çocukluk arkadaşım ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum yardımmm :(

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
arkadaşlar birkaç gündür kafama takılan bir konu var onunla ilgili yardım almak istiyorum sizden yoksa kafayı yemek üzereyim...umarım daha önce yardım ettiğiniz gibi bu konum hakkında da yardımcı olursunuz. benim çocukluğumdan beri tanıdığım çk yakın bir arkadaşım var
çocukluğumdan beri hiç bağımız kopmamıştır yeri geldi bir kız arkadaşımdan bile daha cana yakn davanmıştır bana ...neyse herzamanki gibi telden msjlaşıyorduk geçenlerde baştan belirtmem gerekirse kendisi çk esprili bir insandır msjlarında şunları yazdı beni 1-2 yıl bekle evlenme istemeye gelcez.... geçen facede resmini gördüm saçlarını siyaha boyamışın galiba çok güzel olmuşsun pardon zten çok güzeldin ama daha da güzel olmuşsun resmine kaç dakika baka kaldım bilmiyorum...seni özledim bir ara görüşelim vs şeyler yazmış hani ben esprili bir insan diye özellikle istemeye gelcez olayına espri yapıyor zannettim ama diğer yazdığı şeyler çok tuhafıma gitti. bişeyde diyemedim çünkü niyetinden emin olamadım bende espriye vurdum fln ...sonra bugün kz ark.larla buluştuk aradı beni napıyosun diye kimler var diyor hepsi kız dimi erkek yok yani ? ay afdersin ama şimdi senin ekremciğin de olabilir yanında yanlış zamanlama yapmışımdır kesin fln...dedi
kızlar ben bu arkadaşıma yeri geldi ekremi yani sevgilimi anlattım dertleştim yeri geldi kendisine arkadaşımı bile tanıştırdım sevgili olurlar belki diye...
yani bu yakınlık pek arkadaşlıktan geliyomuş gbi gelmemeye başladı bana bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum eğer öyleyse üzülürek arkadaşlığımı bitirmek istiyorum. Üzülerek diyorum çünkü yaklaşık 15 senelik bir arkadaşlık bu....bi akıl verin ne olur acaba esprimi yapıyor yoksa söledikleri gerçek olabilir mi? zaten moralim bozuk son günlerde bide bu çıktı başıma off

erkekler kızlara arkadaş gözüyle bakamaz mutlaka bu sıkı fıkı arkadaşlıkların sonunda bı etkilenme oluyor sözlerı espiri falan değil bence

Bu en yakın arkadşaın erkek olma olayında hep bir şeyler çıkar nedense :) ya sen ondan hoşlanırsın ya o senden. Benim de arkadaşım süreki "Seni evlenmeye karar verdiğim günlere saklıyorum" gibisinden saçmasapan espri yapar, sözde 'espri' bunlar bence her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır mantalitesinde espriler, bu lafların masumluğuna hiç inanmam.

Niye okadar sasiriyorsunki, cok iyi anlasiyormusunuz, eee sende güzel bir kizmisinki, güzel olmasan bile neden olmasin, gönül bu, sonucta size nikah düsüyor, istedigin kadar arkadasiz desen bile karsindaki sonucta sana asik olmus, etkilenmis vs olabilir.
Mesafe koyarsin araya, ama sen ona simdi ne dersen de, araniz iyi oldukca herzaman icinde bir umut kalacaktir belki bir gün bana asik olur diye bekleyebilir seni :)

ne kadar eski olursa olsun bi yerden sonra erkek arkadasından etkileniyor.bnm de başıma geldi arkdasımdan hoslanmıstı ama arkdasım pek istemdi bnde onu tavlamsı için tiyo fln verdim.sonra yıllar gecti meger bende ögrendim ki bana aşıkmış.o da aynı seninki gibi espiriyle söylemişti ben espiriyle cvp vermiştim sonra ciddi konuşup itiraf etti.sen istemesen bile eğer öyle bir durum varsa ve sen ona karsı birsey hissetmıyorsan ardaslıgın bitiyor.hayatından çıkıyor.

bende inanmıyorum zaten...ve acayip rahatsız oldum son zamanlarda.... böyle espri olmaz zaten olmamalı yani gerçekten espri bile olsa hoş değil... çok soğudum gerçekten 15 yıl olmasa ortada bir dk düşünmezdim anında silerdim ama yine o 15 yılın hatrına belki ben yanlış anlıyorumdur diye danışmak istedim....benim dostum dediğim 3 kişi var 2 si kız biride bu arkadaştır yani ama böyle yılışık hareketler yapcaksa silmem gerek hayatımdan sanırım sizlerde aynı fikirdesiniz heralde?

Peki senin ona karsi birseyler hissetmen mumkunmu yani eger sana asiksa hic sansi yokmu

Canım silmek değil de bu sıkıntını dile getirebilirsin, "Bu tarz konuşmaların şaka dahi olsa benim hoşuma gitmiyor zaten önceden de böyle konuşmazdın lütfen devam ettirme." dersin, gönül bu sevmiştir ne bileyim onun açısından da olaya yaklaşmak lazım. Sen en iyisi mi arkadaşınla güzelce problemi konuş bakalım ne diyecek

cok sık görüşüyosanız fena ama sacının rengini feysten gördüğüne göre o kadar sık görüşmüyosunuz bence. sevgilin için rahatsz edici olur yani, bence telefonlarına cıkma yazdıklarına cevap verme nasıl davranddığına bakıp karar verirsin snra da. 15 senelik olsa da senin ona bi hissin yoksa eksikliğini de çekmezsn dye dusunuyorm

canım çok çok sağol moralim o kadar bozuldu ki sağlıklı düşünüpte doğru düzgün bir cümle bile kurupta yazamadım...bu yazdığın çok hoşuma gitti bir deniyeyim madem

yok çok sık görüşmüyorum yani toplasan ayda bir defa ya vardır ya yoktur o da ortak arkadaşlarımız var mahalleden onlarla buluşunca...yani başbaşa görüşmüyoruz zaten hiç...ama diğer iletişim araçları olunca bağımız kopmadı yani. teşekkür ederim yorumun için

Aynen bunu yap canım.

şimdi geç oldu ayıp olur bişey yazmayayım ama aklımda...yani deniycem bunu benimde hoşuma gitti... yarın yazarım büyük ihtimal

yani olabilir çocuk yıllar içerisinde seni tanıdıkça etkilenmiştir, sen ondan bunu beklemesen de gönül bu..

Sen de şakayla karışık bu esprilerden hoşlanmadığını dile getir bakalım ne diycek..

Belki..şaka yaptık kızım ya, off inandın mı? der geçer..
sen de ..iyi bir daha yapma uyuz..dersin olay tatlıya bağlanır..

ama belki de ciddi anlamda sana açılır , o zaman da fikrini kibarca söylersin..

bir yerde okumuştum ..bir insanla ne kadar çok konuşup birşeyler paylaşırsanız, eğer ortak noktalarınız varsa o insana aşık olma ihtimaliniz artarmış..ne bileyim belki de doğrudur..:26:

ya tabiki gönül bu yani ama sevgilim var benim çok farklı bir durum bilmese neyse...ama haberi var yani espri bile olsa çok yanlış bir davranış...mesela normal yazsa msj sevgilim hiç bişey demez asla kıskanç biri değil ama olduki telefonum sevgilimin elinde bu da 2 sene sonra seni istemeye gelcez diye yazsa ve sevgilim bunu görse aa espri yaptı hadi gülelim demez yanlış anlar onu da benide...kim olsa öyle düşünür yani...o yüzden her iki türlüsüde yanlış yarın sizlerin dediği gibi yazcam eğer devam ettirirse kesinlikle arkadaşlığım biter ne kadar dostum da olsa...

çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Son düzenleme:
Sevgilin olduğunu bilmesi seni sevmesine engel değil. Kalede kaleci var diye gol atılmaz mı yani
Çok İnsan var başkasıyla olduğunu bile bile içten içe seven kimisi sabrının karşılığını da alıyor mutlu oluyor.
Hissetmem hiçbir şey diyorsun ama zaman ne getirir ne götürür bilinmez.
Kim bilir bir gün Ekremle ayrılırsın bu arkadaşın düşer kalbine buraya yine konu açarsın Allah'ın işi belli olmaz yani.
Arkadaşın tavsiyesini uygula bakalım ne cevap verecek görelim hep birlikte.
Rabbim sevdiğinden ayırmasın inşallah. Arkadaşında inşallah sana takılmıştır da arkadaşlığınız bitmez.

Kiz-erkek cok yakin arkadas olup da birbirinden etkilenmedikleri/asik olmadiklari arkadaslik gormedim, duymadim.
Bir kizla bir erkegin cok yakin arkadas oldugu arkadasliklar gordum, ama bunun icine ask girmedigini gormedim yani. O yuzden konu beni sasirtmadi. Bu gibi arkadasliklarda illa etkilenmeler basliyor, er ya da gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…