- 27 Mart 2019
- 30.470
- 112.773
- 598
Ben rahatım siz düşünün durunşimdi herkes düşünüyor.benim sevgilim ya da kocam ne tuhaflıklar yapıyor diye.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rahatım siz düşünün durunşimdi herkes düşünüyor.benim sevgilim ya da kocam ne tuhaflıklar yapıyor diye.![]()
Evliyseniz hiç diktirmeyin.Bekarsaniz ne giyiyorsaniz giyinben bi heveslendim bak.diktirsem mi ne bir çizgili alt?![]()
Sonra gelip konu açma ay dişil enerjim de dişil enerjim yetişin a dostlar dişil enerjim diyeben bi heveslendim bak.diktirsem mi ne bir çizgili alt?![]()
adamın çocukluğuna mı insek ne?hu huuuu aramızda psikolog var mı hanımlarrr?Hanımefendi konuyu saptiracak olsam zaten böyle bir konu acmazdim![]()
ben de zaten yok.bi şey olmaz.Sonra gelip konu açma ay dişil enerjim de dişil enerjim yetişin a dostlar dişil enerjim diye
Tükürük saçardı burhana bıçağı gösterirdi çöpünü almazdıSaçlarını uzatsan tam süper olacak derdi![]()
çeyizine diktir koy iki tane.herşeyi de ben mi söyleyeceğim sana alla allaaaaBen rahatım siz düşünün durun![]()
İşte, bende bu beklentileri anlamiyorum ciddenValla benimki işten gelir bi güzel baksıra kadar soyunur kış günü üşüdüğü için elektrikli sobanın önünde takılır bi süre neymiş vücudu akşama kadar iş kıyafetinin içindeymiş hava alması lazımmış![]()
Burhanın evine çökmüştü çıkmıyordu, tam benim mood yaTükürük saçardı burhana bıçağı gösterirdi çöpünü almazdı![]()
![]()
Aman ya çeyiz.masrafi artıyor Bdv bana zarar veriyorçeyizine diktir koy iki tane.herşeyi de ben mi söyleyeceğim sana alla allaaaa![]()
İpek pijama giyebilirİşte, bende bu beklentileri anlamiyorum cidden
Benim eşimde işten gelir, eşofman takımlarını giyer otururhayır adam napsin, saygıyla önümde mi eğilsin
![]()
O zaman annesi olmayın. Ben olsam çocuk gibi davrandığında ilgilenmezdim. Dikkatinizi öyle çekiyor çünkü.Aslında aynen söylediğiniz gibi..
Sabah kocama benim gibi ağır kansızlığı olup, gece yaşamayı sevenler için ideal yaşam tarzının vampirlik olduğunu anlatiyodum. Adama baktım bi an, o kadar alışmış ki, normal bişey dinler gibi dinliyo beni haklısın falan diyeşimdi herkes düşünüyor.benim sevgilim ya da kocam ne tuhaflıklar yapıyor diye.![]()
Olmaz yoksa dişil enerjin gidiverir mazallahHiç tarzı değil![]()
satılıyor mu bu dişil enerji?2 kilo alıverem yarınOlmaz yoksa dişil enerjin gidiverir mazallah![]()
Leopar desenli taytin varsa da olur, kırmızı gecelik falansatılıyor mu bu dişil enerji?2 kilo alıverem yarın![]()
Evet, sonra seksi oldu deyip beni uyandırıyor. Sevişmeye giden her yol mübahtır:) niye yapıştırayım? İnsan bindiği dalı keser mi aşgolsunuyurken ruj mu sürüyor?bismillahirrahmanirrrahim.korkar yapıştırırım bir tane uyku sersemi![]()