Eğer bu durumdan çok fazla rahatsızlık duyuyorsan araya mesafe koy. Eskisinden daha farklı davranmak zorundasın artık. Sevgilinde varmış zaten, yarın bir gün bu tür bir mesaj yazar sevgilin ve seni etkiler. Sevgilin görürse daha da büyük olay olur zaten. Dikkatli ol ve kendini geri çek,soğuk davran, erkek ve kızsınız nihayetinde iki kardeş değil...Sanırım bu arkadaşın senden bi hayli ciddi hoşlanıyor.arkadaşlar birkaç gündür kafama takılan bir konu var onunla ilgili yardım almak istiyorum sizden yoksa kafayı yemek üzereyim...umarım daha önce yardım ettiğiniz gibi bu konum hakkında da yardımcı olursunuz. benim çocukluğumdan beri tanıdığım çk yakın bir arkadaşım var
çocukluğumdan beri hiç bağımız kopmamıştır yeri geldi bir kız arkadaşımdan bile daha cana yakn davanmıştır bana ...neyse herzamanki gibi telden msjlaşıyorduk geçenlerde baştan belirtmem gerekirse kendisi çk esprili bir insandır msjlarında şunları yazdı beni 1-2 yıl bekle evlenme istemeye gelcez.... geçen facede resmini gördüm saçlarını siyaha boyamışın galiba çok güzel olmuşsun pardon zten çok güzeldin ama daha da güzel olmuşsun resmine kaç dakika baka kaldım bilmiyorum...seni özledim bir ara görüşelim vs şeyler yazmış hani ben esprili bir insan diye özellikle istemeye gelcez olayına espri yapıyor zannettim ama diğer yazdığı şeyler çok tuhafıma gitti. bişeyde diyemedim çünkü niyetinden emin olamadım bende espriye vurdum fln ...sonra bugün kz ark.larla buluştuk aradı beni napıyosun diye kimler var diyor hepsi kız dimi erkek yok yani ? ay afdersin ama şimdi senin ekremciğin de olabilir yanında yanlış zamanlama yapmışımdır kesin fln...dedi
kızlar ben bu arkadaşıma yeri geldi ekremi yani sevgilimi anlattım dertleştim yeri geldi kendisine arkadaşımı bile tanıştırdım sevgili olurlar belki diye...
yani bu yakınlık pek arkadaşlıktan geliyomuş gbi gelmemeye başladı bana bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum eğer öyleyse üzülürek arkadaşlığımı bitirmek istiyorum. Üzülerek diyorum çünkü yaklaşık 15 senelik bir arkadaşlık bu....bi akıl verin ne olur acaba esprimi yapıyor yoksa söledikleri gerçek olabilir mi? zaten moralim bozuk son günlerde bide bu çıktı başıma off
bugün msj attım sizin yazdığınız gibi önce yazmış evet itiraf ediyorum seni seviyorum diye... tam bişeyler yazacakken 5 dk geçmedi 2. msj atmış yoksa inandın mı kızım şaka yaptım yazmış gülücük işareti koymuş sonuna da...Allahım ne salak çocuk yaa ben bunu böyle bilmezdim...Nasıl sinirim bozuldu anlatamam yani alay mı ediyo yoksa pişman olup düzeltmeye mi çalıştı anlayamadım..bende saçmalama lütfen bak bu şakalardan nefret ederim kendine gel yazdım sinirden tamam özür bi daha olmaz canım yazmış
bundan sonra mesafe koydum aramıza çok sinirlendim çok
ayıdan post erkekten dost olmaz :)
ee cnm erkek milletine güven olmaz:) senden hoşlanıyor bu çocuk:) benimde aynı şey başıma geldi gerçi bizim öle kanka olayımız yoktu ama bana karşı ondan herhangi bi ima söz yakınlaşma olmamıştı, aradan yıllar geçti, birkaç ay önce buluştuk ve benden hoşlandığını söyledi. şok oldum hiç beklemiyodum. yani özetle erkekten arkadaş olmaz:)
Eğer bu durumdan çok fazla rahatsızlık duyuyorsan araya mesafe koy. Eskisinden daha farklı davranmak zorundasın artık. Sevgilinde varmış zaten, yarın bir gün bu tür bir mesaj yazar sevgilin ve seni etkiler. Sevgilin görürse daha da büyük olay olur zaten. Dikkatli ol ve kendini geri çek,soğuk davran, erkek ve kızsınız nihayetinde iki kardeş değil...Sanırım bu arkadaşın senden bi hayli ciddi hoşlanıyor.
bunun şakayla ilgisi yok bence. çocuğun sana ilgisi var ama senden çekindiği için bi ileri bi geri yapıyo:) zaten bundan sonra birşey söyleyeceğini zannetmiyorum ağzının payını vermişsin:)
Yok bacım bu çocuk niyeti bozmuş. Şaka ayağına seni yokluyor. Azıcık yolu açsan, yüz bulsa tam hız devam ederdi. Şimdi de çalışmalara devam ediyor. Senden karşılık bulmaya çalışıyor.
canım sana canlı örneği şuan benim evleneceğim adam (inşallah ) benim 17 yıllık arkadaşımHerşeyden önce daha küçücük çocukken çok iyi arkadaş olduk daha sonra çok iyi dost ve aramızda o duygusal bağ hep vardı bunu inkar edemem. Ama önemli olan bu tür şeylerin iki taraflı olduğunda yaşanılıyor olması zaten sende böyle bir durum yoksa kesinlikle bu iş ilerlemez canını sıkma sen onun şakasını bile kaldırmazsın hele ki sevgilin varken. Benim başka bir erkek dostum daha var çocukluktan gelen ,kendisi de benmle ilgili aynı duygusal yaklaşımlar içine girdi fakat bende en ufak bir kıpırtı olmayınca o duyguları sönmek zorunda kaldı hatta ben bu duygularında dolayı şuan kendinden tiksiniyorum görüşmüyoruz sen de önlemini al derim bu işin şakası olmaz
bendede vardı öyle bir dertt acaba diyodumm kurt düştü içimee..sevgilim olurdu imalar falan herşeyimide anlatırdım senin gibi.baktım kii ipin ucu belli değil her konuşmamız da laf sokuşturdum kardeşimsin,ee yenge yapta düğün görelim ayy çok seviorum şunu falan fistann pes etti baktım dedikçe suratı değişioo anladım o an zaten koptuk kendiliğinden zamanla
ayy inanamıyorum ya ondan sevgilim olacak insanın yakın kız arkadaşları olmasına karşıyım ben bu erkekler hep böyle hiç değişmeyecekler malesef
ateşle barut...ne arkadaş ne kanka ne akraba dinler..bence iyi eş olacaksa neden olmasın..arkadaşlar birkaç gündür kafama takılan bir konu var onunla ilgili yardım almak istiyorum sizden yoksa kafayı yemek üzereyim...umarım daha önce yardım ettiğiniz gibi bu konum hakkında da yardımcı olursunuz. benim çocukluğumdan beri tanıdığım çk yakın bir arkadaşım var
çocukluğumdan beri hiç bağımız kopmamıştır yeri geldi bir kız arkadaşımdan bile daha cana yakn davanmıştır bana ...neyse herzamanki gibi telden msjlaşıyorduk geçenlerde baştan belirtmem gerekirse kendisi çk esprili bir insandır msjlarında şunları yazdı beni 1-2 yıl bekle evlenme istemeye gelcez.... geçen facede resmini gördüm saçlarını siyaha boyamışın galiba çok güzel olmuşsun pardon zten çok güzeldin ama daha da güzel olmuşsun resmine kaç dakika baka kaldım bilmiyorum...seni özledim bir ara görüşelim vs şeyler yazmış hani ben esprili bir insan diye özellikle istemeye gelcez olayına espri yapıyor zannettim ama diğer yazdığı şeyler çok tuhafıma gitti. bişeyde diyemedim çünkü niyetinden emin olamadım bende espriye vurdum fln ...sonra bugün kz ark.larla buluştuk aradı beni napıyosun diye kimler var diyor hepsi kız dimi erkek yok yani ? ay afdersin ama şimdi senin ekremciğin de olabilir yanında yanlış zamanlama yapmışımdır kesin fln...dedi
kızlar ben bu arkadaşıma yeri geldi ekremi yani sevgilimi anlattım dertleştim yeri geldi kendisine arkadaşımı bile tanıştırdım sevgili olurlar belki diye...
yani bu yakınlık pek arkadaşlıktan geliyomuş gbi gelmemeye başladı bana bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum eğer öyleyse üzülürek arkadaşlığımı bitirmek istiyorum. Üzülerek diyorum çünkü yaklaşık 15 senelik bir arkadaşlık bu....bi akıl verin ne olur acaba esprimi yapıyor yoksa söledikleri gerçek olabilir mi? zaten moralim bozuk son günlerde bide bu çıktı başıma off
ateşle barut...ne arkadaş ne kanka ne akraba dinler..bence iyi eş olacaksa neden olmasın..
aynı durumu bende yaşadım arkadaşımın annesi falan arar sorar tanışalım diye tanıştım annesi sürekli arıyordu beni çok sevmiş
ve benim sevgilim var herkes biliyor fakat bi süre erkek arkadaşımla ayrı kaldım bu çocuk bana hislerini açıkça söyledi yok ileriye dönük düşünüyomuş biilmem ne demem o ki erkekten arkadaş olmuyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?