Hayır aslında vurgulamak istediğim nokta şuydu .bu adamı iki kadın çocuklarıyla terk etmiş.sizce de ortada bir anormallik yok mu?nasıl Yani çocuksuz bey? 2 tane çocuğu varmış işte. çocukların annede olması o çocukları puuufffff mu yapıyor?
Adam geçimsiz demek ki. Belki manyak, belki de şiddet uyguluyorHayır aslında vurgulamak istediğim nokta şuydu .bu adamı iki kadın çocuklarıyla terk etmiş.sizce de ortada bir anormallik yok mu?
Yok fiziksel şiddet uyguşamıyormuş ama bana geçimli bir adam gibi de gelmedi.Adam geçimsiz demek ki. Belki manyak, belki de şiddet uyguluyor
Mutlaka adamın bir sorun çıkarttığı şeyler vardır . Bir olsa anlayabiliriz ama iki kadın da mı kötüydü ?Hayır aslında vurgulamak istediğim nokta şuydu .bu adamı iki kadın çocuklarıyla terk etmiş.sizce de ortada bir anormallik yok mu?
Bence var hem de cok...Hayır aslında vurgulamak istediğim nokta şuydu .bu adamı iki kadın çocuklarıyla terk etmiş.sizce de ortada bir anormallik yok mu?
Ay bir de adam diyormuş karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuşMutlaka adamın bir sorun çıkarttığı şeyler vardır . Bir olsa anlayabiliriz ama iki kadın da mı kötüydü ?
Haklisin ama bosver sinirlenme. 2 kişiyle boşanmış olmasi adamda sıkıntı olduğundan olabilir ki ben benzer birseye denk geldim. Adam sorunlu cikti.Öncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.
Çocuksuz erkek neden çocuklu bayanı kabul etmeyecekmiş ? Saçmalığa bakın. Asıl çocuksuz erkeği ben kabul etmem . Çocuklarım var zaten adam tutup çocuk isteyecek hiç uğraşamam çocukla falanÖncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.
Sen çok normalsin sanki sümüklü herif diyen olmadığı içindir oAy bir de adam diyormuş karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş
Anlatabilir misin merak ettim?Haklisin ama bosver sinirlenme. 2 kişiyle boşanmış olmasi adamda sıkıntı olduğundan olabilir ki ben benzer birseye denk geldim. Adam sorunlu cikti.
Çevreniz neden aday arayısı icerisinde anlamadım dogrusu. Bekarlık suc mu?kaldı ki siz zaten yanlıs bir evlilikten gecmissiniz ki bosanmissiniz.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de..
Anlasam?Çevreniz neden aday arayısı icerisinde anlamadım dogrusu. Bekarlık suc mu?kaldı ki siz zaten yanlıs bir evlilikten gecmissiniz ki bosanmissiniz.
Yogurdu illa yine üflemeden yedirtme istegi nedendir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?