Çocuksu Hareketler

bence ateşkes yapın
çünkü ordaki o gülümseme ne kadar da anlamsız işler açtık başımıza gülüşü gibi geldi bana,hani pişmanım ama b*kta sürdürmüyorum kendime hesabı gibi
zaten şimdi o bebikte sizin bütün hislerinizi yaşıyor ne gerek var :)
portakalı soyun aranıza koyun şapır şupur yiyin öpüşün barışın bence
valla bak haftalar öncesine gidin ilk hamileliği öğrendiğiniz zamanlara moreliniz düzelir
böyle yapın bence

Çok net böyle bi adamı hiç iplemem isterse bi ömür ayrı yatsın dönüp bakmam!!!

Taviz vermeyin neyin anlayışı bu yatagı niye ayırdığı niye tavır yaptığı bile belli değil hadsiz!!!
O sana nasıl davranıyorsa öyle davran.
Sabahın 6.30 da eşşek kadar adama neyin kahvaltısı hazırlanacak haftasonu hazırlamissin zaten geç yemek mi zoruna gidiyor anlamadım ki

Çok net böyle bi adamı hiç iplemem isterse bi ömür ayrı yatsın dönüp bakmam!!!

Taviz vermeyin neyin anlayışı bu yatagı niye ayırdığı niye tavır yaptığı bile belli değil hadsiz!!!
O sana nasıl davranıyorsa öyle davran.
Sabahın 6.30 da eşşek kadar adama neyin kahvaltısı hazırlanacak haftasonu hazırlamissin zaten geç yemek mi zoruna gidiyor anlamadım ki

Tüm mesajları okumadım ama sabahın 6.30unda kahvaltı hazırlamamak bir suç ya da hata değildir bence.

Koskoca adam kendisi yiyebilir bir şeyler çünkü çok erken bir saat.
Üstelik hamilesiniz ve de gece uykularınız sorunluymuş zaten.
Bu yüzden trip ya da tavır yapması gerçekten çocukça ve de saçmalık.
Bir de aslında işe giderken sizi uyandırmasa keşke uykunuz bölünmese belki daha erken uyanabilirsiniz.
Bence bunu söyleyin kendisine sizi uyandırmasın kapıyı da kendisi kilitlesin giderken zaten bebek gelince çok uykusuz kalacaksınız şimdi uyuyun bari rahat rahat.

Bir de bu hamilelik dolayısıyla özel yakınlaşmalarınız falan azaldıysa onun gerginliği filan da olabilir belki bilemedim.
O nedenle kendini iletişime kapatmış olabilir.

Hamilelik sürecinde kadın kapris,naz,niyaz yapması gerekirken adam kaprisin,nazın dibine vurmuş...Ne suçu var kadının şimdi ya,nedir yani sabahın kör vaktinde hamile haliyle bir kahvaltı hazırlamadı ya da hamileliğin vermiş olduğu uyku hali nedeniyle mi bu tavirlari hakediyor... Hayat müşterek ise buradaki müştereklik bu süreçte kadına değil erkeğe düşüyo,bir kadının en hassas dönemlerinden biridir hamilelik bu dönemde onu üzmemek hatta suyuna gitmek gerekir..Kadının bedeni değişiyo,hormonlari değişiyo,doğum stresi,lohusalik stresi bunlar kolay şeyler değil..Bu durumda gerekirse adam kahvaltiyi hazirlayacak ayağına getirecek kadının hatta akşam yemeği yoksa bile sorun etmeyecek..Bir de burda konu sahibi hakkında atıp tutan hemcinsleri görünce erkeklerin bu yaptıklarını çok görmemek lazım.Bayanlar herkesten önce kendinize değer verin..

Cinsel yaşantınız devam ediyormu? bununla alakalı triplere girmiş olabilir. Bence konuşmak istemiyorsa yazışın. Alın elinize kağıt kalem bütün duygularınızı öyle ifade edin ve ona sorun neden yapıyorsun yerine bunun veya şunun için mi yapıyorsun diye sorun belki işe yarayabilir.

Herseyide hamilelige baglamayın.Insan bir tost gibi birsey bari hazirlar.Cok mu zor ?
Bu konu kadinin gorevi veya erkekler cok sey bekliyor degil.
Benim esim yemek konusunda asla takıntilı bir insan degildir yapmassam kendi yapar ,banada yapar ve yeriz.Bu konu hic problem olmadi ama cogu sabah yemegini hazirlarım hevesle.
Hem yerinden kalkip iki lokma bisey koyduğun yok hemde "kahvaltisiz cikman hosuma gitmiyor" diyorsun.Sanki her sabah kocasina sofra kurmadan evden cikartmiyormuş gibi.

Kimsenin kahvaltısını hazırlamak zorunda değilsiniz bu bir görev değil. O kaç kez erken uyanıp da kahvaltı hazırlamış size? Sadece biraz daha ilgili olmanız gerekiyor bence uyku saatlerinizi düzenlerseniz birlikte kahvaltı yapmaya çalışın derim hatta birlikte hazırlayın.Şuan intikam için ne ufak şeyden kavga çıkarmaya canınızı yakmaya çalışıyor.

Benim ozellikle takildigim nokta adamin vicdansizligi. Dusuk tehlikesi oldugu halde düşme sesini duyup nasil bakmaya gelmez. Valla ben oyle dustukten sonra "baslarim kahvaltina insan bi gelir biseyin varmi diye sorar bu kadar kin gudecek ne var ortada" diye cemkirirdim.

Kusura bakma da zahmet edip bir kahvaltı da hazırla yani bide cocukca yazmışsın evet bu serzenişin çok cocukca
Adam haklı.ben iki hamilelik geçirdim 2. Cocugum da tehlikeli durumumda vardı ama bir gün bile kahvaltı yapmadan gondermedim eşimi.sabaha kadar donuyorum falan demişsin herkesin basına gelen bile bu sadece şenlik değil.bazıları çok nazlı ama hep koca hatalı bence sen hatalısın...

Sanırım alıntıyı karıştırdınız :) Konu sahibi ben değilim

Biz sabah kahvaltısı yapacak zaman olmasa bile Tost makinesi hazırda bekliyor, Tost ekmeklerının arasına kasarları koyup hepsını yıne aynı pakete dolduruyoruz.Haftaıcı uyandıgımız anda kım ılk kalkarsa makıneya atıyor.Yedıkten sonra hemen cıkıyoruz. Yada bıraz peynır bıraz zeytın aksamdan kucuk kaplara yerlestırıyorum.. Hemen masaya koymak daha kolay oluyor.Meyve suyu yada cay.. Hemen kahvaltı etmıs oluyoruz.Cok rahat..Tavsiye ederim.

Yanlis anlamayin ama ben dogumuma 1 hafta kalaya kadar calistim ve sabahlari esime ve kendime kahvaltimizi hazirladim hep.

tost fikrini beğendim.
biz de erkencilerdeniz.
arada değişik bir şeyler iyi gider, yoksa bizde klasik peynir zeytin tereyağ salça 4lüsü.

tost fikrini beğendim.
biz de erkencilerdeniz.
arada değişik bir şeyler iyi gider, yoksa bizde klasik peynir zeytin tereyağ salça 4lüsü.

Kesınlıkle deneyın derım, 10 dakıkanızı almaz haftasonu sadece aralarına kasar ekleyıp tekrar yerıne koyuyoruz. Kavurmalı yada sucuklu da atabilirsiniz.

Sımıt arası kasar koyabilirsiniz.

K flaks ve sut karısımı da ıyı ve hızlı bır aperatıf olabilir.

Börek veya pogaca varsa daha onceden hazırlanmıs onları da tost makınesınde ısıtıp yıyebılırsınız.

Soguk sandvıcte hazırlayıp soguk tuketebilirsiniz.

Kalktıgınız anda Yumurta koyarsanız ocaga, Siz giyinene kadar zaten haslanmıs olur.Peynır zeytın uclemelerıyle tadından yenmez bı kahvaltı olur

Aklıma gelen dıger alternatıfler.

Hamileyim kahvaltı hazırlayamıyorum gibi bi cümle kurmuş muyum? Hayır. Kahvaltı hazırlamak istemiyorum gibi bi cümle kurmuş muyum? Hayır. Üstüne başa başa eşim isterse hazırlıyorum istemezse hazırlamıyorum demisim.
Doğru okuyup anlamak çok mu zor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…