Çocukluk arkadaşım dediğim.. Ne olursa olsun canım yanıyor :(

Kendisi çocuk gelişimi okumuş büyük ihtimal en büyük hayali okul öncesi öğretmenliği kazanmaktı. 2 yıl denemiş kazana kazana muhasebeyi kazanmış. Ama sen ilk denemende onun istediği bölümü kazanmışsın. Tabiki de seni kıskanıyor o yüzden böyle davranıyor!

Kazana kazana muhasebeyi kazanmış demeyelim yine de. Muhasebeci arkadaşlar okuyabilir, kırılabilir. O da kendince iyi bir bölümdür.

Konu sahibi arkadaşım, bence de kıskanmış arkadaşın. Kıskanmak bence çok insanca bir duygu ama içinde saklayabilseydi keşke kıskandığını arkadaşın. Hoş olmamış elbette yaptıkları. Boşver, üzülme.

ha bide iyiki o senden önce evlenmiş
bide sen ondan önce evlenseydin
işte sen o zaman gör onca yıllık arkadaşlığa olanları...

dusman kor nisancidir da, dost bilir nereden vuracagini..demek birde ailene yok biz kizimi yanliz gondermezdik falan diolar..ailecek fesatmis bunlar..yat kalk dua et kurtuldum basima bisi gelmeden die

Demek ki size gerçekten değer vermemiş, sizi hiç sevmemiş, gerçek anlamda hiç dostunuz olmamış o kişi aslında..

Sadece oynamış, ve sizin ondan iyi olduğunuz konular ortaya çıkınca da maskesi düşmüş..

Ne güzel işte..

Geç de olsa tanıdınız..

Kıskanç insandan her türlü kötülük gelir..

Sakın bir daha arama onu..

sakın..görüşme...

Kızlar moralim çok bozuk,bu kadar kötü müyüm diyorum ? :14:
Çocukluğumdan beri beraber olduğumuz bi arkadaşım vardı..
Benden bir yaş büyüktü o..
Orta okulda ayrıldık ama yinede her fırsatta görüşüyorduk.
O çocuk gelişi okudu lise de bende başka bi lisede okudum..
Şimdi ben onun bölümünü okuyorum okul öncesi öğr. kazandım geçen sene
o 2 kere girdi malesef olmadı..muhasebe okumaya karar vermiş ben bunuddda çk sonra öğrendim..
Üniversiteyi kazandığımda arayıp bi sevinçle onada haber verdim tebrik bile etmedi hmm iyi olmuş dedi bu kadar..
Ama aldırış etmedim,önemli birşey değil bu..
ama sonra beni hiç aramadı,mesajarıma cevap vermedi..
Bi kere bi misafir ortamında denk geldik, " iyi ki bana o bölüm gelmemiş gerçekten çok iğrenç ve geleceğide yok bana göre değildi hiç" dedi başkada birşey demedi.
Ben yine bayramda gidip kutlayayım dedim,çıkmadı bile hoşgeldiniz demeye..
Şimdide başka bi arkadaştan duydum nişanlanmış evleniyormuş.
Tenezzül edip davet bile etmedi :14:
Ne hata yaptım anlayamıyorum :14:

Seni kıskanmış ,demek ki onun arkadaşlığı senın kı gıbı ıcten değilmiş sanırım.
Kimseye guvenemıyoruz artık tanıyamıyoruz ..Kendini üzme bence canım
.

şimdi arkadaşlıkların geneli böyle zten eşitsenız arkadaşlık güzel ama sen bıraz onu geç bakbakalım neler oluyor

arkadaşsızlık bıle böyle arkadaştan daha iyidir

Haklısınız kızlar çok sağolun gerçekten derdi paylaşmak bile yükünü hafifletiyor insanın..
Dediğiniz gibi arkadaşsız kalmak,böyle arkadaşın olmasından iyidir..

Back
X