İki kere evlenmiş ve iki ayrı kadından iki ayrı çocuğu olan biriyle hiçbir arkadaşımı tanıştırmam.Nasıl yani canım biraz açıklar mısın?
2 kadından ayrılan adam çocuksuz olsa ne yazar. Kaç kaç kaçÖncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.
İnsanlar konuşuyor boşver konuşsunlarÖncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.
Çünkü çocuğum küçükmüş 2 buçuk yaşında.evkeneceksem acele etmeliymişim.çocuk büyürse üvey babayı hiç kabul etmezmiş.Arkadaşlığımı tekrar gözden geçirirdim. Kimin ne haddine hayatıma girecek insana, kimin beni sevip sevemeyeceğine karar verecek? Gerçek sevgide kriter olmuyor bazen. Karşınıza nasıl biri çıkar nasıl birini seversiniz siz dahil kimse bilemez. O nasıl arkadaş ki, bu dönemde size biraz kafanı dinle, huzurun tadını çıkar, hayat kalbine göre birini karşına çıkarır diyemiyor da hemen biriyle evlenmek zorundaymışsınız gibi aday sıralıyor. Bence adamdan ziyade arkadaşınızı öncelikle sorgulayın. Arkadaşınızın iyi bir niyetle size bunu yaptığını düşünmüyorum
Evet aynen.görüyoruz ve biliyoruz kadınları ki ben kendimden biliyorum.boşanmalarda arızalı taraf ekseriyetle erkek cinsidir.Ülkemizde kadınlar bu kadar meraklıyken evlenmeye evli kalmaya.....bir kadın bir adamdan boşanıyorsa yüzde 90 kadına suç bulmam ben.2 kadından ayrılan adam çocuksuz olsa ne yazar. Kaç kaç kaç
Acele etmeyin ya ikinci evlilikte asla acele etmeyin. Bu kez de ayrılırsam hata bende sanılır diyen kaç kadın korkunç evliliklerini sürdürüyor kim bilir.Çünkü çocuğum küçükmüş 2 buçuk yaşında.evkeneceksem acele etmeliymişim.çocuk büyürse üvey babayı hiç kabul etmezmiş.
Cahilce söylemler. Kimsenin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin. Bir iş arkadaşım boşandıktan sonra en yakın arkadaşından şöyle bir mesaj aldığını söylemişti “Artık dul bir kadın olduğun için benim evime gelmen doğru olmaz, eşimi evliliğimi korumak zorundayım”. Çocukluk arkadaşıymış üstelik. Zihniyetin çirkinliğini iğrençliğini anlatabilecek bir kelime yok. Sizin arkadaşınızın tavırları bana bunu hatırlattı nedense. “Seni o almaz bu almaz” tavrı sizi aşağılamaktır. Gerçek bir dost bu tavırla konuşmaz. İnsan arkadaşı için en iyisini ister ve incitmekten imtina eder.Çünkü çocuğum küçükmüş 2 buçuk yaşında.evkeneceksem acele etmeliymişim.çocuk büyürse üvey babayı hiç kabul etmezmiş.
Çiciksiz bir biy zitin çicikli bir biyini tircih itmizsenin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.
Şu lafı söyleyen insanla aynı dünyada yaşamak istemiyorum.kokuşmuş beyinlerCahilce söylemler. Kimsenin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin. Bir iş arkadaşım boşandıktan sonra en yakın arkadaşından şöyle bir mesaj aldığını söylemişti “Artık dul bir kadın olduğun için benim evime gelmen doğru olmaz, eşimi evliliğimi korumak zorundayım”. Çocukluk arkadaşıymış üstelik. Zihniyetin çirkinliğini iğrençliğini anlatabilecek bir kelime yok. Sizin arkadaşınızın tavırları bana bunu hatırlattı nedense. “Seni o almaz bu almaz” tavrı sizi aşağılamaktır. Gerçek bir dost bu tavırla konuşmaz. İnsan arkadaşı için en iyisini ister ve incitmekten imtina eder.
İnsan bile değiller inanın. Düşünsenize bu insanla yıllarınızı geçiriyorsunuz dost diye. Ne acıŞu lafı söyleyen insanla aynı dünyada yaşamak istemiyorum.kokuşmuş beyinler
Iyi biri olsaydi iki kadindan da bosanmazdi diye dusunurdum ben. Hadi ilkinden anlasamadi ayrildi, ikincisinden de mi? Her kadindan bir cocuk. Bilmiyorum da genelde boyle coklu evlilik yapmis adamlar ucuncude de dorduncude de dikis tutturamiyor. Iyi biri olsaydi kadinlar birakmazdi. Bilmiyorum belki yanlis dusunuyorum ama genelde iki uc evlilik yapip bosanmis adamlar sonrakilerde de pek kalici evlilik yapamiyor.Yok fiziksel şiddet uyguşamıyormuş ama bana geçimli bir adam gibi de gelmedi.
Mükemmel bir tespit.. Duygularıma tercüman olmuşsunuz. +1000000Şimdi sizin seni çocuksuz adam almaz diyen kişiden ne farkınız kaldı, hiç tanımadığınız bir adam hakkında sırf iki kez boşandı diye korkutucu tabir ederek sorunlu yaftası yapıştırmanızdan sebep? Nerden biliyorsunuz? Sizin çocuklu bekar olmanız suç değil de, adamın iki kez çocuklu boşanmış olması mı suç? Belki geçimsizdir. Ama belki de değildir. Siz şimdi ikinci kez evlenip boşansanız aynı yaftayı siz de yiyeceksiniz farkında mısınız? İstemiyorum iki farklı kadından çocuklu birini diyip geçin, nedir bu böyle senaryolar, korku filmi edasında yaklaşımlar.
Ayrıca burada bir kadın evliliğini kolay kolay bitirmez savına asla katılmıyorum. Bu belki bağımlı, çaresiz kadınlar için geçerlidir. Ancak bir yerde okumuştum boşanmalarda özellikle çocuklu çiftlerde ilk vazgeçen kadın oluyor. Velayet mevzusundan dolayı yani. Nasılsa çocuk bende diye. İstisnalar vardır elbette ancak genelleme yapmak yanlış her erkek yuvayı dağıtan değil.
Bu da iyiydi..Arkadaşıma yazık değil mi? İkisi kadın ikisi çocuk tam 4 gölge ile mi yaşayacak? Bu çoook fazla.
Hic alaka yok bnce cevremde cocugu olup bekar adamla evlenen bi cok insan var cocuklu olmak kusurlu olmak deil. Benim cocugum yk ama esimin 3 tane var meselaÖncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Ben istemiyorum evlilik diyorum e ömür boyu yalnız mı kalacaksın diyor.evleneceksen çocuk küçükken evlen diyor.çocuk büyüyünce kabul etmezmiş üvey babayı.Iyi biri olsaydi iki kadindan da bosanmazdi diye dusunurdum ben. Hadi ilkinden anlasamadi ayrildi, ikincisinden de mi? Her kadindan bir cocuk. Bilmiyorum da genelde boyle coklu evlilik yapmis adamlar ucuncude de dorduncude de dikis tutturamiyor. Iyi biri olsaydi kadinlar birakmazdi. Bilmiyorum belki yanlis dusunuyorum ama genelde iki uc evlilik yapip bosanmis adamlar sonrakilerde de pek kalici evlilik yapamiyor.
Benim takildigim nokta şu oldu. Siz evlilik istemiyorsaniz, birilerinin size eş bulmasina neden musade ediyorsunuz? Kimse sizi evlilige zorlayamaz ki. Ben de bosandim. Oglum var. Bir arkadasim birini tavsiye eder gibi oldu ben hemen konuyu kapattim. Ben evlenmeyi dusunmuyorum boyle iyiyim dedim, bir daha da boyle birsey yapamadi. Hele ki bana cocuklu kadina da cocuksuz adam mi gelir gibi birsey soylese o arkadasi siler cikatirdim hayatimdan. Ne curet size es seciyor? Ne haddine? Ha tamam siz evlenmek isterdiniz, yalniz yasamak istersiniz o da birisini tavsiye edebilir, onu anlarim da, bu evlilik ille olacak gibi zorlamanin anlami nedir?
Diger konu da bosanmis cocugu olup ikinci evliliginde bekar adamlarla evlenenler var, cocugu olmayan adamlarla evlenenler de var. Sizi bilmem ama bana birisi bir kisiyi tavsiye ettiginde ben de ters tepiyor. Yani ben evlenmeyi dusunsem de dusunmez oluyorum. Evlenecek olsam birisinin tavsiyesi ile olsun istemem. Kendiliginden olusan, aşık oldugum biriyle olsun isterim. Ne biliyim bir arkadas ortaminda tanisma falan da olabilir ama evlilik niyetiyle karsima birilerinin cikarilmasini istemem. Gorucu usulu gibi olsun istemem yani. Siz nasil istersiniz bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?