Çocuksuz erkek zatrn beni almazmış çok sinirliyim.

Sana tavsiyem hayatindaki gereksiz insanlari ele cikart. Ozellikle boyle sıg dusunceli su arkadasin listenin ilk basindaki cikarilmasi gerekenleden olsun. Senin iyiligini istese sana boyle bir adam bulmazdi. Dusunsene bu adamla evli olsan iki tane eski es durmadan zirt pirt adami arayacak, yok cocugun dogum gununu kutlayalim, yok cocugun osu busu... bunlarla ugrasmakran mutlu olamazsin ki. Adamin gecmisi falsolu birkere. Onunla ne kadar beyaz bir sayfa acabilirsin ki. Geride biraktigi iki kalbi kirik kadin var bir kere. Bir de adam evlenince mutlu olmasin diye cocugu kullanan eski esler de oluyor ya... bu adamda iki tane onlardan.
Yalnizliktan korkma. Yalniz kalacagim korkusuyla da herkesi hayatina alma, hele de sana boyle adamlari tavsiye edenleri. Az arkadasin olsun ama öz olsun. Seni asagi cekenleri cikar hayatindan.

Elinize, ağzınıza sağlık.

Sizin çocuğunuz var o yüzden bin kere düşünmek zorundasınız. Evlilik şart değil hayatta. Ben de evlendim boşandım tekrar evlenmeyi düşünmüyorum. Mis gibi bir hayatım var kendimle çok huzurluyum. Güzel bir düzen kurdum. Borçlarım var sıkıntılarım var ama hepsi bana ait. Bi de kendi hayatımın zorlukları üzerine bir başkasının çilesini çekemem. Gerek yok evlenmeye yani. Sevgilim olabilir ama evliliğe karar vermek için çok önce eleyip sık dokurum

Ay boşandığınız gibi tekrar evlenip ne yapacaksınız yeni birisi ailesi anası danası akrabası osu busu ayy düşüncesi bile insanı yorar.

Ben karambole evlenmişim valla basiretim mi bağlanmış ne olmuşsa

Şimdi 32 yaşında bekar bi arkadaşım var parası da var hayatını yaşıyor. Evlenmeyi düşünmüyor musun diyoruz benim sülale bana yeter fazlasına lüzum yok diyor

Neden istemesin çocuksuz biri şu insanların saçma sapan düşüncelerine kılım gerçekten bir tanıdığım var boyunca oğlu vardı evlendiği kişi daha önce evlenmemiş ve kendinden küçük kadına deli gibi aşıktı düşün evlendiler şimdi bir de çocukları oldu

Ya düşüncelerimi okumuşsunuz.evet yeni kaynana yeni k.baba yeni elti yeni görümce yeni kayınlar yeni yeğenler aman Allahım kabus gibi geliyor vallahi.bir de üvey evlatlar olacak.onlarr benim çocukla anlaşabişecek mi? Senin çocuğun benim çocuğum muhabbetleri olacak mı vs vs vs vs........yok yok ben böyle iyiym.tüm bunları göze alacağım biri çıkarsa belkki bir ihtimal düşünürüm.ama yoksa zoorr..

Ne zaman boşandınız?

Bence arkadaşınız bir yerde haklı. Çocuksuz bir erkek de çocuksuz bir kadın da çok aşık olmadığı sürece çocuklu birini tercih etmiyor. Bunda kızacak bir şey yok aslında. Sadece üslubu yanlış olabilir.

Ben zaten düşünmeyeceğimi belirttim. Sebebi iki farklı haneyle diyalogda olması gibi sebepler olurdu. Yani bu beni yorardı. Ben burada konu sahibinin üslübunu eleştirdim. İstemiyorum iki kadından boşanan birini diyebilirken tanımadığı adam hakkında garip senaryolar üretiyor. Bu mantıkla bir kadın da iki kez boşanırsa aynı yaftayı yer tabi, sırf bu yüzden boşanmayan bir sürü kadın da eminim ki vardır. Bir de evlilik meraklısı, evli kalmaya direnen çok kadınlar var tarzı genellemeler yapmış ki, bu da hoş değil. Evli kadınların hepsi evli kalmaya ölümüne direnmiyor. Çoğu da nasılsa velayet ben de kalacak diye ilk vazgeçen oluyor. Kendine bakarak genelleme yapması çok düz mantık.

Konuyu okurken çocuksuz vurgusu yapan arkadaşı densiz bulmuştum ama adam hakkında söylenenleri okuyunca üslup da pek de bir fark göremedim.

nerden biliyor tüm çocuksuz beylerle konuşup anket mi yapmış. takılmayın agzı olan konuşuyor .
kimler kimlerle evleniyor. nasip kısmet Allah bilir.

Çocuksuz bir adamla da evlenebilirsin çocukluyla da
Önemli olan anlaşmak uyuşmak bence

Benden önceki iki eşini terk etti diye övünüyordu, milleti o bosuyordu aklınca,şimdi tersi oldu diye mi bu tavırlar.
Evet aynen ben neyim,kimim ki !

ay bunu bu konuda etiketlemesem olmazdı
valla ön yargıysa ön yargı. insan da kendini bilir
ben de iki kere evlenip boşansam karşımdakinin benim hakkımda peşin hükümlü olacağını tabi ki düşünürüm yani.
bence evlenip boşanan için bir kere 2 kere evlenip boşanan için 880 kere düşünmek lazım.

Ee tamam düşünün. İki kere boşanırsanız karşınızdaki de sizin için düşünsün. Neden böyle düşünüyor demezsiniz en azından, hak verirsiniz yani.

Erkeği kadını yok onu söylüyorum. Tüik den veri almış gibi erkek şu oranda hatalıdır kadın kolay kolay boşanmaz demek komik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…