cocukluk arkadaslarinizi özlüyor musunuz?

anlatin bakalim arkadaslar kimler cocukluk arkadaslarini özlüyor????

ben cocukluk arkadaslarimi görüyorum ama okul is bide zaman hepimizi birbirimizden kopardi..o saf arkadaslarim büyügünce menfat arkadaslarim oldu ;(

Evet çok sevdiğim 2 tane çocukluk arkadaşım var..
Onlarla öyle güzel zamanlar geçirdik,öyle şeyler paylaştık ki çok özlüyorum o günleri..
Ama büyüdükten sonra herşey değişti,bambaşka insanlar oldular eskisi kadar yakın değiliz..
Belki onlar da benim bambaşka bir insan olduğumu düşünüyorlar,herşeye rağmen onlarla eskisi gibi şeyler paylaşmayı çok ama çok isterdim..

ben hala görüşüyorum 4 benle 5 kişiydik okula beraber giderdik beraber oyun oynardık
her dakka saç saça baş başa girerdik ama hiç ayrılamazdık şimdi hepimiz evlendik ve eşlerimizde arkadaş oldular yani ailece görüşüyoruz çok mutluyuz:1hug::1hug:

ben çocukluk arkadaşlarımı hatırlamıyorum bile. ilkokul arkadaşlarımda yolda görseler bakmazlar. sadece lise arkadaşlarım uzun sürmüştür sürekli görüşürüz.

ben işk okuldakileri değilde lise dönemimdeki arkadaşlarımı çok özlüyorum. çoğunu görmek değil haber bile aamıyorum. keşke aynı kadro yine aynı sınıfta olsak. özledim

iyi aksamlar arkadaslar , yokmu anlatmak isteyen kimler cocukluk arkadaslarini özlüyor
anlatin bakalim.....

ben sevdiklerimle görüsüyorum özledigim yok...

zaten coguda okul diil aile tanidiklarinin cocuklariydi

buarada unutmadan cocukluk arkadasim diilde bi cocukluk askim vardi ailelerimiz ve siniftaki herkes biliyodu :D

ögretmenler bizi biaraya oturtmuyodu ders dinlemiyoruz diye tenefüslerde hic ayrilmazdik okul cikisi annelerimiz almaya geldiginde yalvar yakar yarim saat daha gezdirirlerdi bizi cok güzeldi :)

5 yasinda kreste tanismistim sonra 1. sinifida beraber okuduk ama sonra onlar tasindi bidaha hic görüsmedik

özlemek diilde cok merak ediyorum simdi napiyodur diye :1rolleyes:

kızlar benim ilk okulda saliha diye bir arkadaşım vardı şifreli çanta taşırdı ve kendine has bir kokusu vardı:Dburnumda tütüyor desem yalan olur.öyyleee onu izlerdim o yüzden çok ders kaçırdım:D

merhabalar
benım babam memur oldugu için agrıdan edirneye kadar gıttık dolayısıyla cok arkadasım oldu we coguylada hala görüşüyorum tabi şimdi herkes dagaldı bazılarını okuldakı yıllarımı bazen özlüyorum...........

Benim çocukluk arkadaşlarımla o kadar güzzel zaman geçirdim kii hala aklımda.Ama görüşmüyorum kimseyle görsem tanımam belkide ama bzen aklıma gelince keşkee geriye dönsem diyorum.Çok güzel ve özel günlerdii.benneyaptımkisenağlama

valla kizlar bende cook ozluyorum arkadaslarimi veede cocuklugumu keske geri donebilsek ogunlere cok guzeldiler
cocukluk arkadasimla tlfda vede internette gorusuyorum kensinide cok seviyorum ama insan evlendikten sonra herseyden uzak kaliyo helede benim gibi yurtdisindaysa :((

hemde nasıl:asigim:
okul arkadaşlarım falan aklıma geldiğinde içimden bişeyler kopuyoo:çok üzgünüm:
mahalle arkadaşlarım falan hepsini çok özlüyorummmmsenağlama
çocukluk yıllarımıda keşke geri dönebilsemmmsenağlama
senağlamasenağlamasenağlama

çocukluk arkadaşlarımdan bir iki tanesiyle görüşüyorum.ama hepsini çok özlüyorum.bulmak görüşmek isterdim.arıyorum da zaten :)

Back
X