Çocukta yaparım kariyerde yaparım diyenler, var mı ???

Kariyer yapmak isteyen bi bayan acaba ailesine karsi bencil mi davranmis oluyor??

• EVET

OY: 6 26,1%
  • HAYIR

OY: 17 73,9%

• Ankete Katılan
    23
Lütfen konuyu sohbet ortamına sokarak konuyu dağıtmayalım ve konu dışı mesajlar yazmayalım.

hiç şüphen olmasın yapılır ...çocuk da yaptım kariyerde ...çalıştığım yerde gelinebilecek en üst makama ulaştım , elbette zorluklar oldu ...gerçi ben şanslıyım , kendi memleketimdeyim , annem sağolsun bana en büyük yardımcı , çocuğuma bakıyor ...işim çok yorucu ve stresli aslında ama en güzel yönü akşam 17:00 çıkış ve hafta sonu tatil, bu durumda çocuğum ile de gayet güzel vakit geçirebiliyorum ...özel durumlarda hafta sonu çalıştığım , ya da akşam 17 yerine 20 de çıktığım da oluyor ama çok sık değil...eşimin de hakkını yememem lazım ...yardımcı olmasada yaptıklarımı beğenmemezlik etmez

cok sagol canim paylasimin icin :13:,bu tur yazilar icimi rahatlatiyor! umarim bende basaririm, biraz zor gibi, evet basta zorlanicam ama disimi SIKmam gerekecek...

ay yanlis oy verdim ya.bi tane eveti eksik say canim basliga bakarak evete tikladim.ama hayir tabiki ailene haksizlik etmiyosun.

tamam, tammam bi oy eksik sayiyorum :) dun cok korkuyordum, ya basaramazsam hisssi icimi sarmisti, cok aglamak icimden geldi, bi an herseyi birak gamze git icimden sesler geliyordu, aama korkumu yendim(umarim!!!!)... ve artik is sahibiyim... umarim hersey artik daha iyi oluucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…