Çocukluk kabusum

meczub_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
29
0
36
İstanbul
Nasıl başlasam bilmiyorum ama kimseye anlatamadıgım, yazmaktan bile çekindğim bi olay başıma geldi 10yaşındayken. Komşumuzun oğlu bana tecavüz etti bunun tecavüz oldugunuda cok sonralar idrak ettim çünkü ozamanlar böyle şeyler yoktu şimdiki cocuklar gibi degildik kadın erkek ilişkilerini bilmezdik. Onların evindeydim beni oyun bahanesiyle odasına götürmüştü.. Tek hatırladıgım o üzerimdeydi ve ufak bi acı.. Kan geldi mi hatırlamıyorm, bilmiyorum... Tam noldu ne kadr sürdü hatırlayamıyorm ama Çocuğum daha yani uzun olsa en azından kan gelecek kadar olsa ciddi acı duymazmıydım ? Biliyorm en dogru kararı dr vercektir ama ya o kan ozaman geldiyse ( benim merak ettiğim şey, böyle bi durumda kanın gelmeme ihtimali varmıdır ? Ben şuan 25yasındayım ve hayatımda biri var çok sevdiğim :/

Allah'ım çok acı bir olay Allah kimsenin başına vermesin..!
Neden böyle travmatik bir olaydan sonra düşündüğünüz tek şey kan..
Bu çok büyük bir sarsıntı ruhunuzu daha çok kanatmış olmalı bu hadise..
Neden kimseye anlatmadınız.. Nasıl bir duygudur anlayamam tabi ki ama tahmin edebiliyorum.. Bunu bir yakınınızla hatta en iyisi annenizle paylaşmalıydınız bence..
Bu tek başına kaldırılabilecek bir sorumluluk değil..
Sizin hiç bir suçunuz yokken bu suçluluk psikolojisine girmeniz hiç adil değil !
Sevgilinize bu durumu anlatma olanağınız yok mu.. Böyle bir durumda sizden 2 damla kan bekleyecekse eğer hiç yeri yok hayatınızda bence..
Şahsen kendimi sizin yerinize koyuyorum, ne kadar büyük ve acı bir karar olsa da bunu eşim olacak kişiye anlatırdım.
Eğer beni seviyorsa, bana değer veriyorsa benim mağduriyetimi anlardı, benden 2 damla kan beklemezdi ki bu zaten çağdışı !
2 damla kanın namus göstergesi sayılması kesinlikle korkunç.
Bence psikolojik destek almalısınız kesinlikle.. Bu çok ağır bir yük..

Son düzenleme:
Eğer ki konu gerçekse,

bu evlilikte tek başınıza atlatamayacağınız bir travma bana kalırsa. Bu yüzden karşındaki kişi seni gerçekten seviyorsa bunu atlatmanda sana yardımcı ve yanında olacaktır.

Yani bence erkek arkadaşına anlatmalısın. Onunla dertleşmelisin. Demelisin ki bak böyle böyle oldu. Ya bana destek olursun ya da bunu kabullenemez gidersin. Bunu saklayarak evliliğe giden her yolu daha büyük bir travmaya dönüştürürsün diye düşünüyorum. Konuşmak seni rahatlatacaktık.

kan gelmemiş olabilir. bazen oluyor öyle şeyler. ama bozulmamış da olabilir. dr muayenesine gitmelisiniz. keşke o dönem söyleseydiniz ailenize. böyle şeyler cezalandırılmalı çünkü.. çocuk kaç yaşındaydı? hapse bile attırabilirdiniz.. ayrıca o dönem gitmiş olsaydınız bozuldu diye rapor verirdi doktor. tecavüz olduğunu hekimler anlıyor. tabi yaş çok küçükmüş. yanlış anlamayın yargılmak için demedim kesinlikle. üzücü bir durum

bende birinden duymuştum 7-8 yaşlarında aynı şey başına gelmiş..tabii kan filan hatırlanmıyor ama psikolojik etkisi atlatılmalı...
emin olmak istiyorsan doktora gitmelisinki bence kan gelseydi o korkuyla bunu unutmazdın diye düşünüyorum...

Ben bile bilmiyodumki tecavüz oldugunun... İnanın ortaokula gitmeye başladıgımda aklıma gelmeye başladı o olay. Zaten o sene taşınmıştık ordan... Dediğim gibi ozamanlar bilmiyoduk yda ben bilmiyodm tecavüz filan nedir 15sene öncesini düşünün işte bi mahalledeydik. Şimdi anneme söyleyemem ki. Aslında derdim kesinlikle kan deil , mevzu sevgilime nasıl söyliyeceğim bilmiyorm çok denedim ama devamını getiremedim. dügün zamanı ögrenmesi daha kötü olur inançlı biri. Ya bilmiyorm belkide saglıklı düşünemiyorm.

Ben ilkokuldayken o lisedeydi. Cahildim bilmiyorumki 15sene önceki çocukluk...

Pskolojik etkisi nasıl atlatılırki ? onun üstümdeykenki bana olan bakışını silebilirler mi beynimden

Tabi ki anlıyorum daha tecavüz kavramının bilinmeyeceği yaşlar..
Ama bunu idrak ettikten sonra bir yakınınızla paylaşabilirdiniz, üzerinizdeki yük paylaşıldıkça azalırdı..
Eğer kan konusunda şüpheliyseniz, bir yerde şey okumuştum, yine bu forumda böyle bir konu açılmıştı oraya şey yazmışlardı.
Küçük yaşlarda yaşanan cinsel ilişki sonucu eğer uzun yıllar tekrar yaşanmazsa hymen(zar) kendini tekrar örüyormuş.
Bilemeyeceğim ne kadar doğru.. Erkek arkadaşınız inançlı biri olabilir ama sizin başınıza gelen korkunç bir olay.
Bunu yargılamayaz. Ayıplamaya kesinlikle hakkı yok..
Ben size akıl vermem şöyle yapın böyle yapın diye.. Ama ben olsam söylerdim herhalde..
Eğer ilişki sırasında kan gelmez diye korkuyorsanız bir jinekologa gidip muayene olabilirsiniz, ki bence çok gereksiz..

o lisedemiydi...inanmıyorum ya resmen küçük kıza tecavüz etmiş..bende aynı yaş sandım..
ağrı hissettinizmi yani aklınızda kalan başka bişey..
ya oldu yada olmadı.emin olmak için doktora gidin belkide hiçbişey olmamıştır.o zaman rahatlarsınız..kurtulursunuz bu dertten

evet siz bilemezdiniz ama o lisedeymiş herşeyin bilincinde.. allah kahretsin böyle insanları.. canım üzülme takman gereken en son şey kan bence.. sevgilinle konuşmalısın seni anlayacağına inanıyorum. ama ondan önce dr'a gidip kesin öğrenmelisin. sonra konuş sevgilinle. belki de bişi olmadı. ortalığı bulandırmamış olursun. yinede zor bir olay tabi olsa da olmasada yıllar önce ben de ortaokuldayken bi tanıdğımızın eşi kazık kadar adam beni tutar gibi yapıp göğsümü ellemişti. belkii kazaydı bilinçli değildi bilmiyorum ama çok kötü hissettim haftalarca. çok tuhaf olmuştum. yani tecavüz olmasa bile bu kadarı bile beni çok kötü etkilemişti. o yüzden bence eğer ihtiyaç duyuyorsanız psikolojik destek almanızda fayda var.

Pskolojik etkisi nasıl atlatılırki ? onun üstümdeykenki bana olan bakışını silebilirler mi beynimden

anlıyorum seni çok zor bide yaşıda büyükmüş liseye giden çocuk...
unutmak zorundasın ama senin böyle üzülmen senin hatan değilki....
mesele kan değil tabi zaten sen bakiresin.

Ufak bir sızı bide işte bana olan bakışları hatrımdan çıkmayan.

offff..rabbim sabır versin cok zor bi durum yaaasanırım doktora gidecek cesaretin yok kötü bi cevap almakdan korkuyorsun ama inşallah kötü bi sonuç olmaz yaa(canım hani erkekler bu gibi olayları baştan duymak isterler...eğer böle bişi varsa ve düğün günü ortaya çıkarsa sana olan bütün güveni biter..bence anlatmalısın yolun basında..

travmatik olaylarla ilgili okuduğum bir araştırma yazısında; olayın ne olduğundan ziyade o olayın nasıl kişiye yansıtıldığının kişide izler bıraktığını yazıyordu.. Şizde de bunu hissettim ben, sanki travmatik bir iz bırakmamış sizde. bekaret konusunda kaygılısınız sadece sanırım ki eğer öyleyse sevindi adınıza. doktora bi gidip konuşmak muayene olmak en mantıklısı. Kızlık zarı bozulmuşsada. üç yolunuz var. Eşinize anlatmak, eşinize anlatmadan diktirmek, eşinizden ayrılmak.. Ben konuşmanız taraftarıyım.

Son düzenleme:
Ufak bir sızı bide işte bana olan bakışları hatrımdan çıkmayan.

bu durumda tek çözüm doktora gidebilmek ve aynen olduğu gibi anlatıp kontrol olmak.
sana kız değilsin deseki ne olacak??
bunu iyi düşünerek erkek arkadaşına açıkalrsın bi gün belki bu şekilde tecavüze uğradım gibi değil ama vardır bi çaresi...
çünkü buu senin hakettiğin bişey değil.
böyle üzülmen bile.

15yıldır geceleri kafamı yastıga koydugumda cektigim acıyı bir ben bilirim. Tek derdim bekaretlik degil o kan gelse ne gelmese ne ? Ben bunu sevdigime nası söylicem onun telaşındayım. Ona Ne zaman Anlatmaya başlayacak olsam devamı gelmiyo kesiliyorum tecavüze ugradım diyebilmek çok zor... Kan gelmediyse acımı içimde yaşarım 15senedir yaşadıgım gibi... Travmatik etki bırakmamış olsaydı keşke.. Dediğiniz gibi Bırakmamış olsa, bi tecavüz lafı duydugumda bedenim sıkışmasa, boğulcak gibi olmasam, elimi istemsizce bacaklarıma götürmesem.., burda kelime oyunu yapcak degilim. bazıları bilmeden yargılamış , olay gerçekse falan demiş

canım ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun...sana yaşadığın anın detaylarını sormak istemiyorum.
ama üzerinden bu stresi atmak için en kısa sürede git.
sana bekaret var veya yok demesi çokta önemli değil.sen erkek arkadaşına mahcup olacak bişey yapmamışsınki..
kızlık zarı diktirmeye normalde tamamen karşıyım ama bu gibi durumlarda tek çare gibi duruyor.huzurunu kaçırmadan...

Napcagımı bilmiyorum ben belkide durumum ne onu bilmek istiyorum. Zar diktirmeyle ugrasmam gibi geliyo eger bekaret yoksa büyük ihtmal sevdigime derim... Ama yazılı ama sözlü derim mecburen zor olsada... Ama bekaret varsa yaşar giderim. Söyleyemem benim cesaretim yok öyle düzgün cümleler kuramam ben. Bi erkege de direk ben tecavüze ugradım denmez bi adabı vardır ama ben böyle bi olayı hele de ona normal bi olaymış gibi sakin sakin anlatamam

anlıyorum canım kolay bişey değil..umarım atlatırsın ve sonuç istediğin gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…