• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu Hareketler

Son durum arkadaslar gece kendisi geldi yanımaa 2-3 gibiydi birde gök gurluyordu herhalde korktugumu tahmin etti geldi yattı sarıldı öptü. Bisiler dedim konuşmak için ama geç olduğunu ise gitcegini yarın konuşalım dedi bende ses etmeden sokuldum iyice yattım. Bakalım bugün konusuruz inşallah.

Herseyide hamilelige baglamayın.Insan bir tost gibi birsey bari hazirlar.Cok mu zor ?
Bu konu kadinin gorevi veya erkekler cok sey bekliyor degil.
Benim esim yemek konusunda asla takıntilı bir insan degildir yapmassam kendi yapar ,banada yapar ve yeriz.Bu konu hic problem olmadi ama cogu sabah yemegini hazirlarım hevesle.
Hem yerinden kalkip iki lokma bisey koyduğun yok hemde "kahvaltisiz cikman hosuma gitmiyor" diyorsun.Sanki her sabah kocasina sofra kurmadan evden cikartmiyormuş gibi.
evet burda bir çelişki var zaten ben de anlayamadım

Merhaba ilk önce eşimden ve benden bahsedeyim arkadaşlar.
Esim sabah 6 buçuk ta evden çıkıyor ise gidiyor kahvaltı etmek istiyor ama o saatte ettiği kahvaltıda cay veya pişmiş bir yemek olmuyor, peynir zeytin alıyor kendisi dolaptan öyle yiyor.
Ben hamileyim gece 3-4 kadar yatakta dönüp duruyorum uyuyamıyorum eşim giderken beni uyandırıyor onu yolculayıp kapıyı kilitliyorum ve yine saat en geç 10'a
kadar yatamıyorum.Uykum gelince uyuyup 12 buçuk 1 gibi uyanıyorum gun içinde bu saatler dışında başka uykum yok. Ama eşime gore yatıyorum hep.

Hafta sonları da o erken uyanıyor benim uykum bölünmedigi içinde en geç 11 gibi kalkıyorum.

Bu hafta sonu yine uyandım yanımda banyo yapmış benimde banyoya girmem gerekiyor sen banyoya gir ben sunu bunu alayım dedi. ( Daha önce eve bisiler alıncaktı kartta puanı vardı birlikte gidip alırız demiştik. ) Öyle diyince bende kahvaltı yapmadan çıkma dışarı hoslanmıyorum bundan dedim ama keyfim yerindeydi gayet gülümseyerek konuşuyorum. Ben ne zaman kahvaltı ederek çıktım ki bu evden şimdide kahvaltı edip cıkım dedi. .

ARKADAŞ

Konunu iki defa okudum.Anlama yetime gayette guvenirim ama insanlık ya kacırdıgım bişey vardır diye ama bak bide sen oku ne yazdığını.Madem öyle niye eşin ben nezaman kahvaltı yaptım diye trıp atıyor o isterse hazirlayip istemezse hazirlamiyosan ? Birde konuyu yazarken elwstiriye gelemiyosaniz uazmayin illa" aaaaa sen hamilesin nasil senden bunu ister asla olamaz" diye seni pohpohlamamiz mi lazim?!!!Hamilelik normal bir surec,zor yanlari illaki var ama dolaptan pwynir zwytin cikarmaya yada bir yumurta kirmaya engel teskil etmiyor
.NOKTA

bence düştüğünüzde çaktırmadan kontrol etmiş olabilir . biraz o hava var sürtüşmenizde :) ama kahvaltı konusunda haklı biraz. en azından çay koyabilirsiniz . bir de uyku saatlerinizi zorlarsanız değişir . sizin tüm gününüz uykuya gidiyor . ben o saatte tatilde dahi uyumam . günü kaçırmak istemezdim.

Arkadaslar konuştuk hallettik gibi.. Yavaş yavaş.
Yatakları ayırma sebebi benim ona dışarı çıkma demem ve ben ertesi gün dolaşmaya çıkınca ben çıkıyorum demememmiş buna takılmış.
Bir daha ne olursa olsun yatakları ayırmamasını bu sefer bende ona daha kotu karşılık vericemi söyledim. Bilmiyorum anladı mı..

Neden kahvaltı için boyle dedin ben sana hic kahvaltı hazırlamadım mı etmedim mi? İstediğinde kalkmadım mı yataktan dedim o anlık söyledim bu hafta hic kahvaltı yapmadığımdan ağzımdan öyle cıktı diyor ama dedim sorun ediyorsan kalkıp hazırlım dedim.. İstemese de kalkıcam. Dedim o zaman bu hafta yapmadıysan bu hafta zaten kahvaltı hic yapmadım diye konuş neden genelleme yapıp ne zaman yaptım gibi bir cümle duruyorsun? Karşımda yaptıklarımı görmeyen tek bir hafta yapmazsam hiç yapmamısım gibi gören ,gösteren biri oluyorsun. Ne alaka biz hep böyle konusuruz sen kendini bilmiyo musun da genelleme olarak algılıyosun falan dedi.

Boyle yani yavas yavas duzelicez bizde insallah. Hafta sonları da dikkat edicem artık.

Merhaba ilk önce eşimden ve benden bahsedeyim arkadaşlar.
Esim sabah 6 buçuk ta evden çıkıyor ise gidiyor kahvaltı etmek istiyor ama o saatte ettiği kahvaltıda cay veya pişmiş bir yemek olmuyor, peynir zeytin alıyor kendisi dolaptan öyle yiyor.
Ben hamileyim gece 3-4 kadar yatakta dönüp duruyorum uyuyamıyorum eşim giderken beni uyandırıyor onu yolculayıp kapıyı kilitliyorum ve yine saat en geç 10'a
kadar yatamıyorum.Uykum gelince uyuyup 12 buçuk 1 gibi uyanıyorum gun içinde bu saatler dışında başka uykum yok. Ama eşime gore yatıyorum hep.

Hafta sonları da o erken uyanıyor benim uykum bölünmedigi içinde en geç 11 gibi kalkıyorum.

Bu hafta sonu yine uyandım yanımda banyo yapmış benimde banyoya girmem gerekiyor sen banyoya gir ben sunu bunu alayım dedi. ( Daha önce eve bisiler alıncaktı kartta puanı vardı birlikte gidip alırız demiştik. ) Öyle diyince bende kahvaltı yapmadan çıkma dışarı hoslanmıyorum bundan dedim ama keyfim yerindeydi gayet gülümseyerek konuşuyorum. Ben ne zaman kahvaltı ederek çıktım ki bu evden şimdide kahvaltı edip cıkım dedi. Yüzüne baktım bir sure mal mal yatağı topluyodum çık gez dedim. Çıktı gezdi.
Banyo yaptım,kahvaltıyı hazırladım geldi bi 10 dk sonra oturduk kahvaltı ya ne o ne ben o gün konuşmadık aynı yine yatakta yattık akşamda hatta ben sarıldım bi ara uyandım bu sefer o sarılmış uyuduk.
Ertesi gün kahvaltıda bu başladı saat su kadar olmuş ben daha yeni kahvaltı ediyorum susmuyo bir şey desem daha da alevlencez ve o kadar saçma geliyor ki bu yüzden kavga etmek en sonunda dedim ki bak hic bir şey demedim sustum uzatma. Sustu o gün ben dolaşmaya çıktım kafam dağılması için gece oldu geldi yataga neden bu odanın kapısını kapatıyosun burada yatmamı istemiyor musun dedi sakince cevap verdim biz her zaman bu odanın kapısını kapalı tutmuyomuyuz sıcak olsun diye yeni bisi mi bu dedim ses etmeden geldi yattı telefon ile uğraştı yataktan öyle bir kalkışı kapıyı öyle bir örtüsü vardı kı pat diye ben yine mal gibi baktım buda çok ani bi hareketti çünkü. O zamandan beri ayrı yatıyoruz milletin içinde gulusuyoruz göz kırpmalar eve gelince muhabbet yok yataklar ayrı. Daha öncede yatak ayırmıştı bende haksızdım gittim gel dedim ses etmeden gelip yatardı ertesi gün uzatmazdı hep böyleydi bu sefer ben gel demiyorum oda gelmiyor ortada hic bisi yokken böyle çocukça davrandı ya çok sinirliyim ona yanına gitsem patlıcam hala
susuyorum kendime sakin ol kasılma takma kafana elbet gelecek bu odaya diyorum yine de içim içimi yiyor paylaşmak istedim o kadar canım sıkkın ki. Strese girmek istemiyorum benim doktorum stresi yasakladı düşük tehlikem için.

Birde dun üstüne tuvalette ayagım eşiğe takıldı düştüm çok şükür öyle önemli değildi ama adam bu sesi duyup yinede bir şey oldumu diye sormadı. Ne yapayım ben bu adamı kendi kendime diyorum sen uzatma boyle küçük kavgalar için neden huzurunu bozuyorsun. Ama ben susstukca hoc bir şey demedim halde boyle davranınca kendime yediremiyorum ilk adımı bu sefer bırak ne hali varsa görsün diyorum. Bunaldım.
simdi kocana geysa ol diye bi sürü tavsiye alıcaksın cnm ille esine kahvaltı hazrlamak zorunda dgeilsin ki calıs calısma hamile ol olma ne güzel is beee sabaha sabah 6 ta kalkıcam beyefendiye kahvaltı hazırlıcam koca degil padisah sanki hazırlayanları hepsine yaranamaz haa emin ol buna

ayyy cok oldum resmen sayfaların cogunluhu kocalarınıza hizmet edin diyo yuhhh diyorum baska bisey demiyorum

simdi kocana geysa ol diye bi sürü tavsiye alıcaksın cnm ille esine kahvaltı hazrlamak zorunda dgeilsin ki calıs calısma hamile ol olma ne güzel is beee sabaha sabah 6 ta kalkıcam beyefendiye kahvaltı hazırlıcam koca degil padisah sanki hazırlayanları hepsine yaranamaz haa emin ol buna

Çözüldü canım konu kahvaltı değilmiş..

a
Arkadaşlar evliliğimizin ilk zamanları her zaman kahvaltı hazırladım daha sonra diyete başladı kahvaltı hazırlamamı istemedi bir süre sonra yine istedi maydonozdu,kıvırcıktı ve o yaparken bende onunla birlikte oturup konuşuyodum. Şimdi yine diyete başladı kahvaltı yapıyor akşamdan şunu bunu hazırla ben kendim yaparım dediği için bende onun dediğine uydum.

Uykuya çok düşkün bir insan değilim belki hamileliğin ilk aylarında evet ama şimdi 6 ay oldu eskisi kadar uyuyamıyorum uykuda aramıyorum.

Hafta sonları ise baştan beri böyleydi hamileliklede alakalı değil o erken uyanırdı ben o zaman 9 buçuk 10 gibi uyanırdım birlikte kahvaltı yapardık her zaman hafta sonu kalkar kalmaz dışarı çıkmak istiyor ve bende çıkmasına bişi demiyorum ekmekte al şunuda al bunu da al diye geçirdim ama istemediğimi de uygun zamanlarda dile getirdim.

Bana en çok koyan yatakları ayırması ilk gün gelip yatıyor ikinci gün de geliyor ama ağzımı açmadan yanında yatarken pat diye kalkıp gidiyor büyük bir kavga yaşasak dicemki kendime çeneni kapalı tutsaydın da adam kalkmasaydı ama bir anda kalkıp gitti yatakta tartışma vs yaşanmadan.
hhh cnm ahh burdakiler anlamaz seni yazık ki neslimiz böyle devam etmesin ayy ne kadar üzüldüm anlatamam bi kere kahvaltı isini esine net söyle ister keyfine gelsin ister gelmesin migdem bulanıyo de halsizim de ille is yapıcan diye bi kaide yok erkekleri padisah yapıyosunuz sonra yontmak biz kadınlara düsüyoo

ayrıca sana tavsiyem hamileyken asla temizlik yapma bırak biraz sımarıklık yap erkekler yapan kadın ister ama asla aaa karıcım sagol cok yardımcısın demez 1 gün yapma hep yapma olursun öyle alıstırırsan bırak o yapsın biraz mutfak dolaplarını sildir 20 gunde bi temizlikci tut esin tutmam derse sana verdigi paradan yada maası sendeyse sen tut hıcccccccccc acıma keyfine bak

erkeklere acınmazzz

Back
X