydım çok acı çektim çok şiirler yazdım agladım
ama platonkiti en yakın arkadaşı benden hoşlandıgı için yüzüme bile bakmadı
sonra şimdiki aşkımla tanıştım ilk sevgilim o oldu :asigim:
ve yakında evleniyoruzzzz

ohoo çok kisiye asık oldum :))
ama şimdi anlıyorum ki hiç biri ask değilmiş..
suan da hissettiklerimi hiç birine hissetmedim..yani sanırım gercek anlamda ilk defa asık oldum..

Anaokulu aşkım Eren'e opuyorumnanaktan

Titanic'teki Jack Dawson karakterine... :roflol:

Zuzuma işte tek gerçek olan :asigim:

ilk okulda anıl die bi çocuğa seviyodum 1.sınıfın ilk gününden 5'in sonuna kadar çıktık çok ciddi bi ilişkimiz vardı bana magnum alırdı,hala görüşüorz 15yıllık arkadaşım,hala magnum alır Şeniz
lisede sevdim aşık olmadım,ağlayarak ayrılmıştık çok acıklıydı,onu bırakıp adanaya gelmiştim:delphin:
ilk kez 2 yıl önce nişanlıma aşık oldum:asigim:hala gördüğümda kalbim ağzımda atmaya başlar,sırtımdan ter boşalır,dizlerim mecalini kayberde ve çişim gelir:asigim:yazarken bile oldu bakın ayyy:asigim::asigim:

bakiyim hemen yaziyim:
ilkokulda serkan diye bi cocuktan hoslaniyordum hatta tum ilkokulum onunla ilgili gecti diyebilirim mezuniyet gununde beni dansa kaldirmisti cok salak oldugunu o zaman farkettim. hakkaten ilkokulu super kapatmis oldum boylelikle.
hayatimda en fazla cikma teklfini 5.sinifta aldigimi hatirliyorum. herkes kendisince asikti felan hatta.
ama en cok uzuldugum bi cocuktu. boyle icli icli bakardi.. hey allaaam ne kadar cocuktuk oysa.
sonra ortaokulda serviste ortasondkai bi cocuga asik olmustum. cok salakti servisten inerken hep ayagima basardi. hatta isim bile takmistik `direk` derdik. cok uzun boyluydu. mezun oldu o ask da oylece bitti. hic olmazsa ayagim sakat kalmadi :))
sonra ortaikide bi cocukla tanistim benden cok buyuktu babasi mafya felandi bana da deli gibi asik olmustu. bpn de heralde babasinin mafya olmasindan felan etkilenmistim ne bileyim boyle gruplari felan vardi baya cafcafli bi ortamdi. ama sonradan bi gun karsima ickili sarhos bicimde cikinca tum askim(!) bitiverdi.. :))
gercekten ilk askim ise ortasonda oldu. sari sacli mavi gozlu.. cok yakisikliydi.. deli gibi asik oldum ona.. oyle boyle degil ama. elim ayagim titrerdi yaninda.. o benden hoslaniyo muydu bilmiyorum hic de bilemedim.. baya hazin bi oykudur bu.. pek anlatmak istemiyorum..
ondan sonra 7 sene felan kimse olmadi hayatimda. daha dogrusu ask mask olmadi yani. birileri hayatima girmeye calisti birileri de surekli cikmaya calisti. hic de umrumda olmadi hicbirisi.. ben acik ve net oldum hep arkadasim olarak gordugumu bu mevzuyu kapadigimi. taaa ki uni. 2 sinifa kadar. simdiki askim cikti karsima. zaten taniyordum onu ona da ayni seyleri soyledim ama o birakmadi pesimi. cok israr etti. cok istiyorsan deneriz olmadigini olmayacagini gorursun dedim. tamam madem olmazsa seni zorlamam dedi. o zamandan beri de beraberiz :))

...............................

Son düzenleme:
Bende aşık olmuştum 16 yaşındayken onun için ne kadar ağlamıştım lise hayatımı mahvetmişim çocukluk işte şimdi aşkımla mutluyum..:nazar:

4 yıl :kedi:önce ilk ve son aşkımla tanıştım yerim bne onu opuyorumnanaktankoru allahım hepimizi:Saruboceq:

sadece 1 kere onuda hala unutamadim 2 yil olmasina ragmen sewemiyorum baska kimseyi

onu tanıyana kadar aşka inanmazdım yok yalan der inkar ederdim...
meğer aşk varmış,çok güzel bir duyguymuş tadılması gereken...
4 seneden beri deli gibi aşığım ben yaa ilk Ve son aşkım allah'ın izni ile...
opuyorumnanaktan

Orta okulda aşık oldum platonikdi :delphin: arada girer bakarım face'den hala napiyo diye..
OnuN gibi bişey daha sonra hiç yaşamadım.. Belkide karşılıksız olduğundan bana çok özel geldi..

ayy bnde lise 1deyken bir çocuğa aşıktım ama öle böle deill yani çocuk nerde bn ordaydım özelden hep numarasını çaldırırdım acayip çok seviodum ama karşılıksızdı tabi ama facede gördümde bi tuhaf oldum yahıu eklesem mi eklemsem mi die ama eklicek ya:))

ama şu andakki aşkımı kimselere değişmem bitanecik aşkım askerim sevgilim benim:asigim:

ayy bnde lise 1deyken bir çocuğa aşıktım ama öle böle deill yani çocuk nerde bn ordaydım özelden hep numarasını çaldırırdım acayip çok seviodum ama karşılıksızdı tabi ama facede gördümde bi tuhaf oldum yahıu eklesem mi eklemsem mi die ama eklicek ya:))

ama şu andakki aşkımı kimselere değişmem bitanecik aşkım askerim sevgilim benim:asigim:

Kıss ben ekledim de kabul etmedi beni kaydirigubbakcemile3 çocuğu nasıl soğuttuysam kendimden artıkk, gerçi daha önce ekliydi bende sonra ben bunu sildim, sonra tekrar ekledim sanırım ondan kabul etmedi bi daha :roflol:

Kıss ben ekledim de kabul etmedi beni kaydirigubbakcemile3 çocuğu nasıl soğuttuysam kendimden artıkk, gerçi daha önce ekliydi bende sonra ben bunu sildim, sonra tekrar ekledim sanırım ondan kabul etmedi bi daha :roflol:

AYYY NAPTIN KIZ ÇOCUĞA ee sn siler miisn o da tabi kabul etmez yane:))

bnde eklesem mi die düşünüp duruorum ya he bu arada geçen gün bnimki msnye facesime girmiş acaba seni kbl etti mi yoksa iptal mı ettiCADIARZU

Back
X