özünde böyle olması gerekir zaten çünkü kadın o an hasta olabilir, şehir dışında vs. olabilir.
her erkek bu bilinçte yetiştirilmeli zaten
ama şahsen eşime çocuğuma sabahın altısında kahvaltı hazırlıyorsam da bu kimseyi ilgilendirmez
Lütfen biri beni gerçekten anlayıp çözüm odaklı yorum yapabilir mi arkadaşlar?
zaten bu işler karşılıklı olursa güzelTamam hazırlayan da problem yok. Ama hazirlayamayana da saygı duymak gerekir, bayana sen de hazirlasan ne olur tarzı yorumlara üzüldüm sadece, çünkü bayan da hiç bir şey yapmayan tüm gün yatan biri değil hafta sonları hazırlıyorum diyor, Sabah uyanıp yolcu da ediyorum diyor. Eşi bağırıp çağırmak yerine senin beni yolcu etmenede gerek yok hHamilesin uykun bolunmesin akşam yemeği beraber yeriz desin, kadın o zaman uygun olduğunda daha severek yapmaz mı. İki tarafta da anlayış olmalı. Siz severek yapiyormussunuz ne güzel , böyle olmalı. Görev gibi bağır çağır yatak Ayırarak falan olmamalı.
Siz şuanda onun bulunduğu odaya gidip sakince ne olduğunu, neden böyle bir tavır takındığını sorsanız?
Konunun başından beri yazayım dedim yazmadım.şaka gibi yorumlar var
konu sahibi diyor ki 'hamilelikten önce birlikte kahvaltı yapıyorduk kocam bir diyete başladı, bir diyeti bıraktı,bir ben yine diyetteyim marulu yıka hazırla kenara koy ben hazırlarım dedi bende ona uydum' diyor
yani ben evliliğimizin başından beri yan gelip yatıyorum bostanda kabak hesabı
kocam olacak adama da vuruyorum kırbacı ay sonları alıyorum elinden bütün maaşı demiyor yani ben öyle bir yoruma denk gelmedim henüz
sizde ki bu atar niye ki
yani ne var 40 hafta eski düzen bozulsa ne olur bozulmasa ne ?
hamilelik kolay bir süreç değildir,herkesin hamileliği kendisine has özellikler gösterir
bir mucizedir bu ve bu mucizeye tanık olmanın bir bedeli vardır hem erkek hem de kadın bu bedeli bir şekilde öder
hepi topu 40 hafta ne var yani?
5 dk'lık zevk 40 haftalık süreçte rezil olmak zorunda mı hep kadının burnundan geliyor niyeyse
ayrıca atıştığınız kadın hamile ha uyandırayım dedim.
hani sizde kadınsınız ya anlarsınız belki diyerekten yani
Lütfen biri beni gerçekten anlayıp çözüm odaklı yorum yapabilir mi arkadaşlar?
Ben sorunu anlasam yorum yapıcam da inanın hiç anlamadım eşinizin tavrını.
Ama çok sabırlısınız, ben şimdiye kadar 10 defa konuşmaya olmadı çemkirmeye gitmiştim herhalde.
Ağlamadan nasıl yaparsınız bilmiyorum, kendimi ifade edemediğimi hissettiğimde ben de hemen ağlamaya başlarım sinirden ne yazık ki.
En iyisi gidin sorun, tavır yapıyor/tahrik ediyor/konuşmaya yanaşmıyorsa ve ağlamaya doğru yol alıyorsanız sorunun ne olduğunu bile alamadığınızı, çok gerilip üzüldüğünüzü, konuşmaya karar verdiğinde yanına gelmesini falan söyleyip çıkın yanından.
inat yapana inat mı yapmak gerekir, doğrusu nedir bilemicem.
sizin yerinizde olsam ne yapardım onu yazıcam.
1. ihtimal
gidip baya çemkirirdim. hani burnundan getirirdim. sen benim eşimsin, sorumlulukların var, en büyük sorumluluğun da bana karşı olan davranışlarında açık olmak. buyur anlat derdini derdim, anlatana kadar da devam, ses tonu da yükselirdi muhtemelen. (mümkünse ses tonunu yükseltmemek gerek)
2. ihtimal
açarım radyomu makul bir seste, yan odaya gitsin sesi ama, kendi kişisel bakımımı yaparım.
epilasyon olur, kremlenme olur, saç bakımı olur. sadece beni ilgilendiren bir durum.
yatma vakti gelince de çıkar evden eğlenmeye giderim :)
of bu sonuncuyu yapma ya, böyle akıl verilmez, kendime kızayım.
Hamilelik durumunda bişey diyemem ama eşiniz kahvaltı istiyor ve sizde çalışmıyorsanız onu kahvaltı hazırlayıp gönderdikten sonra tekrar yatın derim
Belki eşinizle durumlar düzeldiğinde kahvaltı için konuşabilirsiniz enazından haftasonu daha erken kalkıp hazırlayın haftaiçi güzel uyuyorsunuz anladığım kadarıyla
Şimdi ilk adımı karşı taraftan beklemek daha mantıklı ama aman huzur olsun da gerisi boş derseniz yine ilk adımı siz atın...
Küsen erkekte hiç iyi olmaz ne öyle Nazlı kaıdn gibi
maalesefKonunun başından beri yazayım dedim yazmadım.
Ciddi anlamda okuduğumuzu anlamama problemimiz var.
Ciddi anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?