çocukluk aşkım geliyor :)

pembe57

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
28
0
6
Karabük
kızlar yardımınıza ihtiyacım var :)
Annemin çocukluk arkadaşı var senelerdir bağlarını hiç koparmamışlar,2 tane de oğlu var.küçüklüğümüzden beri 2-3 senede bir falan ya onlar bize gelir ya biz onlara gideriz istanbula gidip geldıkce.Ben daha ilkokuldayken gizli gizli oğlunu severdim tabii ona sevmek denırse kucugum daha böyle böyle derken hala içimde birşeyler var ama normalde yok onlar gelıcekse ya da bız gıdıceksek bı heyecanlanıyorum 2 gun sonra bize gelıcekler aılelerımız yanımızda oldugu ıcın oyle acılma durumu falan olmadı platonık takılıyorum zaman zaman facebooktan msnden konustugumuz donemlerde oldu ama kopukluk oldu aıleler yanımızda cekıngenlık oluyor rahat olamıyorum bu sefer geldıgınde onu etkılemek ıstıyorum sızce ne yapmalıyım 2 gun falan bızde kalırlar sanırım suanda ıkımızde kocaman olduk onunda hoslandıgını begendıgını hıssedıyordum ama ıste aıleler yanımızda ıletısım pek kurulamıyor bana yardımcı olun lutfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…