Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuksuz boşandıktan sonra bir daha evlenmeye var mi
Hmm bosanack ama bebek istiyo yazik o dunyaya gelen annesiz babasiz cocuklara bi cocuk her gune anne babasyla uyanmak ve uyumak ister. Bunu cocuklariniza yapmayin derim onlarin ne gunahi var sonrada keske yapmasaydim dogurmasaydim oluyo
Hmm ben yanlis anladim ozmn yani sorun aileyse tabi kapıyı kapattiktan snra icerde esiniz ve siz kaliyosunuz baskalari icin mutluysanz bozmaya degmez ama esiniz ailesine karsi nasil size karsi nasil
Ben çocuksuz olsam , boşanma kararı alsam cocugum olsun diye bir daha evlenmezdim. Gerçekten evlat sahibi olmak isteyenlere yol açık. Git yuvasız bir çocuğa koruyucu aile ol hem evli olmak zorunda da değilsin , böyle yapan birçok kişi var. Bir bosansam bir daha erkek kahrı asla çekmem tek başıma takılırım açıkçası