Cocuk istemediğim tek şey bununla ilgili düşüncelerimi şimdi yazmayacağım.Gerçi yazsamda istememekte ne kadar haklı olduğumu anlarsınız.
Kocamın çocuğunun olmaması herhalde beni rahatlatırdı.Korunmak zorunda kalmayacağım için,benim çocuğum olmasaydı,eşim bunu bana söylemezdi bile,ha eşimi aklamıyorum eşim beni aldatır.Yalanda söyler kandırır vede birçok şeyide saklar.Ama çocuğum olmadığı için ayrılmak istemez.Eğerrrrr hayatında başkası varsa (üstüne almanı istemem ama)bunu bahane ederek ,yani ben artık bir çocuk istiyorum senin çocuğun olmuyor diye bahane ederek,ayrılmak isteyebilir.Erkekler bu kadarcıktır zaten.Hem diyelim başkasıyla evlendi ve evlatları oldu.Senden bu şekilde ayrılmak isteyen adamın hayırlı değil gözünü oyacak evlatları olur.Çünkü Allah ona bunu bir ders olarak verir.Al sana evlat.Yaşalandığında bir bardak su getirmeyen evlat,borç batağında anne ve babasınıda süründüren evlat,anne babası ölmeden miras derdine düşen,hertürlü entrika ve düzene ,kandırmacaa ve küçücük beyniyle üçkağıta aklı çalışan evaladı olur merak etme canım.Üzülme sen