- 7 Eylül 2007
- 1.598
- 13
- 318
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskisi gibi olamamak üzüyor beni,çünkü herkes bir tarafa dağıldı.Yine de çok güzel günlerdi.O kadar çoktuk ki...Ordan oraya koşardık.Sabah 9 oldu mu yaz tatillerinde arkadaşım gelir beni aşağı çağırırdı.Sabah bi inerdim gece 12 de gelirdim.Annem çok korkardı ama o kadar çoktuk ki kız erkek .Annneee 5 dakıka daha noluuuuuuurrrrrrrrrrr dediğim günlere geri dönmek isterdim.Ama şimdiki çocuklar bizim kadar şanslı değil.Ben kudurdum,koştum,zıpladım,düştüm...bu duyguları yaşamak bile çok güzeldi.Şeniz
Ahh arkadaşlar benim ne kadar arkadaştan ayrıldığımı ve onları ne kadar özlediğimi tahmin edemezsiniz eğer memur ya da öğretmen çocuğuysanız özellikle de köy öğretmeniyse anne-babanızdan biri ancak o zaman anlarsınız
gerçekten hiç kalıcı arkadaşım olmadı hepsiyle ayrılmak durumunda kaldım,7 farklı yer değiştirdik taşındık çünkü,görmediğim bölgede kalmadı ..
Bu gördüklerim bana çok şey kattığı gibi çok şey de götürdü benden..biryere tutunmak her zman insanlar için daha iyidir psikolojik olarak boşlukta kalmazsınız,eski arkadaşlar olmayınca da sonradan kurulan arkadaşların da bir gün geçici olacağını düşünerek bağlanamadım kimseye şimdi mi?Üniveristeden tek tük arkadaşlarm kaldı onlarla da çok az iletşim kuruyorum..
Bu yüzden ben çocuklarım olduğunda kalıcı olarak bir yere yerleşmeyi isterim,onlar da boşlukta kalmasınlar..
cok güzel insaallah hep böyle kalir canim senin icin cok sevindimŞenizŞenizçok şükür hepsiyle görüşüyorum...27 yıllık arkadaşlığımız tıpkı ilk günkü gibi devam ediyor...
iyiki tanımışım onları...
insaallah canim....hep öyle kalir.....Allah hic kimsenin böyle güzel dostluklarini bölmesin.....ŞenizÇocukkluk arkadaşlarımla hala görüşüyorum..
Okul arkadaşlarımla aynı semtteyiz zaten. Haftada 1,2 mutlaka buluşuruz.yerimseniben
Kankardeşimse en azından 20 yıllık dostum. İstanbul'da yaşıyor kendisi.. 2 gün konuşmasak hasta oluruz ikimiz de..Nerede,neyi,nasıl yaptığını tek bilen benim ve daima öyle kalacak Allahım izin verdiği sürece..:1hug:
Evet bende çocukluk arkadaslarımı çok özlüyorum keske gorusme ımkanımız olabılseydı neler yasadık neler ....