Çocuk dışında hepsi garip.. Her şeyi şiddet ve bağırmayla çözmeye çalışmışlar belli ki..Çocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
7 yaşındaki çocuk amcasına tükürdü
Amcasıda tokat attı
Çocukta amcaya şerefsiz dedi
Babada oğluna tokat attı
Annede kıyameti kopardı
Bir daha kimse için oğlumu dövmeyeceksin dövemezsin dedi
Burada kim sizce en çok hatalı????
Anneye göre çocuğun bu davranışları okula gittikten sonra başladı
Babaya göre anne çok şımartıyor oğlunu
Amcasına göre ise anne baba terbiyesi bu
İşin içinden çıkamadım vala ben
Cocuk top oynamak isteyince amca neden izin vermiyor ki?
Herkes hatalı olduğu için çocuk bu davranışları gösteriyorÇocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
Amcasıda tokat attı
Babada oğluna tokat attı
Annede kıyameti kopardı
İşin içinden çıkamadım vala ben
Çocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
Amcasıda tokat attı
Babada oğluna tokat attı
Annede kıyameti kopardı
İşin içinden çıkamadım vala b
Konu sahibi yolda top oynamak istedi yazmış belki o yüzden izin vermemiştir amcasıCocuk top oynamak isteyince amca neden izin vermiyor ki?
Yok yok sen tokat atmazsınHiç öyle bir şey yok biri gelip tükürürse çocuk olsun olmasın @CiRiLLA nın dediği gibi tepki veririm tokadı koyarım. Bu yüzden çocuğun terbiyesi ailenin sorumluluğu, eğitemediğin çocuk bacak kadar boyuna bakmadan yetişkin birine küfür edip tükürüp sonra da dayak yerse bu durumda sorumlu aile oluyor %100
7 yaşında bir çocuktan bahsediliyor 17 değil. 7 yaşındaki çocuk hata yapabilir, aile terbiyesi vs her şey etkili olabilir ama muhakeme yeteneği olan bir yetişkin! 7 yaşındaki çocuğa yanlış davranışı yüzünden tokat atamaz! Benim çocuğuma böyle yapanı çok açık söylüyorum süründürürüm mahkeme mahkeme.Ne alakası var anlayamadım çocuğa terbiye ye vermediniz, sokağa saldınız. Çocuk da başka insanlara gitti tükürdü şerefsiz dedi. Karşıdaki yetişkin de kabul etmedi, sinirlendi, tepki verdi, tokat vurdu. Burda kim suçlu? Yüzdür yazıyorum, kimse toplumdaki saygısız insanlara katlanmak zorunda değil. Adam gibi yetiştirmeyecekler çocuk mocuk yapmasın.
Yazık ya kaç yaşında kadınsınız çocuğun tokatla ders aldığını sanıyorsunuzDavranabilir veya davranmaz, aileler bunun hesabını yapmalı çocuğunu doğru eğitmeli. Toplumda kimse terbiyesiz saygısız insanlara tahammül etmek zorunda değil kiTahammül göstermeyen bir yetişkin çıkmış çocuğa dersini vermiş işte, amca suçlu değil asla.
Simdiki cocuklar herseyi biliyorCocuk haric herkes hatalı. Ama yazık olan ona olmus tokat üstüne tokat yemis. Cocuga terbiye verememis anne baba en cok hatali. 7 yasındaki cocuk serefsiz kelimesini nerden biliyo. Nasıl tükürebiliyo
Olay şu heraldeCocuk haric herkes hatalı. Ama yazık olan ona olmus tokat üstüne tokat yemis. Cocuga terbiye verememis anne baba en cok hatali. 7 yasındaki cocuk serefsiz kelimesini nerden biliyo. Nasıl tükürebiliyo
Temel eğitimde evetParklarda görüyorum bazen küçücük çocukların ağzı öyle bozukki. Neye ugradigimi sasiriyorum. Oğlum 4,5 yaşında ondan bir iki yas buyuk çocuk eline sigara izmariti almış bak cigaraya babamla beraber bende içiyorum çok güzel falan dedi çocuğumu hemen uzaklastirdim ordan. Oğlum iki gün tekrar etti anne o çocuk sigara içiyor çok kötü birşey yapıyor dedi. Çocugun rol modeli anne baba onlardan ne görüyorsa onu yapıyor/söylüyor.
Valaha ben birşey yapmadımAferin böyle böyle delirtin çocukları zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?