• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksuz ve de özgürüz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
897
1
118
İstanbul
hava güzel yürüyüşe cıkalım cocuğumuz olmayın ca sıkıntımızda yok guya :1no2:bıraz canım sıkılıyor büğün sızler nasılsınız

evet canım çocuk olmayınca dışarıdan herkes rahatsınız işte iyi için yatın diyorlar bilmiyorlarki bizim kafamız ve vücudumuz hepsinden yorgun ve stresli anlamıyorlar işte böyle söyleyenler olunca önce sinirleniyorum sonrada benim yerinize 5dakika kendinizi koyun diyorum ama anlayana

ya arkadaşlar benimde 1 tane oğlum var 4 yaşında 2, ci olmuyor 2 seneden beri haliyle bana diyorlar ki, 1. yi büyüttün kurtuldun şimdi yeni baştan başlama ne yapıcan 2. ciyi diyorlar ben buna çok kızıyorum neymiş artık elime ayağıma takılan yokmuş rahatmışım :çok üzgünüm:

arkadaşım ben 3 çocuklu birisi olarak 16 senelik evliyim 16 senedir bıktım cocuk büyütmekten inanın bazen hiç cocuk yapmasaydım diyorum cocukları sevmesı çok güzel ama bakmasıda cok zor oluncada zor olmasa dazor iinşalah en kısa zamanda bir çocuk nasip eder allah sana

Malesef sanırım olanda dertli olmayanda. Benim ikiz yiğenlerim var kızkardeşimin 7 yaşına girdiler. Kendi çocuklarımıda ancak bu kadar severim gibi geliyor öyle çok seviyorum yani. Çalıştığım için c tesi günleri bazen alıyorum 1 gece bizde kalıyorlar ev nasıl cıvıl cıvıl onlarla vakit nasıl güzel geçiyor ve onlarda bana çok düşkün ve beni ayrı seviyorlar biliyorum ama pazar günü akşam üzeri evlerine götürdüğümde annelerine bir sarılıyorlar içim eriyor. Annecim seni çok özledik diye.Her tür eziyete razıyım ben benide öyle 1 günde özleyen evimin neşesini artıran miniklerim olsun yeter.

bazen kendimi teselli etmek için amaaaan iyiki çocuğum yok uykum düzenli istediğim yere gidiyorum istediğimi yapıyorum:kahve: diyorum ama yok bu düşünceler ancak saniyeler kadar kısa sürüyor ben bebek istiyorum hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olsun varsın uyku düzenim bozulsun varsın istediğim yere gidemeyeyim isterse çok yorulayım ama bana bunları bir anne demesiyle unutturacak bir meleğim :emir_bebek:olsun olmayan yanıyor istiyor olan dertli ama en güzeli evin neşesi bir bebek rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin amiiiin

benimde arkadaslarimin bazilari boyle kimisi niye cocuk istiyosun keyfine bak basina dertmi istiyosun diyo kimide konusurken bugun su isi yaptim cok yoruldum sen rahatsin ohhh isini istedigin zaman yapiyosun rahatsin bazen bu lafi duymaktan dolayi cok kotu oluyorumonlar belki iyi niyetle soyluyor ama bizim icimizdekileri bilmiyolar ki onlar bir aile ben daha bi aile olamadim herkez cocugunun hareketlerini anlatiyo bana gelince kardesimin cocugu arkadasimin cocugu diye baslayan anilar iste rabbim herkeze gonlunden gecen guzellikleri nasip esin insallah ama sabir isyan yok bi gun olacak bizimde biraz ugrasmamiz lazim

1 tane olsa yeter 2. de eger dusunursem beraber kuduramicaklari bir yasi secerim mesela 1. 10 yasina gelince........
ama yeterki olsun bide ikiz olurmus ayyyyyyyy korkuyorum

belenay arkadaşıma katılıyorum
ah bir olsada senağlamauykusuz kalsam mini minicik elleri ayakları ALLAH'ım isteyen herkeze versin inşallah

Ben çocuksuzun ama bebeğim bir an önce doğsun istiyorum..
Kesinlikle çocuk büyütmek sabır işi,o da bende fazlasıyla vartatlicadiarzu
O yürüyüşde peşinizde koşan bıcır bıcır bişe takıldını düşünseniz,Allahım ne sevimliii:1hug:

benim iki tane bir kız bir oğlum bazen beni o kadar bıktırıyorlarki kafamçokkarıştı dayanamıyorum ama ama onlar uyudukatan sonra bakıyorum ne kadar masum uyuyorlar allaha dua ediyorum bana eli ayadüzgün akılı çocuklar verdiği için binlerce kez şükürler olsun :asigim: allah herkese naip etsin

uyurken cocuklar gercekten melek gibi oluyorlar cocuklar cok masumlar cocuklarımı ben de çok seviyorum ama bazen beni çıldırtıyorlar allah hepinize en kısa zaman da nasip etsin

Arkadaslar yazdiklariniz okuyunca allaha binlerce kez daha sukrediyorum,ama yukarda allah var evlat ozlemi cekenlerin bu dileklerine kavusmalarini inanin butun kalbimle okadar cok istiyorumki,bir komsumunda olmuyodu bende birkacyas buyuk ve benden cok once evlenmis 4,veya tam bilmiyorum 5 senedir olmuyodu bize geldiginde kizimi sevmeye cok acayip oluyodum onun icin hep dua ediyodum ,sonra hamile kaldigini duydum ve inanin o kadar sevindimki belki kendi hamileligimden cok,umuyorumki yuce rabbbimde sizi sevindirecek en kisa zamanda bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle dualarim sizinle arkadaslar,sevgiylera.s.

bence bu özgürlük değil arkadaşım üstümüzdeki bir yük haline geliyor aksine ama kimse anlamıyor niyeyse yada anlamak istemıyolar allah bir gün bizede nasip eder inşallah a.s.a.s.

ben çocuğu sıkıntı olarak görenlere karşıyım..nedemek çocuksuz rahatız..o zaman çocuğu sıkıntı,ayak bağı olarak görenler neden doğurdu,doğurmuş olmak için mi..???allahıma binlerce kere şükürler olsun bana bu mutluluğu tattırdığı için ve böyle bir kız çocuğu nasip ettiği için..tabiki çok zor çocuk büyütmek ama allah onun gücünü veriyor..allah tatlı zorluklar versin...ve isteyen herkese nasip etsin...

Ben birde çocuğu olan kadınların "napıcan çocuğu çocuk başa dert" demelerine sinir oluyorum.Böle diyenlerin kendileri 2. yi 3. yü yaparlar o ayrııııı.Yada "çocuk büyütmek çok zor 2. yi aman aman istemem" diyenden kork kesin hamile kalmaya çalışıyordur.Çok ikiyüzlü insan tanıdım çoooooooooookkkkkkkkkk...

bir kız bir de oğlum var
ikiside canavar, tabir yerindeyse dağdan adam indirirler
birbirlerini yerler, eve misafir gelmez oldu
işteyken dinlenebiliyorum ancak
amaaaaa hiçmi hiç pişman değilim, bazen anneannelerinde kalıyorlar işte o günlerde eşimle ben aptallaşıyoruz
evin tadı tuzu kalmıyor dayanamayıp gidip alıyoruz
yeterki gürültü yapın, kırın dökün ama evde olun diyoruz
çocuk başa dert değildir çocuk insanoğluna verilmiş bir nimettir
temizliğin, masumluğun, dürüstlüğün simgesidir onlar
Allahım tüm isteyenlere çocuk nasip etsin

Back
X