• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukluk arkadaşım sözleniyor yardım edin lütfen çok kötüyüm ...

18 yaşındayım, tıp kazanan arkadaşlarıma içim gitti. Aynı şekilde arkadaşım sözlense üzülürüm yazık etti diye
Bizim bir arkadaşımız lise son sınıfta kaçtı kocaya, mezun bile olmadan. '' Heralde kıtlık var, son koca oydu ehehe. '' diye tiye aldık. Sorunlu bir evlilik hayatı oldu. Ne yapıyor şu an bilmiyorum. Ay merak ettim dur anama sorim.

Bizim bir arkadaşımız lise son sınıfta kaçtı kocaya, mezun bile olmadan. '' Heralde kıtlık var, son koca oydu ehehe. '' diye tiye aldık. Sorunlu bir evlilik hayatı oldu. Ne yapıyor şu an bilmiyorum. Ay merak ettim dur anama sorim.
Katip kuzenim var benden bir yaş büyük. Okulunda 17 yaşında evlenip çocuk doğuran kız olmuş. Instagram'da bebeğini falan paylaşıyor. Okul mokul tabi hak getire. Kanım dondu görünce.

Katip kuzenim var benden bir yaş büyük. Okulunda 17 yaşında evlenip çocuk doğuran kız olmuş. Instagram'da bebeğini falan paylaşıyor. Okul mokul tabi hak getire. Kanım dondu görünce.
Ya o da bişey mi, bizde neler vardı. Her okul açıldığında en az 9 tane kız kaçardı hemi de çoğu lise 1.🤣

Koca buldu diye birini çekememek nasıl oluyor onu ömrümde anlayamadım. Koca altı üstü yav, çok wooaaaw bişey değil.

Çok wooaww luk bir koca bulmuş olabilir.

Herkesin popisi farklı 😅
Kocaaaaaaaaaaa dünyada ki en ponçik ve kıymetli şey :D
Hiç mi öğrenmediniz kk dan?
Hepsinin kocası dövüyor , sövüyor ama boşanmıyorlar çünküsüü koca kıymetli :D
Bi melyonn borcum olsun ama kocasız olmayayımmm :D

beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
İyi sallamışsın😀😀😀
Hanginizin zekasında sorun var söyle bakayım 🤔🤔 biriniz çift dikiş gitmiş bütün sınıfları

beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
6 yaş fark ve beraber büyümek, aynı lise?

Aaaa sasirdiniz mi yahuu..

Arkadaşınız koynunda sizi beslemiş bunca zaman. kızın adına üzüldüm umarim gerçek yüzünüzü görür.🐉🐉🐉

Böyle günler en mutlu günlerimiz olmaz mıydı ya. Heyecanlara doyamadığım , kendi dugun fotolarımdan çok fotolarını paylastigim,annelerine sarilip agladigim gunler olarak hatirliyorum ben o günleri

Back
X