seni severim missÇocuk terbiyesiz
Amca haklı
Baba haksız baştan çocuğunu adam gibi terbiye edecekti
Anne toptan haksız
Neden dert olmasın canımdert mi yani bu simdi? hepimiz o zaman aklimizdan bir senaryo uyduralim buraya derdimizmis gibi yazalim olur herhalde
Sorunlu olmayan tek kişi göremedim..şiddetle büyüyen çocuktan ne bekliyorsunuz zaten...tükürür de "serefsiz" de der...onun suçu değil onu yetistirenlerin suçu... Bir ailede şiddet varsa onu öğrenir çocuk küfür varsa küfür öğrenir.."herkes anne baba olmasın "derken boşa konusmuyoruzÇocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
7 yaşındaki çocuk amcasına tükürdü
Amcasıda tokat attı
Çocukta amcaya şerefsiz dedi
Babada oğluna tokat attı
Annede kıyameti kopardı
Bir daha kimse için oğlumu dövmeyeceksin dövemezsin dedi
Burada kim sizce en çok hatalı????
Anneye göre çocuğun bu davranışları okula gittikten sonra başladı
Babaya göre anne çok şımartıyor oğlunu
Amcasına göre ise anne baba terbiyesi bu
İşin içinden çıkamadım vala ben
Uzaktan kuzen iki tarafta
Evde konuşulunca sizinde fikrinizi alayım dedim
Annem amcaya hak verdi çocuğu çok şımartmışlar diyor
Kardeşim anneye hak veriyor
Ne hakla çocuğu döverler (çocuk gelişimci)
Annemle kardeşim çatışıyor burada
Diğer kardeşim durun ya eğitim sistemi değerler eğitimi çocuğun fıtratı diyor iyice çorba yapıyor durumu
Ben kararsız kaldım
Bir size danışam dedim
Ama tablo pek yabancı gelmedi
Olay şu herhalde mi?
Tam olarak konuya hakim dahi değilsin, gerçekten yaşanmış birşey var mı oda muallak.
Konu açtım mi, açtım.
Oyyy benim janlarım
Yaw bi gidin işinizeÇocuğuma vuranın alnına balgam atarım
Şaka bi yana o eli monte ederim cidden.
Çocuğum haksız olur tükürürse. Ama bunu bana söyleyeceksin. Veya güzel bir dille uyaracaksın. Tokat ne demek.
Not: Bar na yine polemik olsun istemiş sanırım. Ona uygun senaryo yazmış.
cok komikmis aynenNeden dert olmasın canım
Sana göre dert olmaya bilir ama bana göre derttir
Uydurduğumu nereden çıkardın
Uydurduğuma dair bir kanıtın var mı
Hayırdır
Ya beni bu kadar sevme alansen
La havle velacok komikmis aynen
Bakın polemik denmiş kimse neredeyse tartışmamış bileYine banlanacaksın
Bu b.k çukuru gibi aile çok harika, babanın çocuğa vurması bilmemne çok normal de yani anneye göre cocugun davranışı okula gittikten sonra mı değişti??? İki saniye aynayı çevirdin de iğrenç aile hayatına baksın.Anneye göre çocuğun bu davranışları okula gittikten sonra başladı
HoşgeldinBu b.k çukuru gibi aile çok harika, babanın çocuğa vurması bilmemne çok normal de yani anneye göre cocugun davranışı okula gittikten sonra mı değişti??? İki saniye aynayı çevirdin de iğrenç aile hayatına baksın.
Keşke sosyal devlet olsak da küçücük çocuğu dövenlerin ellerinden çocukları alınsa yaa, yazık günah. ne anne ana ne baba baba, anca hayvan gibi ciftlesip ürüyorlar. İnşallah çocuk büyüyüp iş güç sahibi olunca bu günleri unutmaz da bu ana babasını bayramda bile anmaz. Dünyada en sinir olduğum şey çocukluğunun,ilkgencliginin içine edilmiş insanların eli ekmek tutunca kötü ailesine yaranmak için tutuşmalari,onları el üstünde tutmalari
Yolda oynamasın diye vermemiştirAmca topu niye vermemis ilk onu bir ogreneyim? Hani cocukla dalga gecmek, onu sinirlendirmek adina mi?
Bu yorumu yapacaktım gerek kalmadı :) Maalesef öyle...Çocuk hariç herkes .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?