Çocuksu Hareketler

Son durum arkadaslar gece kendisi geldi yanımaa 2-3 gibiydi birde gök gurluyordu herhalde korktugumu tahmin etti geldi yattı sarıldı öptü. Bisiler dedim konuşmak için ama geç olduğunu ise gitcegini yarın konuşalım dedi bende ses etmeden sokuldum iyice yattım. Bakalım bugün konusuruz inşallah.

evet burda bir çelişki var zaten ben de anlayamadım

ARKADAŞ

Konunu iki defa okudum.Anlama yetime gayette guvenirim ama insanlık ya kacırdıgım bişey vardır diye ama bak bide sen oku ne yazdığını.Madem öyle niye eşin ben nezaman kahvaltı yaptım diye trıp atıyor o isterse hazirlayip istemezse hazirlamiyosan ? Birde konuyu yazarken elwstiriye gelemiyosaniz uazmayin illa" aaaaa sen hamilesin nasil senden bunu ister asla olamaz" diye seni pohpohlamamiz mi lazim?!!!Hamilelik normal bir surec,zor yanlari illaki var ama dolaptan pwynir zwytin cikarmaya yada bir yumurta kirmaya engel teskil etmiyor
.NOKTA

bence düştüğünüzde çaktırmadan kontrol etmiş olabilir . biraz o hava var sürtüşmenizde :) ama kahvaltı konusunda haklı biraz. en azından çay koyabilirsiniz . bir de uyku saatlerinizi zorlarsanız değişir . sizin tüm gününüz uykuya gidiyor . ben o saatte tatilde dahi uyumam . günü kaçırmak istemezdim.

Arkadaslar konuştuk hallettik gibi.. Yavaş yavaş.
Yatakları ayırma sebebi benim ona dışarı çıkma demem ve ben ertesi gün dolaşmaya çıkınca ben çıkıyorum demememmiş buna takılmış.
Bir daha ne olursa olsun yatakları ayırmamasını bu sefer bende ona daha kotu karşılık vericemi söyledim. Bilmiyorum anladı mı..

Neden kahvaltı için boyle dedin ben sana hic kahvaltı hazırlamadım mı etmedim mi? İstediğinde kalkmadım mı yataktan dedim o anlık söyledim bu hafta hic kahvaltı yapmadığımdan ağzımdan öyle cıktı diyor ama dedim sorun ediyorsan kalkıp hazırlım dedim.. İstemese de kalkıcam. Dedim o zaman bu hafta yapmadıysan bu hafta zaten kahvaltı hic yapmadım diye konuş neden genelleme yapıp ne zaman yaptım gibi bir cümle duruyorsun? Karşımda yaptıklarımı görmeyen tek bir hafta yapmazsam hiç yapmamısım gibi gören ,gösteren biri oluyorsun. Ne alaka biz hep böyle konusuruz sen kendini bilmiyo musun da genelleme olarak algılıyosun falan dedi.

Boyle yani yavas yavas duzelicez bizde insallah. Hafta sonları da dikkat edicem artık.

simdi kocana geysa ol diye bi sürü tavsiye alıcaksın cnm ille esine kahvaltı hazrlamak zorunda dgeilsin ki calıs calısma hamile ol olma ne güzel is beee sabaha sabah 6 ta kalkıcam beyefendiye kahvaltı hazırlıcam koca degil padisah sanki hazırlayanları hepsine yaranamaz haa emin ol buna

ayyy cok oldum resmen sayfaların cogunluhu kocalarınıza hizmet edin diyo yuhhh diyorum baska bisey demiyorum

Çözüldü canım konu kahvaltı değilmiş..

a
hhh cnm ahh burdakiler anlamaz seni yazık ki neslimiz böyle devam etmesin ayy ne kadar üzüldüm anlatamam bi kere kahvaltı isini esine net söyle ister keyfine gelsin ister gelmesin migdem bulanıyo de halsizim de ille is yapıcan diye bi kaide yok erkekleri padisah yapıyosunuz sonra yontmak biz kadınlara düsüyoo

ayrıca sana tavsiyem hamileyken asla temizlik yapma bırak biraz sımarıklık yap erkekler yapan kadın ister ama asla aaa karıcım sagol cok yardımcısın demez 1 gün yapma hep yapma olursun öyle alıstırırsan bırak o yapsın biraz mutfak dolaplarını sildir 20 gunde bi temizlikci tut esin tutmam derse sana verdigi paradan yada maası sendeyse sen tut hıcccccccccc acıma keyfine bak

erkeklere acınmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…