Çocuksuz boşandıktan sonra bir daha evlenmeye var mi

Nesil düşünmüyor ki yalnız kalmamak için bosanacagi adamdan çocuk yapicak mantığa gel ..

Ya ben bile kocamla mutlu huzurluyum 35 yaşındayım çocuk yapmaktan acayip korkuyorum. Çok ciddi sorumluluk ya. Bence bencilliklerin en büyüğü mutsuz bir evlilikte çocuk yapmak.

İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
Çocuk için pişman olmayayım diye mutsuz bir evliliğe çocuk istemek biraz bencilce değil mi?

İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
Bitmek üzere olan bir evliliğe çocuk mu , inanamiyorum bu kadar bencil olamazsınız, o çocuğun daha doğmadan hakkına gireceksiniz, ben babasız büyüdüm, annemin bir günahı olmamasına rağmen yıllarca ebeveynlerime karşı kalbimde öfke besledim , neden iyi gitmeyen bir evliliğe 3 çocuk yaptılar diye, hadi o zaman cehalet vardı, ya şimdi ?

Ya ben bile kocamla mutlu huzurluyum 35 yaşındayım çocuk yapmaktan acayip korkuyorum. Çok ciddi sorumluluk ya. Bence bencilliklerin en büyüğü mutsuz bir evlilikte çocuk yapmak.
Hayir yani boşan bekar hayatı yasa oh ne güzel
Sorumluluk yok yeniden evlense çocuk sorunu yok gez toz yasa çocuk olunca ve bosanmak istedigi adamdan bide bu nasıl bir cahillik bir.an önce kurtulayim demiyor daha yanlız.kalmmak için çocuk yapicak annenin evine kendi başına gitmek var.bide çocuklu gitmek en basiti bu
Bunu kimse yalnis anlamasın bu konu için diyorum
Boşanalım ama çocuk yapalım dünyasına bak

Kuzum bak nolur yanlış anlama ben baktım da senin konunu hatırladım. Bu adamın aile tarafında bazı sorunlar var. Bazı rahatsizliklar genetiktir biliyorsun değil mi.
Bosanirsin bosanmazsin bilemem ama lütfen çocuk konusundaki düşüncelerini tekrar gözden geçir. Hem bak pandemi var daha bitmedi bunun varyantlari var. Bu biter başka bir şey başlar. Tek başına çocuğa bakmak çok çok zor birşey.
Çocuk dediğin aşkla yapılır. Aman bir de çocuğum olsun heves ettim ben de anne olayım diye yapılmaz. Kaldı ki her kadında.doğuştan annelik iç güdüsü vardır. Ilerde bosanir da evlenmessen ihtiyaç sahibi bir çocuğa koruculuk bile yapabilirsin.
Ayy mutsuz mutsuz evliliklerinize ben dogurcam diye tutturmayin yaa:sinirli:

Son düzenleme:
Anne olmadan hissedilebilecek bir şey değil bu. Çocuğunuzun baba hasretini, eksik kalmışlığını görmeye dayanabilecek misiniz? Bu tahmin ettiğiniz kadar kolay bir şey değil. Anne olunca çocuğunun üzüntüsü sizi de kahreder. Çocuk olduktan sonra anlaşamazsınız boşanma kararı alırsınız anlarım ama sizinki çok bencilce ve acı olur

Sakın sakın boşanmayı düşündüğünüz, özellikle de ailesinden nefret ettiğiniz bir adamdan çocuk yapmayı düşünmeyin bile. Aşkla bağlı olduğum adamdan çocuk yaptım şimdi boşandık. Her yaz ailemin yanına götüreceğim diye darlıyor. Ailesi pisliğin önde gideni manyak, bağımlı tipler. Bensiz çocuğumun orada kalması ihtimali bile nefesimi kesiyor. Hazır böyle bir tehliken yokken kendi elinle kendini ateşe atma. Çocuksuz ayrılır yepyeni bir sayfa açarsın. Çocuksuz boşanınca hiç evlenmemiş gibi olursun.

Kizlar beni yanlış anlamissiniz ben çocuk yapıp boşanmayı kasdetmedim eşimle başbaşa aramız iyi ailesiyle sorunlarımız oluyor o yüzden boşanmayıp çocuk olsun mu dedim bu bı seçenek yani evliligime devam etmek
Yoksa ben boşanmayı düşünüyorum eşimi seviyorum ama bu sevgi beni yıpratmaya başladı boşanıp annemle yaşasam mutsuz olmam sadece ilerde yaslandigim zaman pişman olur muyum diyorum hiç evlenmeyip çocuğu olmayan yada çocuksuz boşanıp bir daha evlenmeyen varsa görüşlerini almak istedim

Yaşınız 29 çocuksuz boşanip yeniden evlenmek için geç bir yaş değil fakat siz evliliği de sevmiyorum diyorsunuz.Cocuklu boşanmış olmak varsa aklınızda yapmayın çocuk böyle ayrı gayrı bir dünyada yaşamak ister mi ?

İkinci evliliğiniz mi kaç yıl sonra tekrar evlenmeyi düşünebildiniz eşimden başka bı erkekle olduğumu düşünemiyorum bile çünkü sonra bu durum değişiyor mu
Evet ikinci evliliğim ilk evliliğim 6 ay kadar kısa sürdü.. İkinci evliliğim 3 yıl sonra oldu ve bi bebeğim oldu Elhamdülillah kader kısmet :)

Bosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen
Canım sen çocuk için mi evlenmeyi düşünenlerdensin. Neden pişman olasın . Kötü giden bişeyler varsa pişman olunmaz aksine iyi ki bitmiş denilir. Çocuk dediğin birinbirini seven, evliliklerinin yürüyeceğine inanan, saygıyı oturtmuş çiftlerin düşünmesi gereken birşey baktın yolunda gitmiyor masum bir çocuğun vebaline girmeyin. Çocuğu da kendiniz için yapmayın. Çocuk bakımı öyle uzaktan görüldüğü kadar kolay birşey değil.

Benim bir evladim var hep derdimki 2. Yide arkasindan hemen yapacagim ikisi bir arada buyusun gitsin... Allah bana dogumdan sonra kronik bir hastalik verdi kullandigim ilaclardan dolayi hamile kalmam yasak. O nedenle hesapta degil nasipte olan. Hem su dunysnin gidisatina baktikca karamsarligimdan iyiki bir tane 2. Olmadi diyorum.. o nedenle hayatinizi cizmeyi cocuga odaklamayin bu kadar.

Bosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen
Yani hem bosanmak istiyorsunuz hemde cocuk sahibi olmak mi

Evet ilk konusunda eşiyle ikisininde öğretmen olduğunu söylemiş
Hmm bosanack ama bebek istiyo yazik o dunyaya gelen annesiz babasiz cocuklara 😔 bi cocuk her gune anne babasyla uyanmak ve uyumak ister. Bunu cocuklariniza yapmayin derim onlarin ne gunahi var sonrada keske yapmasaydim dogurmasaydim oluyo 😞😞

Back
X