• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksuz Anneler Günü...

birde annesi olmadan anneler günü kutlayanlar var.
inanın acısı tarif edilecek gibi değil.
şükredin.

anneler gününden bazen nefret ediyorum..bugünü başkalarını üzmek için kullanan fesatlardan 10 kat daha nefret ediyorum.hatta o günü tamamen kaldırsalar ne hoş olur.

annesi olmayan,çocuğu olmayan ya da çocuğunu kaybetmiş insanları düşünmeden tv de dahil her yerde bangır bangır yapılan reklamlardan bıktım!
bende nefret ediyorum.
bi ara fena halde takmıştım..
bir sürü mail attım lakin değişen bir şey yok.

bende nefret ediyorum.
bi ara fena halde takmıştım..
bir sürü mail attım lakin değişen bir şey yok.

değişmez çünkü biz tüketim toplumuyuz,o günlerde insanlar deli gibi alış veriş çılgınllığı yaşayacak piyasalar hareketlenecek.

bakın şimdiden bile kk da anneler gününde k.valideme-anneme ne alsam konuları başladı 2 haftaya kadar en az 10 konu görürüz bu içerikte.

Aksine eşim alır mutlaka hediye ama onunla bile alay eder gibi davranıyor. Senin çocuğun yok. Ne hediyesi der gibi küçümsüyor.

O bu şekilde küçümserken siz ne yapıyorsunuz ?
Ben sizin yerinizde olsam çok ağır konuşurdum bir daha da o ağırlığım altından kalkıp laf söylemezdi

Hani hep "yalnız değilsin" derler ya.. Bu konuda cidden yalnız değilsin.. İsteyip beklememe rağmen benim de bebeğim gelmiyor.. Aslında bizi üzen kesinlikle çevre değil biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Bana kalırsa aldırış etmemelisin.. Kibirli ve ben oldum delisi olanlar insanlardan iğrendiğim kadar hiçbir şeyden iğrenmiyorum. Hele kocasının aldığı pırlanta tek taş türevlerini hava ata ata çevresine gösteren, imrendirmeye çalışan insancıklar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz merak ediyorum... Bazı şeyler iki kişi arasında özel kalmalıdır.. Özellikle karı koca arasında.. "Eşim hediye aldı ama çok özel kimseyle paylaşmıyorum" da kurtarıcı bir cümle olabilir senin için.. Sen bilirsin.. Seni üzen bir insana nasıl davranmak istediğin senin bilmen gereken bir konu..

Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım :KK43:
Terbiyesize payını ver, bir daha soramasın. Rabbim en hayırlı zamanda size bir evlat versin inşallah.
Annesiz, anneler günü geçirenler var bir de.

değişmez çünkü biz tüketim toplumuyuz,o günlerde insanlar deli gibi alış veriş çılgınllığı yaşayacak piyasalar hareketlenecek.

bakın şimdiden bile kk da anneler gününde k.valideme-anneme ne alsam konuları başladı 2 haftaya kadar en az 10 konu görürüz bu içerikte.
malesef ki zihniyetleri değiştiremiyoruz..

Anne Olmayı çok isteyen biri olarak sizi çok iyi Anlıyorum.O çok bilmişlere kulak asmayın ben öyle yapıyorum.insanlar ne düşüncesiz Konuşurken insanları kurabileceklerini hiç düşünmüyorlar .rabbim bizlerde en kısa zamanda anne Olmayı nasip etsin inşallah

Nasıl bir acımasızlıktır bu çocuğu olmuş ama anne olamamış o şahsiyet! Haddini bildirin:KK11:

Rabbim isteyen herkese nasip etsin..bende okadar çok istiyorumki...anlatmalarına bir lafım yok ama eşinin hediye alıp almadığını sormaya incitmeyede hakları yok..ters cevap verin bu konu dalga geçilcek bir konu deil hassasım falan deyin..

O bu şekilde küçümserken siz ne yapıyorsunuz ?
Ben sizin yerinizde olsam çok ağır konuşurdum bir daha da o ağırlığım altından kalkıp laf söylemezdi

Agir konuşmak istiyorum ama aklıma söyleyecek birşey gelmiyor. Saçma saçma şeyler geveliyorum.

Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım :KK43:
Allaha havale edeceksin yeri geldiğinde gereken cevabı vereceksin anladığı dilden

Anneler günü, babalar günü olayını sevmiyorum hatta sevmemek bir tarafa nefret ediyorum.. insanlar biraz daha fazla alışveriş yapacaklar diye binlerce insan kırılıyor, inciniyor.. ben bu güne kadar hiç kutlamadım, kimsenin kutlamasını da istemiyorum çevremde.. siz de umursamayın konu sahibi, inşallah gelecek anneler gününde miniğinizle olursunuz..

5 yil sonra gelen bir mucizenin annesi olarak, o kadar iyi anlıyor ve sizler için dua ediyorum ki..
Rabbim yüreği anne olmuş yavrusunu bekleyen tüm kardeslerimin kucagini doldursun inşaallah.
Var bir zamani sadece sabir ve bol dua

Siz izin verdiginiz surece biri sizi cocuksuzlukla uzebilir.
Anne olmak insanustu bir sey olmak degil, bir basari degil. Niye biri bununla vurmak istesin ki birini? Anne baba gunleri hic onemsemedigim gunler, kaldi ki birinin anne olup olmamasiyla ilgilenecegim... Kaybedilen bir cocuk veya anne-baba varsa bir nebze anlarim da, zaten hic cocugunuz olmadiysa ve yoksa gereksiz bir endise olarak goruyorum bunu.

Ve herkes anne olmak zorunda degil. Ilk defa duyuyorum anne olmadigi icin anneler gununde cevresinden cekinen birini. Madem bu sizin zayif noktaniz, insanlara bunu belli etmeyin. Cocuk icin olup bitiyorsaniz da bunu gostermeyin. Sizi vurmak isteyen boyle bir zaafinizi arar, bu olmasa baska bir sey olur.

Ben 8 yildir bu aciyi cekiyorum,sirf bu yuzden sikintiyla dolup dolup annemi ararim,cunku her seferinde "insallah sen de anne olursun bu hissi tadarsin" diyor :(
Dua gibi ama benim bogazim dugum dugum oluyor. Rabbim hissettirsin hepimize ne diyeyim :(

anneniz hayattaysa eğer mükemmel geçmesi için çok güzel bir sebebiniz var..
neden bardağın dolu tarafından bakmayı denemiyorsunuz..
size kendi anneler gününü anlatan insana sizde anneninizi anlatın.. hayatta olsun yada olmasın.. niye sizi üzmesine izin veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz..
bu kadarda yıpratmayın kendinizi anne olamamak dünyanın sonu değil..

Anneler gününde anne degilim diye üzülemicem gercekten.

inşallah bidahaki anneler gününde bu üzütüleriniz hiç aklınıza gelmez kucağınız dolu olur ama bide şehit annelerini düşünün belki polyannacılık ama yınede umutsuz olmayın bütün duygularınızı buna bağlamayın

Bende anne olmayi cok istiyen bekleyen biri olarak sizi cok iyi anliyorum öyle dengesizleride umursamayin. banada herdefasinda varmi bebek sorulmasindan biktim oda hamile buda hamile denmesinden yoruldum benim acim bana yetiyor ama ole dengesiz cokki sormaktan bikmiyolar. ins sizde bende isteyen herkeste anne olucagiz.

Back
X