• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksuz evlilik ?

Konu dışı olacak ama birkac soru sorabilir miyim?memnun musun çocuklu biriyle evlenmiş olmaktan.?Nasil tanistiniz;severek mi oldu?Cocukla aran nasil.?Benim de olası bir ihtimal oyuzden soruyorum.
Hem konuya da ışık tutmuş olur

Konu dışı olacak ama birkac soru sorabilir miyim?memnun musun çocuklu biriyle evlenmiş olmaktan.?Nasil tanistiniz;severek mi oldu?Cocukla aran nasil.?Benim de olası bir ihtimal oyuzden soruyorum.
Hem konuya da ışık tutmuş olur
arkadas ortamında tanıştık 3 yıl flört ettik severek evlendik evet ve gayet mutluyuz tabi ara sıra anlaşmazlıklar oluyor ama. bizdeki çocuk küçük bir çocuk değil ben 33 yasındayım eşim 45 çocukta 20 gerisini siz düşünün o çocuk benim kardeşim gibi artık ben ona anne olablecek yasta değilim. ama öyle olsaydı da severdim sanırım çünkü bir insan bir insanı gercekten seviyorsa onun her parcasını sever

Cvp için tsk ederim.Sorun yaşayanlar da oluyor.Insallah hep mutlu olursunuz.

ben aslında biraz değişik. bebek sahibi olabileceğime inanmıyorum.
bu size kalmış birşey başkalarını takmayın bence inşşalh hayırlı zamanda istediğiniz anda olur... ama rabbim bu mucizeyide verince insan kendinde herşeyin üstesinden gelecek gücü buluyor çok güzel bi duygu :)

bu size kalmış birşey başkalarını takmayın bence inşşalh hayırlı zamanda istediğiniz anda olur... ama rabbim bu mucizeyide verince insan kendinde herşeyin üstesinden gelecek gücü buluyor çok güzel bi duygu :)
evet herkes çok güzel bir duygu olduğunu söylüyor ama belki de benimle alakalı ben yaşayabileceğimi sanmıyorum

evet herkes çok güzel bir duygu olduğunu söylüyor ama belki de benimle alakalı ben yaşayabileceğimi sanmıyorum
niye böle düşünüyorsun canım kendini psikolojk olarak hazır mı hissetmiyorsun yoksa hani beceremem gibi mi düşünüyosun Hoppabakarsın ummadığın anda oluvermiş bak o zaman tecrube edersın o mutluluğu :KK200:

Siz istememişsiniz şimdiye dek esınızde istememiş kilit nokta burası değil mi?

niye böle düşünüyorsun canım kendini psikolojk olarak hazır mı hissetmiyorsun yoksa hani beceremem gibi mi düşünüyosun Hoppabakarsın ummadığın anda oluvermiş bak o zaman tecrube edersın o mutluluğu :KK200:
Yok hazır olmak ya da psikolojik olarak denemek değil mesele yani olmayacağını düşünüyor ve hissediyorum

Merhaba ,

Kendinizi anne olarak hayal edemiyor musunuz?
Çocuk sevmiyor musunuz?

Artık o çocuk değil adammış

Merak edip sormuştur hani yıllar sonra kardeş Nasıl olur demiştir

Biz çocuk deyince 6-7 yaşında sandık zira o Zaman kardeş isteyebiliyorlar vs vs

Karar ikinizin insanlara ne

Bir de işte 35 olmadan yap modunda olabilirler

M Madamgonca
Benim anlamadığım ben hissediyorum olmayacak diyorsunuz annelik duygusunun olmayacağını nası hissedebilirsiniz yumurtanız ve rahminiz ve cinsel yaşamınız varsa olur?
Tıbbi olarak bilmediğimiz bir şeyden mi bahsediyorsun? Öyleyse bişi diyemem.İstemiyor da olabilirsin bişi diyemem.Ama hissediyorum olmayacak gibi bir cümle sağlıklı bir bayansan eğer anlamsız geldi bana.

Evet her çocuğu sevmiyorum özellikle akraba vs yabancı biriyse bu çocuk .
Bir de kendim çok zor büyüdüm ve annemle ilişkilerim iyi değil onunda etkisi var sanırım
Anladım ,ben de çocukları sevmem,annelik duygusu da içimde hiç yok,hiç özenmiyorum.Bu noktada anlıyorum sizi.
Gönlünüzce olur umarım :)

Bende sorayım o zaman düşünmüyor musunuz ? Insanlar baskı yaratmıyor demek ki

Hayır düşünmüyoruz. :KK70: Baskı hissetmiyorum çünkü klasik evli olan herkese aynı soru devamlı geliyor bana özel bir durum değil. Birileri soruyor diye çocuk dogurup bambaska bir hayata geçiş yapamam. O soranlar çocuga benımle bırlıkte bakmıcak neticede. O yüzden kafandaki karar netse kimse bişey hıssettıremez, sız net degılsınız sanırım ondan etkılendınız.

Back
X