Çocuksu bir koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben anlamadım. Adam evde robdeşanbırla gezip, uyumadan önce bı kuple piyano çalsaydi dişil enerjiniz yükselecek mıydı? Dişil enerji ne bı de? Libido gibin, kasık çakrası gibin bişey mi? Dişil enerji diyince bı tek şevket çoruhlu geliyo benim aklima

Valla benimki işten gelir bi güzel baksıra kadar soyunur kış günü üşüdüğü için elektrikli sobanın önünde takılır bi süre neymiş vücudu akşama kadar iş kıyafetinin içindeymiş hava alması lazımmış 😂
İşte, bende bu beklentileri anlamiyorum cidden 😂
Benim eşimde işten gelir, eşofman takımlarını giyer oturur 🤣 hayır adam napsin, saygıyla önümde mi eğilsin 🤣🤣🤣

Aslında aynen söylediğiniz gibi..
O zaman annesi olmayın. Ben olsam çocuk gibi davrandığında ilgilenmezdim. Dikkatinizi öyle çekiyor çünkü.
Biz öğretmenler istenmeyen davranışları ilk başta gözlemler ve görmezden geliriz. Hemen tepki verip yapma dersen inadına yapar çünkü. :KK53: Eğer bir karşılığı olmadığını anlarsa sıkılır ve vazgeçer.
Video izleyip uyumuyor mu, bırakın uyumasın. Ya da mızmızlanıp pış pış mı istiyor, hiç oralı olmayın. Yetişkin gibi davranmazsa karşısında muhatap bulamasın. Ancak öyle yola gelir.
Hale bak ya, bir kadına kocasını eğitmesi için tavsiyede bulunuyorum. :olamaz: Aldığın formasyona kurban be Rosa:dondurma:

şimdi herkes düşünüyor.benim sevgilim ya da kocam ne tuhaflıklar yapıyor diye. :KK45:
Sabah kocama benim gibi ağır kansızlığı olup, gece yaşamayı sevenler için ideal yaşam tarzının vampirlik olduğunu anlatiyodum. Adama baktım bi an, o kadar alışmış ki, normal bişey dinler gibi dinliyo beni haklısın falan diye 🤣🤣 hangimiz son derece normaliz ki? Normaller sıkıyo beni.

uyurken ruj mu sürüyor?bismillahirrahmanirrrahim.korkar yapıştırırım bir tane uyku sersemi :olamaz:
Evet, sonra seksi oldu deyip beni uyandırıyor. Sevişmeye giden her yol mübahtır:) niye yapıştırayım? İnsan bindiği dalı keser mi aşgolsun😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X