- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
Kıskananlar çatlıyor çat çat çat çat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence belli değil mi ? Konu sahibi ileri zekalı zjnejdjshhdhshsArada 6 yaş varsa nasıl aynı lisede okudunuz?
Bizim bir arkadaşımız lise son sınıfta kaçtı kocaya, mezun bile olmadan. '' Heralde kıtlık var, son koca oydu ehehe. '' diye tiye aldık. Sorunlu bir evlilik hayatı oldu. Ne yapıyor şu an bilmiyorum. Ay merak ettim dur anama sorim.18 yaşındayım, tıp kazanan arkadaşlarıma içim gitti. Aynı şekilde arkadaşım sözlense üzülürüm yazık etti diye
Üstelik arada 6 yaş varken beraber de büyünülmüyor, biri zaten hali hazırda büyümüş oluyorArada 6 yaş varken aynı lisede ancak farklı dönemde okursunuz yalnız, enterasan![]()
Katip kuzenim var benden bir yaş büyük. Okulunda 17 yaşında evlenip çocuk doğuran kız olmuş. Instagram'da bebeğini falan paylaşıyor. Okul mokul tabi hak getire. Kanım dondu görünce.Bizim bir arkadaşımız lise son sınıfta kaçtı kocaya, mezun bile olmadan. '' Heralde kıtlık var, son koca oydu ehehe. '' diye tiye aldık. Sorunlu bir evlilik hayatı oldu. Ne yapıyor şu an bilmiyorum. Ay merak ettim dur anama sorim.
Ya o da bişey mi, bizde neler vardı. Her okul açıldığında en az 9 tane kız kaçardı hemi de çoğu lise 1.Katip kuzenim var benden bir yaş büyük. Okulunda 17 yaşında evlenip çocuk doğuran kız olmuş. Instagram'da bebeğini falan paylaşıyor. Okul mokul tabi hak getire. Kanım dondu görünce.
Aklımızla alay ediyorÜstelik arada 6 yaş varken beraber de büyünülmüyor, biri zaten hali hazırda büyümüş oluyor![]()
Koca buldu diye birini çekememek nasıl oluyor onu ömrümde anlayamadım. Koca altı üstü yav, çok wooaaaw bişey değil.
Kocaaaaaaaaaaa dünyada ki en ponçik ve kıymetli şeyÇok wooaww luk bir koca bulmuş olabilir.
Herkesin popisi farklı![]()
İyi sallamışsınberaber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
6 yaş fark ve beraber büyümek, aynı lise?beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Aaaa sasirdiniz mi yahuu..beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim