Ben anlattiklarini hic normal bulmadim, babam mudurdu, abim ablam vardi ekonomik durumumuz iyiydi diyorsun yani bircok sebebi elemis oluyoruz bu sekilde ama annen sana bu sekilde davranirken (adete iskence etmis ) ablan abin veya baban neden hic araya girmemis cidden tuhaf. Annen ya seni istemeye istemeye son cocuk olarak dogurdu istenmeyen cocuk oldun, yada babanin baska kadindan gayri mesru cocugu falansin herhalde bebekken geldin anneni sana bakmaya mecbur birakti baban kadindan senden nefret falan etti herhalde bilemedim benim aklima baska mantikli aciklama gelmedi simdi annen baban abin ve ablanla aran nasilki ? Annen diger cocuklarina nasil davraniyordu peki ? Ben olsam madem bu kadar hayatini buyuk sekilde etkileyecek sekilde sanan zarar veriyor al karsina sor hesabini illaki altinda yatan bir gercek vardir tabi annen seni dogurduktan sonra ciddi psikolojik bir rahatsizlik gecirmediyse.
Olayin sebebini ogrenip hesabini sormak yada en azindan konusmak bence seni bu yukten kurtaracaktir.