• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu Hareketler

Sabahın köründe uyanıp kahvaltı hazırlayacak hamile haliyle. Erkek de insan Degil mi tek başına kahvaltı hatırlayamaz mı. Beraber kahvaltı edilmeli evet ama sabahın köründe de olmaz yani. Ben yapıyorum diyen bayanları da anlamıyorum, büyük bir gururla söylüyorlar üstelik. Anne olarak çocuğumuzu kadın olarak esimizi böyle alistirirsak burda daha çok konu açılır eslerle ilgili.
İlla kocasıyla ilgilenmek içinde hamile haliyle sabah 6da kahvaltı hazırlaması gerekmez.
annenin çocuğuna, kadının da eşine kahvaltı hazırlamasının nesi anormal geldi size?

annenin çocuğuna, kadının da eşine kahvaltı hazırlamasının nesi anormal geldi size?
Ben anlamıyorum gerçekten hamileliği hastalık mis gibi göstermeleri çok saçma adam sabahın korunde sıcacık yatağından çıkıp gidiyor kahvaltı hazırlaması 5 dakika surer

Ne olur ki hazirlasa çok mu anormal adam her sabah sabahın köründe kalkıp ise gidiyor bi sabah hazirlasa ne olur hamileliği hastalık mis gibi yaşamaktan vaz geçim eğer riskli bi durum yoksa....

İnsanları neden toplu halde degerlendiriyorsunuz, herkesin güçlüklere dayanma seviyesi bile farkliyken. Kimi kadın erkek gibidir hiçbir şeyden etkilenmez kimi narindir dayanamaz. Kimi yemeğinden kesemez, kimi uykusundan. BBen mesela üç gün yemek yemesem hiç bir şey olmaz ama 8 saatin altında uyusam bir kaç gün vücudum hemen fire verir. Bazıları hamileliği normal görüyor diye diğerleri de böyle görmek zorunda değil.
Hazirlasa ne olacak demişsiniz hazirlamasa ne olacak. Peynir ekmek çay yiyemeyecek kadar mı aciz. Haftasonları da beraber yapiyorlarmis işte.
Kimse kimsenin hamali işçisi değil. Evlilikte erkek çalışır kadın ona hizmet eder mantığını da çıkartın bence artık.

İnsanları neden toplu halde degerlendiriyorsunuz, herkesin güçlüklere dayanma seviyesi bile farkliyken. Kimi kadın erkek gibidir hiçbir şeyden etkilenmez kimi narindir dayanamaz. Kimi yemeğinden kesemez, kimi uykusundan. BBen mesela üç gün yemek yemesem hiç bir şey olmaz ama 8 saatin altında uyusam bir kaç gün vücudum hemen fire verir. Bazıları hamileliği normal görüyor diye diğerleri de böyle görmek zorunda değil.
Hazirlasa ne olacak demişsiniz hazirlamasa ne olacak. Peynir ekmek çay yiyemeyecek kadar mı aciz. Haftasonları da beraber yapiyorlarmis işte.
Kimse kimsenin hamali işçisi değil. Evlilikte erkek çalışır kadın ona hizmet eder mantığını da çıkartın bence artık.
Ben o mantıkta değilim kimse kimsenin gamalı değilse adamda çalışıp getirmesini ozaman konu sahibi riskli yada hastalık ki bi hamilelik geciriyorum dememiş bu benim fikrim herkesin fikri kendine

O işe gidiyor diye tabi ki sabahın beş buçuğunda kalkıp kahvaltı hazırlamak zorunda değilsin o mecbursun diyenler hazırlıyor mu acaba hiç sanmıyorum hamilelik yan etki olarakta uyku eğilimini artırabilir ben noröalde 7 saat uyurken hamilelikte günde 18 saat uyuyordum bu olabiliyor haftasonu da 9 10 gibi kalkıp kahvaltı hazırlayıp öğleden sonra uyumayı dene bakalım derim

Anne Çocuk demedim. Çocuğun bakıma ihtiyacı olduğu için çocuğa tabi ki hazırlayacak. Es de hazirlasin ama sabah 6da mecbur mu. Hamile ve uyumak istiyor kadın. Erkek kadına neden saygı duymuyor da kadın erkeğin kahvaltı isteğini mecbur yapıyor. Eş koca insan karnını doyurabilecek kapasitede. Bazı durumlarda esnek olup kendi yemek zorunda.

Ben anlamıyorum gerçekten hamileliği hastalık mis gibi göstermeleri çok saçma adam sabahın korunde sıcacık yatağından çıkıp gidiyor kahvaltı hazırlaması 5 dakika surer

konuyla ilgili son yorum sizin olduğu için siiz alıntılayabildim ama diğer arkadaşlarda aynı şeyleri yazmışlar ,hamilileği kullanıp hiç bir sorunları olmadığı halde nazlanan kadınlar için evet haklı olabilirsiniz ama ,herkesin hamileliğide aynı şekilde olmuyor,değişen hormonlar her kadının vucudunda aynı tesirde değil malesef,size çok etki etmeyebilir ama mesela ben hamileliğimde hayatımda yaşamadığım mide bulantıları,hazimsızlık,halsizlik ,bitkinlik yaşadım.riskli bir hamilelik değildi ama grip hastası olsaydım daha enerjik olurdum.hamilelik hastalık değil evet ama hamlileliğini ağır hasta gibi yaşayan kadınlar var.erkeklerinde biraz anlayış göstermeleri gerekiyor.

Anne Çocuk demedim. Çocuğun bakıma ihtiyacı olduğu için çocuğa tabi ki hazırlayacak. Es de hazirlasin ama sabah 6da mecbur mu. Hamile ve uyumak istiyor kadın. Erkek kadına neden saygı duymuyor da kadın erkeğin kahvaltı isteğini mecbur yapıyor. Eş koca insan karnını doyurabilecek kapasitede. Bazı durumlarda esnek olup kendi yemek zorunda.

Anne olarak çocuğumuzu kadın olarak esimizi böyle alistirirsak burda daha çok konu açılır eslerle ilgili.

bu cümle size ait değil mi?

erkekler hamileliği algılamıyor.büyük bir ihtimalle hamilelikten önce ağrın sızın olsa bile nazlanarak seni hastaneye götürüyordur. yada hastalandığın için huysuzlanmanı trip olarak yorumluyordur.erkekler iş yerlerinde hiç bi bk yemeselerde dünyayı düzeltip gelmiş gibi eve geliyorlar.

konuyla ilgili son yorum sizin olduğu için siiz alıntılayabildim ama diğer arkadaşlarda aynı şeyleri yazmışlar ,hamilileği kullanıp hiç bir sorunları olmadığı halde nazlanan kadınlar için evet haklı olabilirsiniz ama ,herkesin hamileliğide aynı şekilde olmuyor,değişen hormonlar her kadının vucudunda aynı tesirde değil malesef,size çok etki etmeyebilir ama mesela ben hamileliğimde hayatımda yaşamadığım mide bulantıları,hazimsızlık,halsizlik ,bitkinlik yaşadım.riskli bir hamilelik değildi ama grip hastası olsaydım daha enerjik olurdum.hamilelik hastalık değil evet ama hamlileliğini ağır hasta gibi yaşayan kadınlar var.erkeklerinde biraz anlayış göstermeleri gerekiyor.
Ben size asla bir sey demiyorum çok hasta olmussunuz hamileliği çok ağır gecirenlere elbette bir lafım olamaz ozaman eşi nin kahvaltı hazırlaması gerekir ama ben hiç bir sorunu olmadığı halde olan kişilere söyledim söyleyen arkadaşlar hazirliyomu diyen bi arkadaş olmuş evet hazırlıyorum hamileyken sabahın korunde kalkıp KV yanına çıkıp hazırlıyor dum rahatsız olmama rağmen asla şikayet etmedim

Ben o mantıkta değilim kimse kimsenin gamalı değilse adamda çalışıp getirmesini ozaman konu sahibi riskli yada hastalık ki bi hamilelik geciriyorum dememiş bu benim fikrim herkesin fikri kendine

Saygı duyarım. Ben erkeğin para getiren kadının da onun Etrafında dört dönen metalar olmasına karşıyım. Padişah gibi her istediği önünde çok iyi. Şu da var mutlu olsun diye şartlar uygun olunca yapılsın tabi ama ekstra durumlar varken bana anlayış göstermeyen birine ben hizmet edecek değilim. Çünkü eşim, anne yim, hizmetçi değil.
Dinen de erkeğin evine bakması görev, kadının ev işlerinde erkeğe yaptığı gönüllüluktur.

Benmi ozunde dogurganlik sorunu olan kadinlara son derece acimasiz yorum yaptim.guluyorum sadece sana.5 yildan sonra ve kayip bebegimden sonra zorla hamile kalabildim.evet esim beni pamuklara sarmaliyo canim onca acidan sonra...
:) Rabbim sağ sağlim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin :KK19:
sakin olun,gerilmek yoook :)))

Saygı duyarım. Ben erkeğin para getiren kadının da onun Etrafında dört dönen metalar olmasına karşıyım. Padişah gibi her istediği önünde çok iyi. Şu da var mutlu olsun diye şartlar uygun olunca yapılsın tabi ama ekstra durumlar varken bana anlayış göstermeyen birine ben hizmet edecek değilim. Çünkü eşim, anne yim, hizmetçi değil.
Dinen de erkeğin evine bakması görev, kadının ev işlerinde erkeğe yaptığı gönüllüluktur.
Orası öyle sizin söylediğinizde çok mantıklı benim fikrim sizin fikrini saygı duyuyorum

Yanlış anlaşılmak istemiyorum hazırlamak zorunda değil ama adam istediğini belirtmiş arada bi onun da gönlünü yapmak gerek tabiki bayan hamile ve dünyanın en gurur verici olayı ama her iki tarafın da bir birine anlayışlı olması gerek diye dusunuyorum

bu cümle size ait değil mi?

Salt kahvaltı hazirlamaktan bahsetmiyorum sorumluluk almak öz bakımdan bahsediyorum. orda demek istediğim size şöyle açıklayım özellikle erkek çocuklarını ve eşleri rahata alıştıri p her istediğini yaparsak bdvde çok konu açılır. herkes zora geldiğinde öz bakımını yapabilecek donanimda buyumeli. Hala da aynı şeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar ben hiç hamileyim kahvaltı hazırlayamıyorum diye yazmış mıym? Hayır, hamileyim deyip uyku düzenim den bahsetmişim. Hamileliğin neresini bahane etmişim de hastalık gibi bahane etmeyin diyen arkadaşlar türedi?
Hamile olmadan öncede eşim isterse hazırlardım istemezse hazırlamazdım. Kahvaltı durumu eşime bağlı yani. Artık kahvaltı ile ilgili bir şey yazmayın lütfen.

Bir arkadaş çok uyuduğunuzdan dolayı böyle olmuş demiş alıntılamadım kusura bakmasın.. Keyfimeçok düşkün biri değilim aslında üzerime düşen neyse yapmaya çalışırım demekki çokda yapamıyormuşum ki böyle bir sorun patladı. Haklı olabilirsiniz hiç değilse hafta sonları kendimi düzeltmeye çalışıcam ondan önce yada onunla aynı saatte kalkmaya..

Bu arada hala konuşamadım geldi yemek yedik yine odaya gitti aramızda ki muhabbet hoşgeldin-hoşbulduk tan ibaret..

Salt kahvaltı hazirlamaktan bahsetmiyorum sorumluluk almak öz bakımdan bahsediyorum. orda demek istediğim size şöyle açıklayım özellikle erkek çocuklarını ve eşleri rahata alıştıri p her istediğini yaparsak bdvde çok konu açılır. herkes zora geldiğinde öz bakımını yapabilecek donanimda buyumeli. Hala da aynı şeyi düşünüyorum.
özünde böyle olması gerekir zaten çünkü kadın o an hasta olabilir, şehir dışında vs. olabilir.
her erkek bu bilinçte yetiştirilmeli zaten
ama şahsen eşime çocuğuma sabahın altısında kahvaltı hazırlıyorsam da bu kimseyi ilgilendirmez

Oncelikle sizi tavrinizdan dolayi tebrik ederim alevlendirmemissiniz ama susmamissinizda bu isleri kolaylastiriyor. Esininizin gozunde bir agirliginiz var belliki
Kahvalti konusunda hakli daha dogrusu ilgi bekliyor gibi
Eger kirmayan ileri gitmeyen agir laflar etmeyen biriyse siz cozun bu durumu.
Evlilikte ufak seyler icin gurur olmamali insanin turlu turlu hali oluyor bu karari siz vermelisiniz

şaka gibi yorumlar var :D
konu sahibi diyor ki 'hamilelikten önce birlikte kahvaltı yapıyorduk kocam bir diyete başladı, bir diyeti bıraktı,bir ben yine diyetteyim marulu yıka hazırla kenara koy ben hazırlarım dedi bende ona uydum' diyor
yani ben evliliğimizin başından beri yan gelip yatıyorum bostanda kabak hesabı

kocam olacak adama da vuruyorum kırbacı ay sonları alıyorum elinden bütün maaşı demiyor yani ben öyle bir yoruma denk gelmedim henüz
sizde ki bu atar niye ki
yani ne var 40 hafta eski düzen bozulsa ne olur bozulmasa ne ?
hamilelik kolay bir süreç değildir,herkesin hamileliği kendisine has özellikler gösterir
bir mucizedir bu ve bu mucizeye tanık olmanın bir bedeli vardır hem erkek hem de kadın bu bedeli bir şekilde öder
hepi topu 40 hafta ne var yani?
5 dk'lık zevk 40 haftalık süreçte rezil olmak zorunda mı hep kadının burnundan geliyor niyeyse
ayrıca atıştığınız kadın hamile ha uyandırayım dedim.
hani sizde kadınsınız ya anlarsınız belki diyerekten yani

Back
X