• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu görünüm

Ben de 23 yasinda senin boylarindayim kilom da fazla olmayinca yuz de minyon olunca kucuk saniyorlar. Daha gecen bir amca tramvayda universiteye mi gectin hayirli olsun dedi oysaki ben mezun bile oldum:D
Ogretmenim ve bu bakimdan guzel degil. Stajda bile diger arkadaslarima hocam ogretmenim derlerken bana x abla diyorlardi. :işsiz:
Simdi ise acayip bir yas takintim basladi o yuzden kucuk sandiklarinda mutlu oluyorum. Gecen spor salonunda hoca 18 duruyorsun dedi boyumdandir dedim o yok yok yuzun de kucuk dedikce mutlu oldum yhaa demesene oleee moduna girdim :D
Bence kadinsi gozukmeye calisma. Topuklu nadir de olsa giyerim ama her sey tadindadir. Sen de oyle ol bence.
Sacini da sakin sariya boyatma gerek yok :KK45:

Yalniz yorumlari soyle bir okudum da forumun yarisindan fazlasi yasindan kucuk gosteriyormus :KK53:

Yaş ilerledikçe güzel oluyor..
Ama bir kez yöneticimle beraber, müşteriye gittik. Yöneticim uzman birini getirdim size, o sıkıntınızı halledecek dedi.
Adam şöyle bir tipime baktı, "stajyer mi bu, bu kız çocuğu halledemez bizim sorunu, kendi mühendislerinizden biri gelseydi ya" demişti. :KK53::KK53::KK70:
Bunu dediğinde 27 yaşındaydım, çok bozulmuştum, iş hayatında dezavantaj oluyor, ilk etapta ciddiye almak istemiyorlar.
İş hayatı haricinde büyük nimet ama. :cool:

Back
X