Cocukluğunuzun unutamadiğiniz çizgi filmleri hangileriydi?

Şeker kız candy ....Haidi...Susam sokağı....hayalet casper....ninja kaplumbağalar....Susammm sokağı....tom ve jeri....şirinler...aslında daha çok var bu kadarı geldi aklıma şakkıdı

:1shok::dance: yani vurdulu kırdılı çi,zgi flimleri de izlmek zorunda kalıyodunn dimi:dance:

Şeker kız candy bir numaralı çizgi filmimdi hala çıksa izlerim kaydirigubbakcemile2

Kesinlikle Uçan Kaz,son bölümünde ağladığımı bile hatırlıyorum niye bitiyor diye:roflol:

heidi en çok sevdiğim çizgi filmdi.. .........sonra şeker kız candy..öfkeli diye bir köpek çizgi filmi ..şirinler ...tom ve jeri..bunu hala çok seviyorum ve çıktığında tv başına çöküyorum ..kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm:şeker kız candy tekrar yayınlatmak için yapabileceğimiz bişey yok muuu acabaa

tontonlar vardı ben çok severdim haydi değiş tonton deyince
hemen şekil değiştirirlerdi

bende candy çok severdim.beni ona benzetirlerdi hep.bende hep içten içe o benmişim gibi bakardımkaydirigubbakcemile2
twety,tom ve jery,bags banny,heideyerimseniben:asigim:

clemantine vardı bir kürenin içinde uçardı...birde şirinler vardı ki o hala var arada görüyorum kanallarda ben

tontonlar ve biraz daha büyüdüğümde şeker kız kendy vardı.35 yaşı geçenler mutlaka hatırlıyacaktır

yakari
sevgili köpeğim
alis harikalar diyarında trt,nin çizgi filmleri çok güzeldi...........

şeker kız candy,heidi,şirinler vee scooby doo bunu kimse hatırlayamamış sanırım
keşke tekrar verseler bende yine izlerim vallagamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…