Çocukta amcaya şerefsiz dedi

Bar_na

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
3.528
14.387
138
Çocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
7 yaşındaki çocuk amcasına tükürdü

Amcasıda tokat attı

Çocukta amcaya şerefsiz dedi

Babada oğluna tokat attı

Annede kıyameti kopardı

Bir daha kimse için oğlumu dövmeyeceksin dövemezsin dedi

Burada kim sizce en çok hatalı????

Anneye göre çocuğun bu davranışları okula gittikten sonra başladı

Babaya göre anne çok şımartıyor oğlunu

Amcasına göre ise anne baba terbiyesi bu

İşin içinden çıkamadım vala ben

Uzaktan kuzen iki tarafta

Evde konuşulunca sizinde fikrinizi alayım dedim

Annem amcaya hak verdi çocuğu çok şımartmışlar diyor

Kardeşim anneye hak veriyor
Ne hakla çocuğu döverler (çocuk gelişimci)

Annemle kardeşim çatışıyor burada

Diğer kardeşim durun ya eğitim sistemi değerler eğitimi çocuğun fıtratı diyor iyice çorba yapıyor durumu

Ben kararsız kaldım
Bir size danışam dedim

Ama tablo pek yabancı gelmedi

Son düzenleme:
Çocuk dışında hepsi garip.. Her şeyi şiddet ve bağırmayla çözmeye çalışmışlar belli ki..

Herkes hatalı olduğu için çocuk bu davranışları gösteriyor

Çocuğun o sekilde yestismesinde emeği olan herkes hatalı.
Cocuk buyutmekle, cocuk yetistirmek arasindaki farkı, o cocuk insan icine ciktiginda anliyoruz nihayetinde..

Birde çocukların küfür etmesini normal karşılayan bir grup var. Oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı. Sınıfında bir kız arkadaşı kaba ve küfürlü konusuyordu. Öğretmen uyardığı için suçlu oldu ,ailesi sen bizim çocuğumuza taktın diye MEB e kadar şikayet ettiler kadını. Sonuç olarak sınıfı değişti kızın .

İşte böyle ailelerin çocukları bir üst basamak olarak artık büyüklerine de saydirmaya başlıyor. 7 yaşındaki çocuk da bu davranışlarının artık yanlış olduğunu algılayabilecek yaşta.

Cocuk top oynamak isteyince amca neden izin vermiyor ki?
Konu sahibi yolda top oynamak istedi yazmış belki o yüzden izin vermemiştir amcası

Yok yok sen tokat atmazsın

7 yaşında bir çocuktan bahsediliyor 17 değil. 7 yaşındaki çocuk hata yapabilir, aile terbiyesi vs her şey etkili olabilir ama muhakeme yeteneği olan bir yetişkin! 7 yaşındaki çocuğa yanlış davranışı yüzünden tokat atamaz! Benim çocuğuma böyle yapanı çok açık söylüyorum süründürürüm mahkeme mahkeme.

Yazık ya kaç yaşında kadınsınız çocuğun tokatla ders aldığını sanıyorsunuz
Tokat yedi diye mi bir daha tükürmeyecek küfür etmeyecek sanıyorsunuz
Çocuk yada hayvan hiç farketmez hiçbir canlı şiddetle terbiye edilemez aksine ya daha da arsızlaşır yada gücü yetmediği için bir süre baskılanır insanca eğitilmediği doğru-yanlış öğretilmediği için ilerde daha da şiddet gösteren canavarca bir insana dönüşür
Gerçekten çok vahim durumdasınız
Hiçbir koşulda küçücük bir çocuğa gösterilen şiddeti kabul edemem, olmazya her ne sebeple olursa olsun çocuğuma yada bir çocuğa şiddet gösterildiğini görsem o kişiyi oraya gömerim

Benim cocugum boyle bir soz ediyorsa cezasini ben veririm, amcasi dayisi degil ee tabi bizlerin cogu ceza kelimesini bile bilmedigimiz icin cocuk devam ediyor terbiyesizligede.. bazen cocuklar sabrimizi tasiriyor kabul, ama o ceza verilecekse ben veririm baskasi degil!

Tüküren ve ısıran çocuklar bunu nereden öğreniyor? Benimde çocuğum 8 yaşında hiç tükürme ve ısırma huyu yoktur.aklina gelmez..evde çok şerefsiz kelimesi kullanılıyor sanırım...herkes hatali

Cocuk haric herkes hatalı. Ama yazık olan ona olmus tokat üstüne tokat yemis. Cocuga terbiye verememis anne baba en cok hatali. 7 yasındaki cocuk serefsiz kelimesini nerden biliyo. Nasıl tükürebiliyo
Olay şu heralde
Anne çocuğun hatalarını görmezden geldiği için çocuk şımarıyor
Hata olduğunu bildiği halde cüretkar davranabiliyor
Baba zayıf bir karakter o yüzden zayıf gördüğüne şiddete eğilimli
Oğlunu döverek
Kardeşe erkeklik taslamış
Amca konusunda kararsızım ben
Genede bilemiyorum

Temel eğitimde evet
Ama çocuk dışarıya çıktığı hatta tv karşısına geçtiği an bunlarında kişiğine etkileri başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…