- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
Bu durumdan gercekten biktigim icin artik anlatmak istiyorum
19 yasindayim. Boyum 1.55 ve kilom 43 civari. Minyonum evet ama fizigimi begenirim garip bi sekilde. Universiteye gidiyorum ama sanki liseye yeni gecmis gibi gosteriyorum.
Gecen asansorde komsu bana teog'a girdin mi diye sordu. İnanabiliyor musunuz ya?
Ehliyet sinavi icin yazilmaya gittigimde, kadin sasirip 18ini doldurdun mu ki? Dedi
Annem bile diyor ki uniye gidip degismeyen tek insansin bi sacini boyat bisey yap diyor
Babam surekli kiz cocugu gibi durmuyosun diyor hic suslu degilmisim
Bu durum artik canimi sikmaya basladi
Oysa guzel uyumlu bana yakisani giymeye calisirm
Evet spor giyiniyorum. Kendime yakistiramiyorum boyle kalem etekmiş süslü elbiselermiş mesela hic topuklu ayakkabim yok
Ne yapmam lazim ben de universite ogrencisi gibi genc kiz gibi gorunmek istiyorum
Acaba bu yuzden mi kimse begenmiyor beni diye dusunmeye basladim..
Sariya boyat diyenler icin not:esmerim
19 yasindayim. Boyum 1.55 ve kilom 43 civari. Minyonum evet ama fizigimi begenirim garip bi sekilde. Universiteye gidiyorum ama sanki liseye yeni gecmis gibi gosteriyorum.
Gecen asansorde komsu bana teog'a girdin mi diye sordu. İnanabiliyor musunuz ya?
Ehliyet sinavi icin yazilmaya gittigimde, kadin sasirip 18ini doldurdun mu ki? Dedi
Annem bile diyor ki uniye gidip degismeyen tek insansin bi sacini boyat bisey yap diyor
Babam surekli kiz cocugu gibi durmuyosun diyor hic suslu degilmisim
Bu durum artik canimi sikmaya basladi
Oysa guzel uyumlu bana yakisani giymeye calisirm
Evet spor giyiniyorum. Kendime yakistiramiyorum boyle kalem etekmiş süslü elbiselermiş mesela hic topuklu ayakkabim yok
Ne yapmam lazim ben de universite ogrencisi gibi genc kiz gibi gorunmek istiyorum

Acaba bu yuzden mi kimse begenmiyor beni diye dusunmeye basladim..
Sariya boyat diyenler icin not:esmerim
Son düzenleyen: Moderatör: