- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
bence ateşkes yapınHanımlar ben napim bu adamı şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yüzüne karşı. Geldi açtım kapıyı konuşma şöyle
Sende ister misin
Hayır
Konuşmayacak mısın?
Ne konuşma mı bekliyorsun?
Neden yatakları ayırdığını konuş..
(burda gülüyor) Sen böyle olduğun için
Nasıl??
İdare etmek karşılıklı olur ben idare ettim geldim yattım ama sen etmedin..
Ne yaptım da etmedim az mantıklı konuş ilk gün geldin yattın uyudun ikinci gün de geldin yattın pat diye yataktan kendin çıktın ki yatakları ayırıyor muyuz diye sormuştunda cevabını almana rağmen çıktın..
(Ses yok)
İdare etmişmisin etmemiş misin bir bak deyip geçtim odaya oda arkamdan oturma odasının kapısını kapattı.
Burnumdan soluyom resmen.
Daha öncede mi kahvaltı hazırlamadınız hiç peki ?
Yani eşiniz anlayışsız davranmış ancak sizde hamilesiniz idye salıvermeyin kendinizi
Bende hamileydim riskliydim işe geliyordum hiçte uyuyamıyordum ama birşekilde kahvaltısını hazılıyordum
Yani demem o ki arada yapın bunu belliki ilgi alaka istiyor
Kusura bakma da zahmet edip bir kahvaltı da hazırla yani bide cocukca yazmışsın evet bu serzenişin çok cocukca
Adam haklı.ben iki hamilelik geçirdim 2. Cocugum da tehlikeli durumumda vardı ama bir gün bile kahvaltı yapmadan gondermedim eşimi.sabaha kadar donuyorum falan demişsin herkesin basına gelen bile bu sadece şenlik değil.bazıları çok nazlı ama hep koca hatalı bence sen hatalısın...
Sanırım alıntıyı karıştırdınız :) Konu sahibi ben değilim
Biz sabah kahvaltısı yapacak zaman olmasa bile Tost makinesi hazırda bekliyor, Tost ekmeklerının arasına kasarları koyup hepsını yıne aynı pakete dolduruyoruz.Haftaıcı uyandıgımız anda kım ılk kalkarsa makıneya atıyor.Yedıkten sonra hemen cıkıyoruz. Yada bıraz peynır bıraz zeytın aksamdan kucuk kaplara yerlestırıyorum.. Hemen masaya koymak daha kolay oluyor.Meyve suyu yada cay.. Hemen kahvaltı etmıs oluyoruz.Cok rahat..Tavsiye ederim.
tost fikrini beğendim.
biz de erkencilerdeniz.
arada değişik bir şeyler iyi gider, yoksa bizde klasik peynir zeytin tereyağ salça 4lüsü.
Haklısın aslında,Yok vazgeçtim onda ki inat ise bende inat yapıcam böyle devam etmek istiyorsa evliliği hep böyle sürsün istiyorsa yapsın. Ben burdayım çok isterse.
Herseyide hamilelige baglamayın.Insan bir tost gibi birsey bari hazirlar.Cok mu zor ?
Bu konu kadinin gorevi veya erkekler cok sey bekliyor degil.
Benim esim yemek konusunda asla takıntilı bir insan degildir yapmassam kendi yapar ,banada yapar ve yeriz.Bu konu hic problem olmadi ama cogu sabah yemegini hazirlarım hevesle.
Hem yerinden kalkip iki lokma bisey koyduğun yok hemde "kahvaltisiz cikman hosuma gitmiyor" diyorsun.Sanki her sabah kocasina sofra kurmadan evden cikartmiyormuş gibi.
Kusura bakma da zahmet edip bir kahvaltı da hazırla yani bide cocukca yazmışsın evet bu serzenişin çok cocukca
Adam haklı.ben iki hamilelik geçirdim 2. Cocugum da tehlikeli durumumda vardı ama bir gün bile kahvaltı yapmadan gondermedim eşimi.sabaha kadar donuyorum falan demişsin herkesin basına gelen bile bu sadece şenlik değil.bazıları çok nazlı ama hep koca hatalı bence sen hatalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?