- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
buradaki anaokullari uc yas uzeri aliyorlar , ve suan yaz tatili, zaten yasi olsa bile almazdilar, kres evet var, suan size abartmadan yaziyorum 300euro uzerinde,, bi tanesi var 150euro oda yazin calismiyor, ve benim herzaman sa kollarim (iki babane ve anane) hepsi suan yurtdisinda... oooffff,, (ilk defa boyle oldu, mutlaka birisi evde olurdu)
Aynı ben.
Ben de kimseyi alamıyorum eve.
İllaki kendim yapacağım.
Tek izin günüm ev temizlemekle geçiyor.
Dengeyi tutturmak gerçekten çok zor.
Kadın olmak başlı başına çok zor.
Allah yardımcımız olsun.
Doğru tatile girdiler...
Fiyatlar almış başını gitmiş.
Burada da öyle maalesef.
Gelemeyecek mi hiç biri peki :26:
inanirmisin, esimi evden kovuyorum, cocuklarida pesine veriyorum, ve o gun benim dinlenmem gerekirken, ben giriyorum, mutfaga, cikiyorum banyodan. (boyle dolaplarin icine yikamak, silmek) halilari disari atarim,cocuklarin dolaplari, bizim doolaplar, girmisken bodruma inerim oralari toplarim,belim agrir artik, ben hayla is,, bayiliyorum evi toplamayi, ama tek olacak,, arkamdan vek vek sesi duymayacagim.. beni ev isi icimi rahatlatiyor,, en sevdigim parfum ise ACE
camasir makinesine attigim herseyi utulerim corap haric...kafada var bende galiba :) ve kuafore gitmeye zaman bulamam.. ne kadar dengesizim aslinda
annemler turkiye´de artik nezaman gelir belli degil, onalri planlarima katamam
kaynanam calisiyor avusturya´da, bir ay orda bir ay burda, ama onun durumuda cok dengesiz (isi hakkinda yazdim), bisey olursa hemen cagriyorlar, obur babane kizinin yanina gitti ingiltereye (aslinda aile bagimiz yok, ama cocuklarimi kendi torunlari gibi gorur, ve annem yada kaynanamdan fazla o cocuklarima bakmistir..) ve benim tum guvendigim arkadaslarim yurtdisinda,, artik iki gunum kaldi, yarin artik halletmem gerekiyor bu durumu,, yoksa durumumm vahim,
Offf aynı ben ya.
Eşim der bırak artık şu temizliği ama yok nerde...
Parfümüne bayıldım
Kadınlar zaten temizlik yaparken evde kimseyi istemezler.
Allah yardımcın olsun gerçekten.
Kimse yok diyorsun ne olacak peki?
Çocuklar keşke büyümese dertleride büyüyor
Çok zor bir karar bu... Bende 10 aylık evliyim şuan da çocuk düşünmüyoruz ama sadece 1 yıl kadar daha sonrasında istiyoruz ama çalışmayı da bırakmak istemiyorum. Ama kendim büyütmekte istiyorum. Olursa annem bakacak çocuğuma ondan başkasına da güvenemem zaten kendisi de ben bakarım diyor hevesli bu konuda. Çocuğuma iyi bir gelecek için çalışmam şart malum hayat şartları... Ama nasıl olur doğru mu düşünüyoruz çok kararsızım. Ben şimdiden bunları düşünüyorum çocuk olunca kafayı yerim heralde...
Çocuğumuz için hangisi daha iyi olur evde olup ona bakıp el bebek gül bebek büyütmek mi yoksa çalışıp hem hayatta aktif olup hem çocukla sadece akşamları ve haftasonları ilgilenerek mi.
Çok zor bir karar bilmiyorum...
gamzecim sen bu kararlılıkla hepsini çok mükemmel bi şekilde halledersin
ben ilerde ikisini bir yapabilirmiyim bilmiyorummm:18:
hayırlı olsun gamzecığımmmm calışıyorum ama daha bebışım yokkkk
GAMZE,,
Fotoğraflarına bi daha baktım ya bayıldım tek kelimeyle özellikle kaşlarına, dişlerine vede saçlarına,
şimdi
1- kaşların nası bu kadar orantılı vee güzel kendin alıyomuşun ama nası alıyosunda böyle oluyo ??
2- dişlerin çok güzel ve bembeyaz benimde böyle olsa keşke ??
3- saçların o kadar sağlıklı görünüyo ki ışıldıyo resmen SAÇLARINDA NE KULLANIYOSUN???
HADİ CEVAPLA =))
Şu son günlerde kariyer de yapmak istemiyorum çocuk da....
Bazen hem kariyer yapayım diyorum hem de çocuğum kendi kendine büyüsün.
Bazen hem evde oturmak istiyorum hem de memur oalrak maaşımı devlet yatırsın,
Kafam karışık değil dimi hahahhaa
Çalışan anne olmak, çalışan eş olmak, bu hayatta kadın olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?