Anne baba zaten ebeveyinlikten sınıfta kalmışlar.. Ama amcayı nasıl haklı görebilirsiniz ya? Gerçekten şaşırdım.. Bana yedi yaşındaki yeğenim veya herhangi bir çocuk tükürse sevgiyle yaklaşır, yaptığının hiç olmadığını anlatmaya çalışırım. Kesinlikle tokat atmam! Çocuğa şiddet nasıl haklı bir davranış olabilir?!Çocuk terbiyesiz
Amca haklı
Baba haksız baştan çocuğunu adam gibi terbiye edecekti
Anne toptan haksız
Amcayı zaten katmadım. Baba-Amca aynı şey zaten. Babayı yazarken buna amcada dahil oldu. Anne zaten baştan aşağı hata. Ne kadar öfke patlaması yaşanırsa yaşansın anne orada değil müsait bir zaman diliminde tepkisini göstermeliydi. Çünkü annenin anlık tepkisi çocuğa yansıyor.Parklarda görüyorum bazen küçücük çocukların ağzı öyle bozukki. Neye ugradigimi sasiriyorum. Oğlum 4,5 yaşında ondan bir iki yas buyuk çocuk eline sigara izmariti almış bak cigaraya babamla beraber bende içiyorum çok güzel falan dedi çocuğumu hemen uzaklastirdim ordan. Oğlum iki gün tekrar etti anne o çocuk sigara içiyor çok kötü birşey yapıyor dedi. Çocugun rol modeli anne baba onlardan ne görüyorsa onu yapıyor/söylüyor.
Anne baba zaten ebeveyinlikten sınıfta kalmışlar.. Ama amcayı nasıl haklı görebilirsiniz ya? Gerçekten şaşırdım.. Bana yedi yaşındaki yeğenim veya herhangi bir çocuk tükürse sevgiyle yaklaşır, yaptığının hiç olmadığını anlatmaya çalışırım. Kesinlikle tokat atmam! Çocuğa şiddet nasıl haklı bir davranış olabilir?!
Amca haklı diyemem olgun davranabilirdiÇocuk terbiyesiz
Amca haklı
Baba haksız baştan çocuğunu adam gibi terbiye edecekti
Anne toptan haksız
Amca haklı diyemem olgun davranabilirdi
E yuh! Ozaman herkes zincirleme birbirini tokatlasın. Insan karşısındakine göre değil, kendi karakterine göre davranış sergiler. Aile terbiyesi almadıysa diyip tokatlarım diyorsanız siz de pek aile terbiyesi alamışsınızdır demek. Gücü gücü yetene. Harika.Hiç öyle bir şey yok biri gelip tükürürse çocuk olsun olmasınCiRiLLA nın dediği gibi tepki veririm tokadı koyarım. Bu yüzden çocuğun terbiyesi ailenin sorumluluğu, eğitemediğin çocuk bacak kadar boyuna bakmadan yetişkin birine küfür edip tükürüp sonra da dayak yerse bu durumda sorumlu aile oluyor %100
Davranabilir veya davranmaz, aileler bunun hesabını yapmalı çocuğunu doğru eğitmeli. Toplumda kimse terbiyesiz saygısız insanlara tahammül etmek zorunda değil kiTahammül göstermeyen bir yetişkin çıkmış çocuğa dersini vermiş işte, amca suçlu değil asla.
Çocuk ailede ne görürse onu yapar.Baba,amca önüne gelene şerefsiz diyorsa çocuk da onu söylemenin normal olduğunu düşünüyordur.Çocuk adı üstünde çocuk o ne öğrenirse öyle bir birey olur.Burada eksik aile terbiyesi var.Anne hatalı değil ama eksik davranış var.Okulda, sağda solda sıkıntılı tipleri görünce şaşırıyoruz ama işte doğru eğitim verilmemiş çocuklar büyümüş oluyor ve karşımıza çıkıyor.En günahsızı çocuk burada.Amca da beş para etmez ki ona güzelce anlatacağına basmış tokadı.7 yaşındaki çocuk amcasına tükürdü
Amcasıda tokat attı
Çocukta amcaya şerefsiz dedi
Babada oğluna tokat attı
Annede kıyameti kopardı
Bir daha kimse için oğlumu dövmeyeceksin dövemezsin dedi
Burada kim sizce en çok hatalı????
Anneye göre çocuğun bu davranışları okula gittikten sonra başladı
Babaya göre anne çok şımartıyor oğlunu
Amcasına göre ise anne baba terbiyesi bu
İşin içinden çıkamadım vala ben
Karşıdaki kişi sadece 7 yaşında olduğu için bu kesin yargıda bulunmuyorum.Her türlü terbiyesizlige karşıyım burada ebeveyn suçludur .Çocuk sonra gelir.Ne olursa olsun amca olgun olmalıydı.Davranabilir veya davranmaz, aileler bunun hesabını yapmalı çocuğunu doğru eğitmeli. Toplumda kimse terbiyesiz saygısız insanlara tahammül etmek zorunda değil kiTahammül göstermeyen bir yetişkin çıkmış çocuğa dersini vermiş işte, amca suçlu değil asla.
E yuh! Ozaman herkes zincirleme birbirini tokatlasın. Insan karşısındakine göre değil, kendi karakterine göre davranış sergiler. Aile terbiyesi almasıdsa diyip tokatlarım diyorsanız siz de pek aile terbiyesi anlamışsınızdır demek. Gücü gücü yetene. Harika.
Çocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemişEn önemlisi çocuk niçin tükürdü.Ama dürüst olun lütfen.
Yargim değişmedi o zaman ..Terbiye eksikliği muhakkak fakat yaşı küçük ,anne ve baba sorumlu.Çocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
Niye dürüst olmayayım canım siz yeterki sorun
Bana anlatılan kadarı seve seve anlatırım
İşte orası sırSırlar dünyası gibi olmuş.
Bu kişilerin sizle alakası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?